GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νέο δήμο Πεντέλης...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/ Σήμερα 12/ 09 / 2010 και στις 11π.μ. στο κολυμβητήριο Μελισσίων έγινε η παρουσίαση του υποψή...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/
Σήμερα 12/ 09 / 2010 και στις 11π.μ. στο κολυμβητήριο Μελισσίων έγινε η παρουσίαση του υποψήφιου για την εκλογή του νέου δήμου ΠΕΝΤΕΛΗΣ Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και των υποψήφιων μελών του δημοτικού συμβουλίου.
-Ο Φραγκλίνος Παπαδέλης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης στον νέο Δήμο Πεντέλης με τον συνδυασμό του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου « Ανθρώπινη Πολιτεία».

1 σχόλιο

  1. Οι μόνοι που πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά στα λεωφορεία , τα τρόλεϊ , τον ΗΛΑΠ το ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ .
    Μεταφέροντας μάλιστα τους μεγάλους σάκους τα παράνομα εμπορεύματα , ακόμα και κλεμμένα , κανείς δεν ξέρει τι μεταφέρουν αφού δεν τους ελεγχουν και έχουν διαταγή να κάνουν τα στραβά μάτια .
    Το εισιτήρια λοιπόν ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν.
    Το πρόστιμο δε για αυτούς που ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο , δηλαδή οι μετανάστες ( αυτό το καρκίνωμα της Ελλάδος μας )
    Το πρόστιμο να γίνει 100 ευρώ με πληρωμή επί τόπου και αν δεν έχει χρήματα απέλασης αμέσως .
    Να δείτε αμέσως πως αυξάνονται τα έσοδα .
    Γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τους μετανάστες που δεν κόβουν εισιτήριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση