GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα ...επίθεση Βγενόπουλου

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Είμαστε βάζελοι από τα γεννοφάσκια μας και αυτό το παιδικό μας, συναισθηματικό «αμ...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/

Είμαστε βάζελοι από τα γεννοφάσκια μας και αυτό το παιδικό μας, συναισθηματικό «αμάρτημα» δεν μπορέσαμε να το «αποβάλουμε» με το μυαλό και τη γνώση..
Γνωρίζουμε τι εστί σήμερα το ποδόσφαιρο, το έχουμε αναλύσει πολλές φορές…
Αλλά το συναίσθημα και το φρόνημα παραμένουν κόντρα στη γνώση και στη συνείδησή μας.
Εξάλλου δικαιούμαστε και εμείς κάποιες συναισθηματικές φυγές και συνειδητές ψευδαισθήσεις: Βιωμένα ελαττώματα και παιδικές αρρώστιες σε τυραννούν σε...
 όλη σου τη ζωή…
Η θέση μας στα σημερινά τεκταινόμενα είναι: ΜΑΚΡΙΑ από το Βγενόπουλο.
Αυτό το «αρπακτικό» είναι το χειρότερο όλων, είναι η αυθάδης χρηματοπιστωτική ισοπέδωση και η ακραία γκριμάτσα των πλέον δόλιων και προβοκατόρικων παιχνιδιών.
Αυτοί που έχουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ δείξει πραγματικό «αίσθημα» για την ομάδα είναι οι Γιαννακόπουλοι…
Και οι Βαρδινογιάννηδες, παρόλες τις μεγάλες και δικαιολογημένες ενστάσεις που μπορεί να έχει κανείς, έχουν κατακτήσει κάποια παναθηναϊκή «συνείδηση».
Ο Βγενόπουλος είναι αφυδατωμένος από κάθε αίσθημα: Έχει την «πώρωση» του μεσίτη του χρήματος και παράλληλα θέλει την ομάδα για τα πολιτικά του παιχνίδια…
Τη θέση μας αυτή την είχαμε καταγράψει από παλιά, εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3349

4 σχόλια

  1. Ναι .. κάτι είπε ο Βγενόπυλος και χέσατηκε η φοράδα στ' αλόνι! Δεν έχετε δουλειά να κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε τα πολλά λόγια κύριε Βγενόπουλε. Ο ΠΑΟ πωλείται . Ή πάρτον ή τράβα στη γωνία και μη μιλάς . Αρκετα μας είπες ως εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους διάφορα οικονομικά κέντρα θα θέλανε την κατάρρευση του Βγενόπουλου και είναι φυσικό να πληρώνουν το κάτι τις παραπάνω για να κυκλοφορούν στα blogs τέτοια λιβελογραφήματα, άνευ του παραμικρού στοιχείου για όσα καταλογίζουν στον Έλληνα αυτόν επιχειρηματία.
    Και βέβαια, τέτοια δημοσιεύματα ποντάρουν στο συναισθηματικό μίσος του απλού κοσμάκι προς κάθε τι τόσο πλούσιο και προβεβλημένο όπως ένα πρόσωπο αυτό.
    Του λοιπόν, με κάτι τέτοια δημοσιεύματα αποδεικνύετε ότι ένα τόσο γνωστό blog υπάρχει γιατί υπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα ή... υπάρχει για να πουλάει τις στήλες του σε κάθε ενδιαφερόμενο.
    Ο,τι ο Βγενόπουλος δεν πληρώνει ΜΜΕ είναι τοις πάση γνωστό.
    Εξ ου και ο πόλεμος που τρώει διαρκώς και με κάθε ευκαιρία.

    ΕΙΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ", ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΙΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΟ ΛΌΓΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΣΑ 10 ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΓΚΕ ΓΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση