GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αγία Σοφία του ελληνισμού...

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Η «στρατηγική του βάθους» και η «μη στρατηγική του αβαθούς»! Γελάνε οι Τ...

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
Η «στρατηγική του βάθους» και η «μη στρατηγική του αβαθούς»!
Γελάνε οι Τούρκοι του Νταβούτογλου και του Ερντογάν με την αφέλεια των Νεοελλήνων!
Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία!
«Σημαίνει ο Θιός, σημαίνει η γης,  σημαίνουν τα επουράνια,
σημαίνει κι η Αγιά Σοφιά, το μέγα μοναστήρι,
με τετρακόσια σήμαντρα  κι εξήντα δυό καμπάνες.
Κάθε καμπάνα και παπάς,  κάθε παπάς και διάκος.
Η Δέσποινα ταράχτηκε και δάκρυσαν οι εικόνες.
«Σώπασε, κυρά Δέσποινα, και μη πολυδακρύζης,
πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας είναι».
Δημώδες
Η Αγία Σοφία θα λειτουργήσει μόνο όταν απελευθερωθεί η Κωνσταντινούπολη!
Να ανεξαρτητοποιηθεί το κομμάτι της ευρωπαϊκής Τουρκίας αν...
 θέλει να μπει στην Ευρώπη.
Πάλι με χρόνια.... με καιρούς... πάλι νέοι προδότες;
Από την πτώση του Βυζαντίου στο «Χάτι Χουμαγιούν».... και στην νέα δήθεν λειτουργία της Αγίας Σοφίας.
Γελάνε οι Τούρκοι του Νταβούτογλου και Ερντογάν με την αφέλεια των Νεοελλήνων! Καλύτερα που έγινε έτσι, για να μην έχουν δικαιολογία οι σύγχρονοι γραικύλοι ότι δεν κατάλαβαν την Τούρκικη παγίδα περί δήθεν νέο-Οθωμανών, ειρηνιστών, ευρωπαϊστών κλπ…
Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία! Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα λειτουργία στην Αγία Σοφία από την ομάδα Αμερικανών πολιτών με επικεφαλής τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου για την Αποκατάσταση της, Κρις Σπύρου. Ο σύμβουλος του Σπύρου, Αθανάσιος Μπακόλας σε δήλωσή του στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», αποκάλυψε πως το τηλεγράφημα που εστάλη στον Σπύρου, και του απαγόρευε την είσοδο στην Τουρκία, ήταν επιστολή του πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αγκυρα Χασάν Γκιογούς!
"Εάν επιλάθωμαί σου Ιερουσαλήμ (Αγια-Σοφιά), επιλησθείη η δεξιά μου κοληθείη η γλώσσα μου τω λάρυγγί μου, εάν μη σου μνησθώ"(Ψαλμ. 136, 6)
Τον Ιανουάριο του 1919 λειτουργήθηκε η Αγια-Σοφιά από τον παπα-Λευτέρη Νουφράκη!
Η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, που έπεσε το 1453 μ.χ., πίστευαν ματαίως, ότι έπειτα από 557 χρόνια θα «ξαναζωντανέψει» για την Ορθοδοξία. Ανήμερα της γιορτής της Ορθοδοξίας οι ύμνοι του Άξιον Εστί θα ακουστούν και πάλι στην Αγία Σοφία . Ο Ελληνοαμερικανός πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας Κρις Σπύρου είχε δηλώσει ότι: «Σκοπεύουμε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2010, ανήμερα της Αγίας Σοφίας, να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη Θεία Λειτουργία στη μητέρα όλων των εκκλησιών, την Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη»... Ήταν ένα όραμα με πολλούς υποστηρικτές και πολλούς κινδύνους, λόγω του ότι οι Τούρκοι δεν μπορούν ακόμα να ενστερνιστούν τα δημοκρατικά ευρωπαϊκά συναισθήματα! Είναι το λιγότερο αφελείς όσοι πιστεύουν στην είσοδο της Τουρκίας την Ευρώπη. Κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατόν μέσα από μια διαμελισμένη, στα «εξ ών (έθνη – λαούς) συνετέθη» Τουρκία σε πέντε ή έξι κράτη, όπου οι πολίτες της θα εύρισκαν μια πραγματική απελευθέρωση και εθνική και θρησκευτική. Οι πραγματικοί Τούρκοι πολίτες, περίπου επτά εκατομμύρια σήμερα, είναι μογγολικής καταγωγής, και εμφανίστηκαν στις παρυφές του Βυζαντίου περί το 1100 μ.χ., εκμεταλλευόμενοι τις εσωτερικές έριδες των βυζαντινών φατριών. Καλό θα ήταν να βλέπαμε και την τρέχουσα προπαγάνδα που έρχεται μέσω των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών τύπου σαπουνόπερας που έχουν και μεγάλη δήθεν ακροαματικότητα, γιατί η προπαγάνδα είναι εμφανής. Γελάνε οι Τούρκοι του Νταβούτογλου και του Ερντογάν με την αφέλεια των Νεοελλήνων!
Ο Σουλεϊμάν Α΄ ο Μεγαλοπρεπής (1494-1566), υπήρξε ο επιφανέστερος των Σουλτάνων. Κατά την βασιλεία του η Οθωμανική αυτοκρατορία έφτασε στη μέγιστη γεωγραφική της επέκταση και στο απόγειο της δύναμής της και συνάφθηκαν οι πρώτες διπλωματικές σχέσεις με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. Προς τους χριστιανούς υπήρξε σχετικά ανεκτικός, τους παραχώρησε πολλά προνόμια και χρησιμοποίησε Έλληνες (υποτακτικούς) σε δημόσιες θέσεις. Διακρίθηκε για τη δήθεν συνετή διοίκησή του, υπήρξε προστάτης των γραμμάτων και των τεχνών, ενώ υπήρξε μεγάλος νομοθέτης και ποιητής.
Ο Αμπντούλ Μετζίτ Α΄ (23 Απριλίου 1823 - 25 Ιουνίου 1861) ήταν ο 31ος σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Συνέχισε το μεταρρυθμιστικό έργο του πατέρα του, Μαχμούτ Β΄ το οποίο ονομάστηκε Τανζιμάτ, που σημαίνει Ευτυχής οργάνωση. Η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση παραχώρησε πολλά δικαιώματα στους υπηκόους των χριστιανικών κοινοτήτων και έδωσε σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη του εμπορίου, των γραμμάτων κ.α. Το 1839 με τη συνθήκη Χάτι Σερίφ και το 1856 με τη συνθήκη Χάτι Χουμαγιούν πέτυχε να δημιουργήσει ένα προστατευτικό πλαίσιο για τους Ορθόδοξους (υποτακτικούς) και να εξασφαλίσει δικαιώματα όπως για ισότιμη μεταχείριση, ίση απονομή δικαιοσύνης.
Υπάρχει η μαρτυρία, ότι τον Ιανουάριο του 1919 λειτουργήθηκε η Αγια-Σοφιά! Πρωταγωνιστής αυτού του συγκλονιστικού γεγονότος της εθνικής μας ζωής, είναι π παπα-Λευτέρη Νουφράκης από τις Αλώνες Ρεθύμνου, ο οποίος υπηρετούσε ως στρατιωτικός ιερέας στη Β' Ελληνική Μεραρχία, μια από τις δύο Μεραρχίες που συμμετείχαν στις αρχές του 1919 στο "συμμαχικό" εκστρατευτικό σώμα στην Ουκρανία. Λέγεται ότι η Μεραρχία αυτή στο δρόμο προς την Ουκρανία στάθμευσε για λίγο στην Κωνσταντινούπολη, η οποία βρισκόταν τότε υπό "συμμαχική επικυριαρχία", ύστερα από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Μια ομάδα Ελλήνων αξιωματικών με επικεφαλής το γενναίο κρητικό παπα-Λευτέρη Νουφράκη και μαζί του τον ταξίαρχο Φραντζή, τον Ταγματάρχη Λιαρομάτη, το Λοχαγό Σταματίου και τον Υπολοχαγό Νικολάου αγνάντευαν από το πλοίο την πόλη και την Αγια-Σοφιά, κρύβοντας βαθιά μέσα στην καρδιά τους το μεγάλο μυστικό τους, τη μεγάλη απόφαση που είχαν πάρει το περασμένο βράδυ, ύστερα από πρόταση και έντονη επιμονή του λιονταρόψυχου Κρητικού παπα-Λευτέρη Νουφράκη. Να βγουν δηλαδή στην πόλη και να λειτουργήσουν στην Αγια-Σοφιά. Και έγινε πραγματικότητα. Η λειτουργία έγινε στα γρήγορα, ώσπου ήρθαν οι Τούρκοι αξιωματούχοι και οι Έλληνες αναγκάστηκαν να φύγουν.! Λέγεται ότι ο παπα-Λευτέρη Νουφράκης έφτασε με τους στρατιώτες, έως έξω από την Άγκυρα.... αλλά ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση και η Μικρασιατική καταστροφή!
Σήμερα, θα πρέπει να προσέξουμε τη λεγόμενη «στρατηγική του βάθους» της Τουρκίας, που είναι η μοντέρνα εκδοχή ενός Τουρκικού μεγαλοϊδεατισμού, γιατί από εδώ υπάρχει πολύ καιρό, η «μη στρατηγική του αβαθούς» που είναι η μοντέρνα εκδοχή ενός υποτακτικού «γιουσουφισμού»! Ας μη ξεχνάμε ότι τα γιουσουφάκια ήταν τα παιδιά των γραικύλων που τα πήγαιναν στον Σουλτάνο για «υπηρέτες, ακόμα και ερωτικούς», και στην περίπτωση αυτή οι Σουλτάνοι και οι Τούρκοι αξιωματούχοι ήταν οι κατ’εξοχήν παιδεραστές σε μαζική κλίμακα – κάτι που σκοπίμως κρύβεται από τους «νεο-γιουσούφηδες»- και τις «ιστορίες»..Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε ότι και το Κυπριακό Πρόβλημα που κατέληξε στην Κυπριακή τραγωδία και άλλες τραγωδίες άρχισαν με «υποδείξεις παραγόντων «αμερικανο-ελλήνων» προς την τότε Χούντα, ότι θα υπάρξει «κάλυψη άνωθεν»! Όλα βέβαια ήταν ένα στημένο παιχνίδι προδοσίας! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουν τα ίδια και σήμερα (που θα γίνουν και έγιναν ήδη)!
Σήμερα η Ελλάδα, χρειάζεται ένα νέο δυνατό όραμα ανάπτυξης, εθνικής υπερηφάνειας, ανεξαρτησίας, ελπίδας και «επιστροφής» στην οικονομική και πολιτική σταθερότητα. Το Πασοκ που μπορεί να έχει πολλές παραμέτρους, τάσεις, πρωτοβουλίες και εκφάνσεις δεν υποχωρεί... στη συνείδηση των πολιτών παρά τα λάθη- επικοινωνιακά πολλές φορές- που κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση. Πρέπει να ταυτιστούμε με τους πολίτες χωρίς να φοβάται κανείς παπούτσια και Mατ και διαδηλωτές και ακτιβιστές γιατί οι πολίτες του μέλλοντος θα είναι πάντα Πασοκ! Το Πασοκ είναι το μέλλον της Ελλάδας! Η Ελλάδα θέλει σωστές και γρήγορες αποφάσεις από έντιμα και ικανά πρόσωπα, εδώ και τώρα!
Αντισταθείτε!

105 σχόλια

  1. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνας ο δρ κουτσουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΓΕΤΗ
    ΗΓΕΤΗ
    ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΕΞ

    αντε βλακες του ΥΠΕΞ σας δουλευεο ο Ερντογαν
    ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xypnate ellhnes i Toyrkoi den allazoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΘΝΙΚΕ ΕΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάνε οι Τούρκοι του Νταβούτογλου και του Ερντογάν με την αφέλεια των Νεοελλήνων!

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΓΟΥΡΕ
    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ? Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΣΡΙΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ

    ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΓΙΑΠΗΔΕΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ

    ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ


    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ !!!!!!!






    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Δρα , ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδω οι Τουρκοι ονομαζουν γκριζα ζωνη το πασαλιμανι και θα σε αφησουν να κανεις λειτουργια στην Αγια Σοφια; Μεγαλε Γιωργακη και γαμω την εξωτερικη πολιτικη....εισαι απαιχτος...ο Δρουτσας το προτεινε αυτο; Τελικα καλα λενε οτι η βραδυνη βαραει κατακουτελα...κοψτε την...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κλαμα στο γεντι μπαχτσε

    η προπαγανδα των τουρκων δεν θα περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γελάνε οι Τούρκοι του Νταβούτογλου και του Ερντογάν με την αφέλεια των Νεοελλήνων!


    φωτογραφηθηκαν και στο σπιτι του θεοδωρακη οι "ειρηνιστες" τουρκοι σφαγεισ των αρμενιων κουρδων λαζων ποντιων κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσο ΟΝΟΥΡ ΚΕΝΑΝ και ΣΕΧΡΑΖΑΤ να βαλει το mega λειτουργια στην Αγια Σοφια ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.
    Αν αυτο το σχεδιο το συνελαβε ο μεγαλοφυης Δρουτσας σιγουρα η Ελλαδα θα παει μπροστα ολοισια για τα μπαζα.
    Λειτουργια θα γινει μονο οταν κυματισει η Ελληνικη ΣΗΜΑΙΑ στο καμπαναριο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα γίνει Λειτουργία στα ελληνο-τουρκικά σύνορα


    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διεμήνυσε ότι «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Ο κ. Κρις Σπύρου, μεταξύ άλλων τόνισε: «Εμείς δεν θα τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, και θα προσευχηθούμε για όλους στα σύνορα της χώρας εκείνης που δεν αισθάνθηκε καμία πρόκληση να επιτρέψει σε 5.000 μουσουλμάνους να προσευχηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παρέστη και εγώ». Είπε επίσης: «επομένως θα προσευχηθούμε στην χώρα αυτή (σημ.: την Ελλάδα), η οποία...


    ... κατανοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πιστεύω του κάθε λαού.

    Δεν είναι προβοκάτσια αλλά μια κίνηση επιβολής και παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά της Τουρκίας». Μετά από αυτά, ο κ. Κρις Σπύρου και η συνοδεία των 250 ατόμων θα τελέσουν θεία λειτουργία στα Ελληνοτουρκικά σύνορά, από την πλευρά της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ερωτηση

    προς ΥΠΕΞ

    ΓΙΑΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διεμήνυσε ότι

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΝ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ??

    ΑΡΑ ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!!

    ΟΥΣΤ ΓΙΟΥΣΟΥΦΗΔΕΣ

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sostos o dr Koytsoukos!!

    giayto kai den ton evalan stin lista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι πραγματικοί Τούρκοι πολίτες, περίπου επτά εκατομμύρια σήμερα, είναι μογγολικής καταγωγής, και εμφανίστηκαν στις παρυφές του Βυζαντίου περί το 1100 μ.χ., εκμεταλλευόμενοι τις εσωτερικές έριδες των βυζαντινών φατριών.

    dikio exei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. GIA TH DRAGONA

    GIATI DEN MILATE GIA THN MAZIKH PAIDERASTIA?

    Ας μη ξεχνάμε ότι τα γιουσουφάκια ήταν τα παιδιά των γραικύλων που τα πήγαιναν στον Σουλτάνο για «υπηρέτες, ακόμα και ερωτικούς», και στην περίπτωση αυτή οι Σουλτάνοι και οι Τούρκοι αξιωματούχοι ήταν οι κατ’εξοχήν παιδεραστές σε μαζική κλίμακα – κάτι που σκοπίμως κρύβεται από τους «νεο-γιουσούφηδες»- και τις «ιστορίες»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΞΙΟΣ

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΟΥ ΔΡΟΥΤΣΑ
    ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ??

    ΠΙΘΑΝΑ ΘΙΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ!

    ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΕ

    ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΘΝΙΚΕ ΗΓΕΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. «Σώπασε, κυρά Δέσποινα, και μη πολυδακρύζης,
    πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας είναι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να μια σοβαρη προταση

    Να ανεξαρτητοποιηθεί το κομμάτι της ευρωπαϊκής Τουρκίας αν...
    θέλει να μπει στην Ευρώπη.


    Αντε Γιωργακη κανε την προταση στην Ευρωπη αν σου βασταει

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΘΘΕΣΗ

    ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!

    ΣΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. xaxaxaxa


    Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία!


    το στρατηγικο βαθος του Νταβουτογλου σε πληρη εφαρμογη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 17 Σεπ 2010 4:21:00 μ.μ.

    την παιζεισ πολυ εθνικε μειοδοτη γιουσουφη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΣΟΚ

    Καλό θα ήταν να βλέπαμε και την τρέχουσα προπαγάνδα που έρχεται μέσω των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών τύπου σαπουνόπερας που έχουν και μεγάλη δήθεν ακροαματικότητα, γιατί η προπαγάνδα είναι εμφανής. Γελάνε οι Τούρκοι του Νταβούτογλου και του Ερντογάν με την αφέλεια των Νεοελλήνων!


    Κλειστε τις τηλεορασεις που δειχνουν τους τουρκοσπορους!!

    Πασοκατζηδες Ανδρεοπαπανδρεικοι και οχι πουστοφλωροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπάρχει η μαρτυρία, ότι τον Ιανουάριο του 1919 λειτουργήθηκε η Αγια-Σοφιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Prodosia??

    Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε ότι και το Κυπριακό Πρόβλημα που κατέληξε στην Κυπριακή τραγωδία και άλλες τραγωδίες άρχισαν με «υποδείξεις παραγόντων «αμερικανο-ελλήνων» προς την τότε Χούντα, ότι θα υπάρξει «κάλυψη άνωθεν»! Όλα βέβαια ήταν ένα στημένο παιχνίδι προδοσίας! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουν τα ίδια και σήμερα (που θα γίνουν και έγιναν ήδη)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΝΑΙ

    ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

    ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δόκτωρ = ζωντανή εγκυκλοπαίδεια.
    Απλά μή ξεχνάτε μισό χάπι ανά 8ωρο
    καί μέχρι νά υπουργοποιηθεί θά
    ξαναμανααλλάξει ο μαγνητικός Βορράς
    μέ τόν Νότιο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ

    ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 17 Σεπ 2010 4:31:00 μ.μ.

    η συνεχεια ειναι ο μουσουλμανισμος

    γιουσουφακι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αποκαλυψη

    Εχουν προαποφασισει οι νεο-γιουσουφηδες

    να πανε την Ελλαδα υπο την κατοχη της Τουρκιας

    με το προσχημα του νεο-οθωμανικου επεκτατισμου

    που δεν ειναι δηθεν σκληρος!!

    Ο Νταβουτογλου ηρθε και πηρε υποσχεσεις υποταγης απο τα γιουσουφακια!!

    Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΣΟΚ

    ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΡΑΦΚΟΥΣΗ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ

    ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΙ

    ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ" ΚΛΠ..

    ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΗΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ!!

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΜΙΤ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!!

    Α ΡΕ ΠΟΣΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΓΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ!!

    Σύμφωνα με τηλεγράφημα του τουρκικού πρακτορείου, ο κ. Σπύρου σε δηλώσεις από την Αλεξανδρούπολη (απ' όπου το πρωί θα ξεκινούσε για την Κωνσταντινούπολη) γνωστοποίησε ότι έλαβε από τις τουρκικές αρχές έγγραφο με το οποίο η δραστηριότητά του χαρακτηρίζεται προκλητική. Οπως μάλιστα επεσήμανε, το έγγραφο έχει σχεδόν το χαρακτήρα απαγόρευσης εισόδου στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη.

    ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο Σπύρου είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου NTV, και σε ερώτηση τι θα κάνει στο ενδεχόμενο που συλληφθεί προσπαθώντας να τελέσει τη λειτουργία, είπε «θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να ρωτήσει για ποιο λόγο αντιμετωπίζω διαφορετική μεταχείριση σε σχέση με τον Πάπα».
    -

    Σπυρου αν εισαι αμερικανοσ εκλεγμενοσ

    να κανεισ προταση στον προεδρο να βοβαρδισει την αγκυρα για επικινδυνο μουσουλμανισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τι "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμανο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    ο κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Κωστας Πασοκ

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. DROYTSA KOIMHSOU
    KAI PARHGEILA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΡΕ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι,

    πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αφηστε τα σχολια να ενημερωθει ο λαοσ για τουσ συγχρονουσ γιουσουφηδεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δρ Κουτσούκο αν ελπίζεις ακόμα στο ΠΑΣΟΚ είσαι βαθειά νυχτωμένος. Βρίσκονται δε και μερικοί μλκς που σε δουλεύουν και θα καταντήσεις νούμερο. Ξέχεσαι υο ΔΝΤΠΑΣΟΚ και μίλα σαν Έλληνας. Σε λίγο έρχεται η απελευθέρωση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΙΩΡΓΟ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ

    ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΤΖΙΑ

    ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 17 Σεπ 2010 4:31:00 μ.μ.

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΙΚΑΡΑΝΑΣΟΥ

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΒΛΑΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η Αγία Σοφία θα λειτουργήσει μόνο όταν απελευθερωθεί η Κωνσταντινούπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ξυπνατε
    Ελληνες

    Οι Τουρκοισς δουλευουν

    θα κανουν το μουσουλμανικο τοξο

    και θας ξανακατακτησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιατι δεν

    αφηνετε ελευθερα τα σχολια??

    υπαρχει εθνικο θεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!??

    Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία!


    ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ??

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΔΟΚΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΗΠΑ

    Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

    ΟΙ ΗΠΑ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!


    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΡΕ ΟΜΠΑΜΑ!

    ΜΟΚΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣ!!

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΗΠΑ

    Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

    ΟΙ ΗΠΑ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!


    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΡΕ ΟΜΠΑΜΑ!

    ΜΟΚΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣ!!

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΗΠΑ

    Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

    ΟΙ ΗΠΑ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!


    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΡΕ ΟΜΠΑΜΑ!

    ΜΟΚΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣ!!

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. NEA

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!??

    Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία!


    ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ??

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    NEA

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!??

    Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία!


    ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜA ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ??

    Ο ΟΜΠΑΜΑ

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    NEA

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!??

    Όχι μόνο απαγορεύτηκε η λειτουργία στην Αγία Σοφία αλλά και η είσοδος στην Τουρκία!


    ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜA ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ??

    Ο ΟΜΠΑΜΑ

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο ΟΜΠΑΜΑ GIOUSOUFHS???

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΩΡΕ...

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΙΩΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΞΥΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!!

    Ο Ερντογαν εφτυσε τον αμερικανο βουλευτη του ομπαμα!!

    O κ. Κρις Σπύρου, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι «Εμείς δεν θα τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, και θα προσευχηθούμε για όλους στα σύνορα της χώρας εκείνης, που δεν αισθάνθηκε καμία πρόκληση να επιτρέψει σε 5.000 μουσουλμάνους να προσευχηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παρέστη και εγώ».

    Επίσης, τόνισε χαρακτηριστικά: “Επομένως θα προσευχηθούμε στην χώρα αυτή η οποία κατανοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πιστεύω του κάθε λαού. Δεν είναι προβοκάτσια αλλά μια κίνηση επιβολής και παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά της Τουρκίας.”


    ΟΜΠΑΜΑ

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΣΕΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!!

    Ο Ερντογαν εφτυσε τον αμερικανο βουλευτη του ομπαμα!!

    O κ. Κρις Σπύρου, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι «Εμείς δεν θα τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, και θα προσευχηθούμε για όλους στα σύνορα της χώρας εκείνης, που δεν αισθάνθηκε καμία πρόκληση να επιτρέψει σε 5.000 μουσουλμάνους να προσευχηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παρέστη και εγώ».

    Επίσης, τόνισε χαρακτηριστικά: “Επομένως θα προσευχηθούμε στην χώρα αυτή η οποία κατανοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πιστεύω του κάθε λαού. Δεν είναι προβοκάτσια αλλά μια κίνηση επιβολής και παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά της Τουρκίας.”


    ΟΜΠΑΜΑ

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΣΕΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!!

    Ο Ερντογαν εφτυσε τον αμερικανο βουλευτη του ομπαμα!!

    O κ. Κρις Σπύρου, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι «Εμείς δεν θα τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, και θα προσευχηθούμε για όλους στα σύνορα της χώρας εκείνης, που δεν αισθάνθηκε καμία πρόκληση να επιτρέψει σε 5.000 μουσουλμάνους να προσευχηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παρέστη και εγώ».

    Επίσης, τόνισε χαρακτηριστικά: “Επομένως θα προσευχηθούμε στην χώρα αυτή η οποία κατανοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πιστεύω του κάθε λαού. Δεν είναι προβοκάτσια αλλά μια κίνηση επιβολής και παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά της Τουρκίας.”


    ΟΜΠΑΜΑ

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΣΕΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!!

    Ο Ερντογαν εφτυσε τον αμερικανο βουλευτη του ομπαμα!!

    O κ. Κρις Σπύρου, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι «Εμείς δεν θα τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, και θα προσευχηθούμε για όλους στα σύνορα της χώρας εκείνης, που δεν αισθάνθηκε καμία πρόκληση να επιτρέψει σε 5.000 μουσουλμάνους να προσευχηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παρέστη και εγώ».

    Επίσης, τόνισε χαρακτηριστικά: “Επομένως θα προσευχηθούμε στην χώρα αυτή η οποία κατανοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα πιστεύω του κάθε λαού. Δεν είναι προβοκάτσια αλλά μια κίνηση επιβολής και παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά της Τουρκίας.”


    ΟΜΠΑΜΑ

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΣΕΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Σήμερα, θα πρέπει να προσέξουμε τη λεγόμενη «στρατηγική του βάθους» της Τουρκίας, που είναι η μοντέρνα εκδοχή ενός Τουρκικού μεγαλοϊδεατισμού, γιατί από εδώ υπάρχει πολύ καιρό, η «μη στρατηγική του αβαθούς» που είναι η μοντέρνα εκδοχή ενός υποτακτικού «γιουσουφισμού»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    "ΛΟΥΦΑΞΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ

    ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο ΟΜΠΑΜΑ

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. H TOYRKOI SOYLTANOI PAIDERASTES!


    Ας μη ξεχνάμε ότι τα γιουσουφάκια ήταν τα παιδιά των γραικύλων που τα πήγαιναν στον Σουλτάνο για «υπηρέτες, ακόμα και ερωτικούς», και στην περίπτωση αυτή οι Σουλτάνοι και οι Τούρκοι αξιωματούχοι ήταν οι κατ’εξοχήν παιδεραστές σε μαζική κλίμακα – κάτι που σκοπίμως κρύβεται από τους «νεο-γιουσούφηδες»- και τις «ιστορίες»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΤΖΙΑ

    ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΤΖΙΑ

    ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 17 Σεπ 2010 5:42:00 μ.μ.

    ELA STHN MILIONI NA PIEIS KAFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τουρκικη προκληση σε ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ!!

    ο Ερντογαν "φτυνει" τον Ομπαμα και την Χιλαρυ Κλιντον και γραφει στα παπαρια του τoυς Αμερικανους μετα τους Ισραηλινους?

    Ο Αμερικανος βουλευτης κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διεμήνυσε ότι «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».


    Ομπαμα θα αντιδρασεις??

    Ελληνοαμερικανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τουρκικη προκληση σε ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ!!

    ο Ερντογαν "φτυνει" τον Ομπαμα και την Χιλαρυ Κλιντον και γραφει στα παπαρια του τoυς Αμερικανους μετα τους Ισραηλινους?

    Ο Αμερικανος βουλευτης κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διεμήνυσε ότι «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».


    Ομπαμα θα αντιδρασεις??

    Ελληνοαμερικανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤeΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΟΥ ΔΡΟΥΤΣΑ
    ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ??

    ΠΙΘΑΝΑ ΘΙΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ!

    ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΕ

    ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟ!

    yes gioysoufi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤeΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΟΥ ΔΡΟΥΤΣΑ
    ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

    ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΘΝΙΚΕ ΗΓΕΤΗ

    μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΒΑΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ



    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. hgeth dr Koutsoyko

    pali protos ston agona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. εθνικος
    ηγετησ ο δοκτωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. MAZI SOY DR KOYTSOYKO

    KAI STHN PERIFEREIA A8HNAS

    KAI STHN KONSTANTINOYPOLH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. dr koutsoukos

    Αντιπεριφερειαρχης Αθηνας
    εδω και τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΡΑΓΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΕΣ


    ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. 18 Σεπ 2010 10:20:00 π.μ.

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση