GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλερ ο ...συγγραφέας

Γράφει ο Θανάσης Ι. Νικολαΐδης thanikolaidi@hotmail.com    ΕΙΧΕ την παρέα του ο Μπους, τις ιδέες, τη φιλοσοφία του. Συνέχεια του πατρός το...

Γράφει ο Θανάσης Ι. Νικολαΐδης
thanikolaidi@hotmail.com  
ΕΙΧΕ την παρέα του ο Μπους, τις ιδέες, τη φιλοσοφία του. Συνέχεια του πατρός του και.αγριότερος, της ομάδας των σύγχρονων γερακιών και της εποχής της «τρομοκρατίας». Δεν πήρε χαμπάρι απ' τους «δίδυμους πύργους», αλλά δεν έχει σημασία. Δεν τον ρώτησαν, δεν το ψυλλιάστηκε και, ωστόσο, στις ΗΠΑ των πιστολέρο, πρέπει να' σαι προσεκτικός, για να' χεις το κεφάλι σου στους ώμους.
ΤΙ άλλο είχε ο Μπους της «αντιτρομοκρατικής» και των βομβαρδισμών; Συνεργάτες «εξωτερικούς». Με πίστη στον «αγώνα» και με παροχή βοήθειας. Μη το μετανιώσει το αφεντικό και κάνει πίσω, μη δεν τους φτάσουν τα λεφτά. Και, βέβαια, έφτασαν και περίσσεψαν. Για να τα ΄κονομήσουν υπουργοί του, που παράτησαν την πολιτική πλουσιότεροι. Και, βέβαια, είναι.χαζό να νοιάζεσαι για την υστεροφημία σου, στη χώρα που την κουμαντάρει το δολάριο.
Ο κ. Μπλερ προσφέρθηκε να.βοηθήσει. Είχε την...
πλειοψηφία του στην αγγλική βουλή, έχουν την ιστορία τους οι δυο δυνάμεις, γιατί να μην ενώσουν τις δυνάμεις τους, όπως τόσες φορές στο παρελθόν και για το.κακό του κόσμου; Κι αν ξεχάσαμε τον ρόλο της «θαλασσοκράτειρας» και των καουμπόηδων, ας θυμηθούμε πως τη σκυτάλη για τη συνέχιση του «ημετέρου» Εμφυλίου από βρετανικά χέρια την πήραν οι Αμερικάνοι.
ΕΤΟΙΜΑ τα σχέδια για το Ιράκ, έτοιμες και οι βόμβες. Μπους και.Τόνι ο ένας για τον άλλο και οι άμαχοι να ξεψυχούν με την κατάρα τους στα χείλη και το τεράστιο «γιατί» στα μάτια. Οι δυο τους επέμεναν. Ο ένας δεν πήρε χαμπάρι για το έγκλημα και δεν άλλαξε ύφος. Ο άλλος γούρλωνε τα μάτια μόνο όταν ήταν να πείσει τους βουλευτές του, κι ας ήταν μισητός απ' την ανθρωπότητα για τη σφαγή.
ΣΗΜΕΡΑ; Τι κάνεις για να ξεπλύνεις τη ντροπή; Αν έχεις αισθήματα και σε τρώνε οι τύψεις, κρεμάς μια πέτρα στο λαιμό. Αν είσαι. Τόνι, γράφεις βιβλίο! Το προσφέρεις δωρεάν, αλλά τα κέρδη σου απ' την εφορία (συγ)καλύπτουν την προσφορά. Δεν φαντάζεις πια σαν δολοφόνος-είσαι συγγραφέας! Δεν βλέπεις στον ύπνο σου εφιάλτες, μετριάζεις και τον τρόμο σου μη σου την «ανάψουν». Όσο για τα νεκρά (δολοφονημένα) παιδάκια στο Ιράκ.τα δικά του να' ναι καλά. Έχει πολλά ο Τόνι, έχει παράδες, μόνο ντροπή δεν έχει. Δες τους, όλοι τα ίδια κάνουν. Απ' τον Μπλερ μέχρι τον Γκορμπατσόφ. Γράφουν βιβλία, δίνουν διαλέξεις. Αφού δεν υπάρχει δύναμη να τους πάρει το κεφάλι.

7 σχόλια

  1. Οι νεκροθάφτες της Ελλάδας επαινούν την κυβέρνηση...

    Είναι όλοι όργανα των τραπεζιτών που αδιαφορούν για οτιδήποτε άλλο πέραν της κάλυψης των τοκογλυφικών δανείων και της χασούρας της τζογαδόρικης σπέκουλας.

    Τράπεζες, ΔΝΤ, διεθνείς οργανισμοί, εταιρίες συμβούλων, οίκοι αξιολόγησης, mainstream media έχουν όλα την ίδια ατζέντα.Να “κοινωνικοποιείται” το ρίσκο της σπέκουλας και να μεταφέρεται το βάρος στις πλάτες των πολιτών όλων των κρατών.
    Χτες η Αργεντινή, σήμερα εμείς, αύριο κάποιος άλλος.
    Απο την μια τα σύνθετα οικονομικά “προϊόντα” που κάνουν την κατανόηση από τον απλό πολίτη πρακτικά αδύνατη κι από την άλλη η αέναη μπαρουφολογία των εκάστοτε κυβερνώντων δημιουργούν το καλύτερο προπέτασμα καπνού και παράγουν φόβο ώστε ο πολίτης και η κοινωνία να υπομένει ληστρική οικονομική επιδρομή αδιαμαρτύρητα.
    Η συνεχής ενοχοποίηση κάθε κοινωνίας που έκανε λάθη στην πορεία της μεταφέρει μια φορτική αίσθηση στους πολίτες οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται (σε δεύτερο χρόνο) ότι οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι τους λεηλατούνται βάναυσα από το χείριστο είδος ανθρώπου που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη.

    Τα μπράβο και οι έπαινοι βοηθούν τους λίγους κομματόσκυλους να χαίρονται με τη στάχτη στα μάτια τους, βοηθούν τους κυβερνώντες να “ανασάνουν” από την πίεση που δημιουργείται στο εσωτερικό της κοινωνίας ΚΑΙ να συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Οι επόμενοι μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι σαρωτικοί.
    Ο “έπαινος” μαζί με τις φήμες για δήθεν προορισμό του τζεφρυ για υψηλόβαθμη θέση σε διεθνή οργανισμό είναι παραπλάνηση για να νομίζει ο κόσμος ότι αυτοί οι άνθρωποι νοιάζονται για το καλό των κοινωνιών.
    Μην ξαφνιαστούμε αν ακούσουμε και καμμιά υποψηφιότητα για κανένα Νόμπελ.

    Το πολυ-πολιτισμικό κεφάλαιο του Μαμμωνά και η σπέκουλα διαλύουν κοινωνίες ποδοπατούν δικαιώματα και καταστρέφουν ανθρώπους.

    Τελικό στάδιο του σχεδίου είναι η κατάλυση κάθε έννοιας ξεχωριστής εθνικής οντότητας και η διαχείριση ανθρώπων και πλούτου από τα τσιράκια των banksters.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέοι Τιτανικοί, Βιετνάμ και Αφγανιστάν έρχονται όσο ακριβαίνουν τα καύσιμα:
    Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο… ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες – το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων…), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Λογαριάζουν χωρίς τη γνωστή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν τυφώνες, ήλιο, ηφαίστεια και πολλά άλλα!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
    ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπλέρ καί Μπούς.
    2 πιόνια στή σκακιέρα τών πετρε-
    λαϊκών κολοσσών.
    Πού είχαν φυτέψει τόν Ράμσφελντ
    στόν Λευκό Οίκο καί τό ψέμα γιά τά
    πυρηνικά στήν CIA καί τήν MI6.
    Στ΄αρχίδια τους η ανθρώπινη ζωή
    μπροστά στό χρήμα.
    Καί ο καριόλης ο Μπλέρ τό παίζει
    φιλάνθρωπος....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα ρε Αναστάση,

    είχα καιρό να διαβάσω κάτι δικό σου. Μας τά 'χουν πρήξει οι ανόητοι και δίχως χιούμορ υβριστές. Ελπίζω να μην τη πάτησες με την Εθνική

    Α. Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και το CIORGOOOOOOOOOOOOOOOO
    που είναι το παιντί...

    και αυτό υπέγραφε και βομβάρδιζαν
    και πήρε το BRAVO GIORGO απο το χτηκιό την Ολμπράιτ...και έχασε απο τότε και το ελάχιστο μυαλό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TI LES RE MALAKA KOLOELLINAKIA TOU KERATA KOLOKOUMOUNIA KOLOGLYFYES MOUSOULMANOI.......EAN DEN YPIRXE O BUSH THA FILAGATE TO MOAMETH SIMERA.....XTIKIA MAKARI NA VITHISTI STIN THALLASSA ME OLA TA KOLOKOUMOUNIA FILOMOUSOULMANOI...ANTE STO DIALO OLOI SAS KATASTREPSATE TIN XWRA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:01 Aλέξανδρε,
    τώρα ασχολούμαι μέ τήν Εθνική στό
    Παγκόσμιο τής Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση