GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΒΒC και το παπούτσι...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Γκαίμπελς- Γύψος -ΒΒC - παπούτσια και Βέλος . Ένα βίντεο που πρόβαλε το BBC από την προηγούμενη της επιθέσεως...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
Γκαίμπελς- Γύψος -ΒΒC
- παπούτσια και Βέλος.
Ένα βίντεο που πρόβαλε το BBC από την προηγούμενη της επιθέσεως με …παπούτσι κατά του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, δείχνει ότι η επίθεση ήταν σχεδιαζόμενη και προμελετημένη από τον Στέργιο Πραπαβέζη που πέταξε το παπούτσι του.
Στο βίντεο δείχνει να ανοίγει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και να έχει πολλά παπούτσια και να δείχνει στην κάμερα του BBC πως θα πετάξει ένα από...
 αυτά την επόμενη ημέρα…
Για τον λόγο αυτό η κάμερα του BBC κατάφερε να έχει τα … «αποκλειστικά» πλάνα της …επίθεσης, αφού ακολουθούσε κατά πόδας τον Στέργιο Πραπαβέζη και φυσικά να έχει και τις πρώτες … δηλώσεις του δράστη μετά την …επίθεση το ««It`s illegal! Democracy! Justice!»
Η επιχείρηση «παπούτσι στον πρωθυπουργό» δεν βρήκε το στόχο της, το τηλεοπτικό κανάλι της Αγγλίας όμως μετέδωσε το ρεπορτάζ και οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου…
Σχόλιο: Ο ανταποκριτής του ΒΒC κλήθηκε από τον Γιατρό για να καταγραψει το σαφως προσχεδιασμένο απο τον ίδιο περιστατικό. Δεν σχεδίασε το ΒΒC το περισταστικό.
Είναι μια Πολιτική κίνηση που σπάει διεθνώς την εικόνα που φιλοτεχνείται επίμονα και είναι αντίστοιχή με την αντιδικατορική κίνηση του αντιτορπιλικού “Βέλος”. Θυμίζω ότι το Βέλος τον Μάιο του 1973 με Κυβερνήτη τον Ανπχο Νικ. Παππά κατέφυγε στο Fiumicino της Ιταλίας ως μια εκδήλωση αντιδράσεως προς τη στρατιωτική δικτατορία και στο πλαίσιο του κινήματος του Ναυτικού.
Και οι δύο κινήσεις έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Σπάνε το Γύψο το κέλυφος σιωπής και δείχνουν διεθνώς οτι η Ελλάδα Βράζει.

10 σχόλια

  1. Σ' αυτόν τον άμοιρο τόπο ευτυχώς υπάρχουν ξένοι φιλέλληνες και ντόπιοι μισέλληνες . ιδου ένας εξ’ αυτών. Αίσχος στους προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο γενναίο Έλληνα ! Όλοι οι άλλοι είμαστε κότες. Μια Σαλονίκη με τόσα εκατομμύρια και λούφαξε τρομοκρατημένη. Ευτυχώς μας ξεντρόπιασε ο γιατρός. Διαβάσατε το βιογραφικό του ; Ήρωας ! Λεβάντης ! Τα περί BBC και λοιπές μλκς τα λένε οι δειλοί και οι προσκυνημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ηλιθιος τζεφρυ δεν καταλαβαινει οτι θα εκτελεστει μολις ολοκληρωσει τις εντολες που του δωσανε...

    για να μην μαθευτει ποτε το τι εγινε στο μελλον..

    αντε γεια πανιβλακα τζεφρευ.

    συνηθης πρακτικες ειναι "ατυχημα" με αυτοκινητο ή αεροπλανο, λιγα χρονια αφοτου κατελθει απο την εξουσια..

    θα το χαρω πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Είναι μια Πολιτική κίνηση που σπάει διεθνώς την εικόνα που φιλοτεχνείται επίμονα και είναι αντίστοιχή με την αντιδικατορική κίνηση του αντιτορπιλικού “Βέλος”. "

    ΕΛΕΟΣ !!! Ληγμένα παίρνετε και γράφετε τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα το χαρω πολυ..

    12 Σεπ 2010 10:30:00 μ.μ.

    =================================
    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΤΕ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΣΤΕΝΗ, ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ Η ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΑΠ ΤΗΝ Ν.Δ.;
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα τα λεφτά…



    Εποχή των ψηλών ανθρώπων και των μικρών χαρακτήρων
    Πολλά στη βιτρίνα, ελάχιστα τ’αποθέματα


    “Όλα τα λεφτά…” ο εικονιζόμενος είναι ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ;;;; ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ;;;
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ;;;;
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν o φθόνος για την επιτυχία της ερευνητικής δημοσιογρφίας του BBC τσούζει στα οπίσθια των πληρωμένων της ΕΤΡ και των ΜΕΓΑ διαπλεκόμενων, επόμενω είναι να βγάλουν τα εσώψυχα αποθυμένα, αυτό έλειπε να αχοληθούν με τον αυτοσεβασμό του έλεγχου αυτών που νομοθετούν.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ,
    ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ,
    ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕ Ο ΑΞΙΟΣ ΓΑΠ ΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ.
    ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΝΤ?[ΓΑΠ]
    ΒΡΕ ΑΙ'ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΑΦΤΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
    Διακρίνω μια σημαντική διαφορά ως προς τον τύπο και την δυναμική δύο εκσφενδονισμένων παπουτσιών που παρατηρήσαμε τα τελευταία 2 χρόνια. Το ένα (πρώτο παπούτσι) είχε σαν στόχο τον Τζωρτς Β junior αν θυμάμαι καλά πριν δύο χρόνια όπου ένας φτωχός Ιρακινός δημοσιογράφος, αυθόρμητα γνωρίζοντας καλό σημάδι (από τα παιδικά χρόνια), εκσφενδόνισε προς τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ ένα παλιοπάπουτσο με σκοπό να τραυματίσει ή στη χειρότερη να αποτελειώσει τον καταραμένο μακελάρη. Ο Τζωρτς, καλά εκπαιδευμένος από μικρή ηλικία (το είχε βιώσει άπειρες φορές με τη Μάμα, αλλά και με μερικά κακά παιδάκια στο δημοτικό και μετέπειτα σε Γυμνάσιο του Texas) με ένα αριστοτεχνικό τρόπο απέφυγε το παλιοπάπουτσο αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το πόσο επικίνδυνοι είναι οι κατοικούντες τη Μεσοποταμία και πέριξ αυτής. (πλην Ισραηλιτών).

    Ελλάδα 2010 μ.Χ.
    Το δεύτερο παπούτσι (μάρκας Timberland) εκσφενδονίστηκε πριν μερικές ημέρες από Γιατρό αστικής τάξης, λίγο τρελαμένο, μέσης ηλικίας και χωρίς ίχνος στοιχειώδους εκπαίδευσης στο σημάδι. Που να το μάθει το σημάδι ? στις αλάνες όταν ήταν μικρός? Άγνωστη περιοχή για πολλούς νεοέλληνες ή στο στρατό? Που δεν πήγε κανένας από αυτούς, αποτελούσαν την άρχουσα τάξη, την αστική τάξη βλέπετε. Μεγαλωμένοι και γαλουχημένοι μόνο σε επώνυμα προϊόντα, εκπαιδευμένοι άριστα στη φοροδιαφυγή και στη φυγή πλούτου και των ιδίων στο εξωτερικό. Παίζουν στα δάκτυλα την κερδοσκοπία εις βάρος των αδυνάτων και πλουτίζουν, πλουτίζουν, πλουτίζουν.

    Γιατρέ …..Κανένα παπούτσι Boos , Timberland, Sebaco Diesel , κ.α. δεν πρόκειται να βρει το στόχο που επέλεξες είναι σχεδιασμένα για άλλο στόχο πιο ευπρεπή.

    Στόχος του δεύτερου εκσφενδονισμένου παπουτσιού ήταν πάλι πρόεδρος. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος ή αν θέλετε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Με απλά λόγια … ο πρωθυπουργός της χώρας. Μιας μικρής χώρας δυτικά της Μεσοποταμίας.
    Το παπούτσι δεν βρήκε στόχο. Ούτε θα βρει ποτέ του. Άστοχος πάντα θα είναι ο γιατρός και ξέρετε γιατί? ? ? Γιατί δεν ήταν στα σωστά χέρια, πόδια ναι, αλλά χέρια όχι.








    ΥΓ
    Γιώργο.
    Θα σε περιμένω ένα χρόνο ακόμη? Βαριά δύο μέχρι το 2012 το έτος της κρίσης. (ημερολόγιο Maya ).
    Η υπομονή μου άρχισε να εξαντλείται….
    Η σπιτονοικοκυρά μου άρχισε να νιαουρίζει….
    Τα σχολεία υπολειτουργούν και τα ιδιαίτερα φροντιστήρια πάνε σύννεφο για να εξασφαλίσουν σίγουρη επιτυχία και τα παιδιά μου είναι καταδικασμένα σε παιδιά ενός κατώτερου θεού, γιατί είναι έξω από το σύστημα (χρηματοοικονομικό).
    Ο μανάβης, μου έκοψε την καλημέρα γιατί του ζήτησα απόδειξη.
    Τρέμω μήπως στο δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά περάσει από πάνω μου καμία Porsche cayenne και αφήσω τα παιδιά μου στους πέντε ανέμους. (δρόμοι δεν υπάρχουν και αυτοί που υπάρχουν τους πληρώνουμε χρυσάφι).
    Ζω σε μια χώρα με ήλιο και θάλασσα και δεν μου επιτρέπεται να ζήσω έστω για λίγο χωρίς να βάλω το χέρι στην τσέπη. Τα πάντα έχουν πουληθεί μέχρι και η αξιοπρέπεια.
    Το βράδυ όταν τα φώτα σβήνουν και η πόλη κοιμάται, εγώ μένω ξύπνιος και χαμογελάω ξέρεις γιατί ?
    Γιατί στο πατάρι ακριβώς από πάνω μου έχω κρατήσει ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια, ξέρεις ….. από αυτά που βρίσκουν στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ρε σεις ηρθε ο Τζεφρυ με ολο το υπουργικο σκυλολοι στη Θεσσαλονικη και δεν ανοιξε ρουθουνι?
    Ουτε ενα γιαουρτι, ενα αυγο, μια ντοματα.....
    Πολυ κοτες εχουμε γινει......
    Ελληνικη ανδρεια σου λεει μετα, μπορει καποτε να ειχαμε, τωρα εχουν γινει ολοι ραγιαδες. Για αυτο κι ο Τζεφρυ θα εχει εκπλαγει απο το ποσο μακακες ειναι οι Ελληνες και ποσο ευκολα μπορει να τους δουλευει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση