GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούλα: η "αλεξιπτωτίστρια" της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ...

Από το http://alexpolisonline.blogspot.com/ Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να συμμετέχει στην ΕΓ δήμαρχος από τον ακριτικό Έβρο...

Από το http://alexpolisonline.blogspot.com/

Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να συμμετέχει στην ΕΓ δήμαρχος από τον ακριτικό Έβρο.
Ο κόσμος όμως ρωτάει, η επιλογή του προσώπου πως έγινε;
Ποιος πούλησε στον Σαμαρά φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
Η δήμαρχος Σουφλίου Αθανασία (Σούλα) Κακαλή, στο Συνέδριο του Νέας Δημοκρατίας την περασμένη Κυριακή ανεδείχθη ψηλά στην Πολιτική Επιτροπή και μετά έβαλε πλώρη για την Εκτελεστική Γραμματεία, όπου και εκλέχθηκε χθες.
Η σχέση της Σούλας με τη Νέα Δημοκρατία στον Έβρο ξεκίνησε με την ενασχόλησή της με τα...
 δημοτικά στο Σουφλί. Το 2006 εξελέγη δήμαρχος Σουφλίου με την στήριξη της Ν.Δ. και με την ιδιότητα της Δημάρχου συμμετέχει στη ΝΟΣ Έβρου και ήταν σύνεδρος του κόμματος.
Επί της ουσίας όμως, καμία σχέση, καμία επαφή με τη Ν.Δ. Καμία προσφορά, καμία βοήθεια, καμία συμμετοχή στο κόμμα, πέρα από κάποιες εθιμοτυπικές εμφανίσεις σε κάποιους χορούς και κάποιες εκδηλώσεις του κόμματος, όταν φυσικά παρευρισκόταν κάποιος υπουργός της κυβέρνησης της Ν.Δ. ή κάποιο κεντρικό μεγαλοστέλεχος.
Η Σούλα στο Σουφλί θεωρείται αποτυχημένη δήμαρχος γι αυτό, όπως η ίδια και το περιβάλλον της διαρρέουν, δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Πολλοί είναι οι δημότες του Σουφλίου (αρκετοί εκ των οποίων και τέως υποστηρικτές της) που είναι αρκετά δυσαρεστημένοι με τις επιλογές της στα πρόσωπα της στελέχωσης της δημοτικής αρχής και την αλαζονική συμπεριφορά κάποιων απ’ αυτούς.
Η θητεία της ως δήμαρχος συνδέθηκε με σημαντικές ρήξεις τόσο με άλλους δημάρχους του Νομού, όσο και με στελέχη και συνεργάτες του συνδυασμού της, αλλά και με ανθρώπους εκτός της δημοτικής αρχής, όπως και οι δικαστικές διαμάχες με ντόπιο εργολάβο και οι κατασχέσεις στον δήμο για οφειλές (σχετικό άρθρο εδώ…)
Όλα αυτά αποτέλεσαν σημαντικό “χτύπημα” του πολιτικού της προφίλ.
Στο Σουφλί μάλιστα, για την θητεία της Σούλας, κυκλοφορεί και η παρακάτω μαντινάδα:
αχ κυρά Σούλα Κακαλή
που θελες δήμαρχος να γίνεις
για το ξανθό μόνο μαλλί
στην ιστορία συ θα μείνεις
Μετά την εκλογή της ως δημάρχου, το όνομα της σε σχέση με την Ν.Δ., αναφέρθηκε στα ΜΜΕ τον Νοέμβριο του 2009 ως υποστηρίκτρια της Ντόρας Μπακογιάννη, στις εσωκομματικές διαδικασίες για εκλογή προέδρου του κόμματος.
Και ξαφνικά...
η Σούλα εμφανίσθηκε από το πουθενά, λίγες μέρες πριν το Συνέδριο ως υποψήφια για την Πολιτική Επιτροπή και μετά για την Εκτελεστική Γραμματεία όπου και εκλέχθηκε, όπως προαναφέραμε.
Και το ερώτημα είναι πως η Σούλα που ήταν παντελώς άγνωστη σε πανελλαδικό επίπεδο στη Ν.Δ., αναδείχθηκε τόσο ψηλά στα κομματικά όργανα;
Απλά ήταν εντελώς γνωστή στον Άκη Γεροντόπουλο ο οποίος την προώθησε με τα μπούνια.
Γιατί;
Μα γιατί πιστεύει ότι δεν κινδυνεύει από αυτήν στον Έβρο, και είναι προτιμότερο να την ισχυροποιήσει παρά να έχει απέναντι του έναν πραγματικά ισχυρό αντίπαλο.
Παλιά παιχνίδια και παρωχημένα.
Ποιος ξέρει τι φούμαρα τους πούλησε κάτω, τι φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να κάνει την δουλίτσα του.
Και το χειρότερο είναι ότι η προώθησή της έγινε εν αγνοία της ΝΟΔΕ Έβρου και των κομματικών οργάνων του Νομού, εν αγνοία του βουλευτή του κόμματος., εν αγνοία των τοπικών παραγόντων.
Και η Σούλα τώρα θα συμμετέχει στην Εκτελεστική Γραμματεία, το ανώτατο καθοδηγητικό και εκτελεστικό όργανο του Κόμματος, το διαρκές όργανο που υλοποιεί τις αποφάσεις του Κόμματος και είναι αρμόδιο για όλα τα θέματα.
Μια καθηγήτρια Λυκείου, χωρίς καμία συμμετοχή μέχρι σήμερα σε κομματικό όργανο, θα συνεδριάζει μαζί με τους Σαμαρά, Λυκουρέντζο, Τασούλα, Μαρκόπουλο, Παναγιωτόπουλο, Δασκαλάκη, Δένδια, Κουμουτσάκο, Πανοζάχο, Βόζεμπεργκ, Παπαμιμίκο κλπ, να πει και να αποφασίσει τι;
Θα πηδηχτούμε από το παράθυρο.
Τοπικά στελέχη της ΝΔ, μετά την χθεσινή εκλογή, έλεγαν χαρακτηριστικά:
Να τον χαίρετε τον Γεροντόπουλο με τις επιλογές του ο Σαμαράς.
Να μας το πουν να το ξέρουμε, ότι ο κάθε Γεροντόπουλος, λόγω της σχέσης του με τον πρόεδρο του κόμματος, μόνος του θα αποφασίζει και θα διατάζει στον Έβρο.
Και όπως προώθησε μόνος του την Σούλα, κοιτάζοντας το προσωπικό του συμφέρον, ας προωθήσει και τους αυριανούς υποψηφίους δημάρχους του Νομού και τους μελλοντικούς υποψηφίους βουλευτές.
Ας βάλει παντού αχυρανθρώπους και μαριονέτες για να εξασφαλίσει την θεσούλα του.
Και στο τέλος σε τι χρειάζονται οι κομματικές οργανώσεις και τα στελέχη του κόμματος, οι επιτροπές, οι υπεύθυνοι και οι παραϋπεύθυνοι;
Αν θέλουν να το κλείσουν το «μαγαζί» να μας το πουν να το ξέρουμε να μην χάνουμε άδικα το χρόνο μας.
Έχει γραφτεί και ειπωθεί από πολλούς:
Το μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα του Σαμαρά είναι η ηγετική ομάδα που θα τον πλαισιώσει. Μια δεξαμενή ιδεών που θα κινείται γύρω του και θα του μεταφέρει τον παλμό της κοινωνίας. Άνθρωποι νέοι, χωρίς προσωπικά συμφέροντα, με γνώσεις και σύγχρονη σκέψη και κυρίως σε επαφή με τον λαό.
Ο Σαμαράς πρέπει λοιπόν να προχωρήσει γρήγορα στην ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της ΝΔ από την βάση.
Να ανοίξει τις πόρτες να μπουν νέα και άφθαρτα στελέχη μέσα.
Να βγει από τα γραφεία και να ξαναβρεί και να ακούσει τον κόσμο που τον εμπιστεύεται, τα μικρομεσαία στελέχη και τα μέλη του κόμματος και όχι κάποιους καρεκλοκένταυρους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον.

11 σχόλια

  1. ΣΑΜΑΡΑΣ - ΣΟΥΛΑ - ΝΙΚΗ / ΝΙΚΗΤΑ ... ΑΛΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ... , ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ !!!!

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΝΑ ΜΠΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!

    ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΝ ΘΕΙΟ, ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ... ΤΟΝ ΚΩΛΟ, - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζηλεύετε λιγούρηδες που δεν σας κάθισε η Σούλα. Κάθισε όμως σε άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιον ή για ΠΟΙΑΝ καλύτερα δουλεύει το ΚΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ( ΠΑΜΕ) ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
    Και μην μας λένε πως το κάνουν για τους εργαζόμενους των λιμανιών, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!! Δεν βοηθάς πεντακόσιους ψηφοφόρους σου στέλνοντας στο διάολο και στην πείνα διακόσες χιλιάδες!
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
    Οι άλλοι εργαζόμενοι όπως αυτοί στον τουρισμό δεν έχουνε στομάχια; Δεν έχουνε παιδιά; Δεν έχουνε υποχρεώσεις είτε Κνίτες είναι είτε προσκείμενοι σε άλλο κόμμα;
    Μήπως με το να δημιουργείτε αυτή η κατάσταση και η απαξίωση τουριστικά και οικονομικά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ, μεγαλώνουν το οικονομικά προβλήματα μας, προχωρώντας σε αδιέξοδο όπου Η ΚΑΘΕ ΣΩΤΗΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Η ΓΙΑ ΠΟΙΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΗΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", 17-2-2008

    ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ 4% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    Αίσχος...

    Ντροπή, για τη συντηρητική κυβέρνηση της δεξιάς και τον κηφήνα, τεμπέλη, χοντρό Καραμανλή, που ψαλιδίζει συνεχώς τα λαϊκά εισοδήματα.

    Μόνο 4% θα είναι φέτος οι αυξήσεις.

    1 ευρώ την ημέρα δίνουν οι αλήτες, επικαλούμενοι δημοσιονομικές δυσκολίες.

    Ναι ! Ένα κουλούρι την ημέρα !

    Ψεύτη αλήτη χοντρο-Καραμανλή!

    Λεφτά υπάρχουν αλλά τα τρώς εσύ σε πίτσες και σουβλάκια.

    Αλλά ο λαός έχει και κρίση και μνήμη κ. Καραμανλή.

    Θα πετάξει με τις κλωτσιές από την εξουσία, τη συντηρητική δεξιά κυβέρνησή σου και θα φέρει το προοδευτικό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα αποκαταστήσει άμεσα αυτές τις αδικίες. Ακούς εκεί μόνο 4% αυξήσεις!!!

    Με τα ελικόπτερα θα φεύγετε κ.Καραμανλή, εσείς και οι Υπουργοί σας.

    Α, ρε αλήτες ! Δεν θα έρθει ο Γιώργος;

    Τότε ρε, θα δείτε κάτι αυξήσεις που θα πάρουμε.

    Νααααααα, τόσες (...με το συμπάθειο).!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ σουλα σουλα σουλα σουλα σουλαρα μουουουουουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ? ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι θλιβερη η εικονα της Νδουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:55 και 8:16,
    Δεν παίζεσαι ρε φίλε.
    Δεν παίζεσαι.
    Εάν τώρα ήταν Σεπτέμβρης του 2009 θα έλεγα ότι απλά είσαι ένα ανεγκέφαλο πρόβατο που έχεις την εντύπωση ότι το πασόκ είναι κόμμα του λαού και όχι των καναλαρχών, των μεγαλοεπιχειρηματικών και της λέσχης μπίλντεμπεργκ.
    9 μήνες μετά τις εκλογές ο λαός ψυχορραγεί, οι επιχειρήσεις κλέινουν, οι άνεργοι έχουν διπλασιαστεί και εσύ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΥΣΙ;
    Πρέπει να φτάσεις στο σημείο της απόλυτης εξαθλίωσης για να καταλάβεις ότι σε δουλεύει Ο Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο επικίνδυνος κ. Παπανδρέου
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

    «Δεν είναι προφανές για ποιο λόγο το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να εμποδίζει κάτι πολύ λογικό, το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες.»

    Αυτή η πρωτοφανής δήλωση ανήκει στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Παπανδρέου. Σε σημερινή συνέντευξή του, που δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

    Εδώ, κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί, ό,τι πρόκειται για λεκτικό ατόπημα γιατί οι γραπτές συνεντεύξεις του πρωθυπουργού, ελέγχονται. Άρα, δεν του ξέφυγε. Το είπε σκοπίμως.

    Όταν εκστομίζονται τέτοιες φράσεις, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τίποτα!

    Επιπλέον, τέτοιες τοποθετήσεις υποδηλώνουν και την αυταρχική λογική με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα ο Πρωθυπουργός.

    Ο διαπρύσιος κήρυκας της συμμετοχικής δημοκρατίας, της διαβούλευσης και της ανοικτής διακυβέρνησης!

    Όλα αυτά δεν ήταν παρά μια φαινάκη.

    Πομφόλυγες!

    Γυαλιστερές χάντρες για τους ιθαγενείς.

    Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι λένε, για αυτή τη δήλωση, οι διαπρεπείς Συνταγματολόγοι του ΠΑΣΟΚ, οι κύριοι Βενιζέλος και Λοβέρδος.

    Συμφωνούν;

    Αυτή η απαράδεχτη δήλωση πρέπει να αποσυρθεί πάραυτα.

    Συνιστά προσβολή της Συνταγματικής τάξης της χώρας.

    Εισάγει μια επικίνδυνη αντίληψη, σύμφωνα με την οποίαν, ό,τι θεωρείται λογικό (από ποιόν αλήθεια) και «ισχύει σε πολλές άλλες χώρες», θα μπορούσε να επιβληθεί και στην Ελλάδα και αν ακόμα έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας!

    Δηλαδή, το Σύνταγμά μας, κατά την άποψη του κ. Παπανδρέου, δεν στηρίζεται στην νομική παράδοση και τον νομικό πολιτισμό της χώρας, αλλά στη …λογική άλλων χωρών!

    Και εγώ που νόμιζα ότι το Σύνταγμα είναι ο υπέρτατος καταστατικός χάρτης της χώρας και αποτελεί το θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας μας!

    Δεν ξέρω τι δεσμεύσεις (και έναντι ποίων;) έχει αναλάβει ο κ. Παπανδρέου και τι επιδιώκει, αλλά αυτές οι απόψεις δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες γιατί δημιουργούν κακό προηγούμενο.

    Με την ίδια, δήθεν αφέλεια, μπορεί αύριο ο κ. πρωθυπουργός να θεωρήσει «λογικές» και τις απαιτήσεις γειτόνων μας που έρχονται σε ….αντίθεση με διεθνείς συμβάσεις

    Λυπούμαι, αλλά αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Όταν ο Συνταγματικός Χάρτης της χώρας, αμφισβητείται από τον πρωθυπουργό, τότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να «επωαστεί το αυγό του φιδιού» και ν’ ανοίξουν κερκόπορτες.

    ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάγκες, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά τη Σούλα την ταχτοποιούσα με τη μία.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση