GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετρούπολη...

Από τον συνδυασμό «Πετρούπολη – Πόλη να Ζεις»    Με κεντρικό σύνθημα ‘Επιτέλους στα σοβαρά’ ο δημοτικός συνδυασμός «Πετρούπολη – Πόλη να...

Από τον συνδυασμό
«Πετρούπολη – Πόλη να Ζεις»  
Με κεντρικό σύνθημα ‘Επιτέλους στα σοβαρά’ ο δημοτικός συνδυασμός «Πετρούπολη – Πόλη να Ζεις» εγκαινιάζει την προεκλογική εκστρατεία με εκδήλωση – (ομιλία και διάλογος) του Υποψήφιου Δημάρχου, Θανάση Σκαλιστήρα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στον πεζόδρομο του 1ου Λυκείου Πετρούπολης τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 (οδός Ανατολικής Ρωμυλίας).
Ο Θανάσης Σκαλιστήρας θα εξηγήσει το σχέδιό του για να ξεφύγει η πόλη από την αυτοδιοικητική μιζέρια των τελευταίων ετών, για το σχεδιασμό έργων χαμηλού κόστους που θα αντέχουν στο χρόνο, για τη συνεχή καθαριότητα με διαρκείς δράσεις ανακύκλωσης πρώτων υλών, για τη στρατηγική αναδάσωσης του Ποικίλου όρους, για τη...
 διαφάνεια και την επιστροφή της ηθικής στο δήμο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος αναμένεται να αναφερθεί στις 5 άμεσες προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός, προκειμένου να αλλάξει η πόλη πρόσωπο σε 3 μόλις χρόνια.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημότες.
Ο Θανάσης Σκαλιστήρας είναι Πολιτικός Μηχανικός, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει μόνιμα στην Πετρούπολη.

8 σχόλια

  1. Οι μόνοι που πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά στα λεωφορεία , τα τρόλεϊ , τον ΗΛΑΠ το ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ .
    Μεταφέροντας μάλιστα τους μεγάλους σάκους τα παράνομα εμπορεύματα , ακόμα και κλεμμένα , κανείς δεν ξέρει τι μεταφέρουν αφού δεν τους ελεγχουν και έχουν διαταγή να κάνουν τα στραβά μάτια .
    Το εισιτήρια λοιπόν ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν.
    Το πρόστιμο δε για αυτούς που ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο , δηλαδή οι μετανάστες ( αυτό το καρκίνωμα της Ελλάδος μας )
    Το πρόστιμο να γίνει 100 ευρώ με πληρωμή επί τόπου και αν δεν έχει χρήματα απέλασης αμέσως .
    Να δείτε αμέσως πως αυξάνονται τα έσοδα .
    Γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τους μετανάστες που δεν κόβουν εισιτήριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Allos enas anyparktos etoimos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O laos den ksexna ti shmainei deksia!!!!

    Pou pate re? Mpes se kamia sphlia kai krypsou pou thes kai eksousia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η καλυτερη υποψηφιοτητα για Πετρουπολη ειναι η φαρμακοποιος ΝΤΙΝΑ ΦΙΤΖΙΟΥ!!!
    Σοβαρη και αγωνιστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η καλυτερη υποψηφιοτητα για Πετρουπολη ειναι η φαρμακοποιος ΝΤΙΝΑ ΦΙΤΖΙΟΥ!!!
    Σοβαρη και αγωνιστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Η φαρμακο-salesman που δεν εγινε αντιδημαρχος...
    Πάθος για εξουσια κυρια Φιτζου? Τι θα κανετε? Θα δινετε δωρεαν φαρμακακια?
    Τι να κανει κι αυτη... Λιγο να νιωσει οτι κατι κανει...
    ΕΞΟΥΣΙΑ το καλυτερο φαρμακο για σας κυρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ..Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ Κ.ΒΛΑΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ? ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΛΙΓΩΝ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΩΝ...) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ..ΑΝΕΡΓΟΙ..ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ..!! ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ" ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ..ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΜΟΝΟ ΦΤΩΧΟΙ!!!! ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Κ.ΒΛΑΧΟΣ ΚΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΟΜΕΝΑ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..Σ'ΑΥΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ..!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!! ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ..ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η κα Φιντζου να κανει πρωτα αυτοκριτικη για τα χρονια που ηταν στην διοικηση του δημου και μετα να βαζει υποψηφιοτητα.. Μολις τα "ποντικια" καταλαβουν οτι το πλοιο βουλιαζει την κανουν..... Δημοτικη επιχειρηση ζαρντινιερες και τα αλλα "καλα" εχουν και την υπογραφη φιντζου.....Ακου η μονη σοβαρη υποψηφιοτητα.....το αλλο μετον τοτο το ξερετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση