GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο της Καθαρής Δευτέρας»…

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Το «άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο της Καθαρής Δευτέρας», η αρχή της ...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Το «άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο της Καθαρής Δευτέρας», η αρχή της κάθαρσης; Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, αύριο συναντάται με τους Πολιτικούς Αρχηγούς και μετά φεύγει πάλι, χωρίς να πάρει αποφάσεις! Πάλι οι δεξιόστροφοι θα τον βάλουν στα αεροπλάνο να κάνει το γύρο της Γης για να μπορούν οι ίδιοι να καταστρέφουν την Ελλάδα!
«Το να ταξιδεύεις συνεχώς, χωρίς να λύνεις τα προβλήματα, δεν...
 ωφελεί κανέναν»! Από το Καστελόριζο στην Ιθάκη…. είναι πολλές οι «μίζες»! Αναπτύσσεται γοργά το κίνημα δημοκρατικών πολιτών, για απελευθέρωση του κ. Γιώργου Παπανδρέου από τους δεξιόστροφους και την «δεξιά αυλή» του!
Το τηλεγράφημα προς τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες εστάλη: η κρεμάλα είναι έτοιμη!Ενώ στην Γαλλία ο πρώην Πρόεδρος Ζακ Σιράκ δικάζεται για διαφθορά, εδώ όλοι είναι αθώοι, αλληλο-αθωώνοντας ο ένας τον άλλον!Η Κάθαρση ο Ανασχηματισμός ή η Συντριβή προ των πυλών …. Ο γνήσιος Κρητικός κ. Καρχιμάκης Μιχάλης να τους δείξει την πόρτα εξόδου, αφού ο κ. Παπανδρέου «δεν μπορεί»!Τα τριάντα αργύρια δεν θα σας σώσουν δεξιόστροφοι εθνοπροδότες! Παραιτηθείτε Σήμερα! Το αύριο μην σας βρει μπροστά του! Το αύριο ανήκει στους περήφανους πολίτες! Το «στημένο οικονομικό παιχνίδι» μεταξύ ντόπιων εθνοπροδοτών και «ξένων οίκων αξιολόγησης» (λέγε με Θανάση) συνεχίζεται!
Ο οίκος Moody’s, με προ-συνεννόηση μια ημέρα πριν την δημοπρασία εντόκων γραμματίων, υποβάθμισε σκοπίμως, κατά τρεις βαθμίδες -από το Β1 στο Ba1- την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας. Οι ντόπιοι εθνοπροδότες και οι ξένοι τοκογλύφοι αφήνουν ταυτόχρονα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νέα αρνητική αξιολόγηση στο άμεσο μέλλον, αφού οι πολίτες δεν αντιδρούν. Οργισμένη (εδώ γελάνε πλέον) η αντίδραση από το υπουργείο Οικονομικών που κάνει λόγογια αδικαιολόγητη και αυθαίρετη υποβάθμιση....

83 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΓΕΤΗ

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δοκτωρα

    μα ποσους ανικανους εχει αυτος ο τοπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DR KOUTSOUKOS

    H NEA DYNAMH PASOK

    OI ALLOI XOFLHSAN FEVGOUN NYXTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala ta les

    to podilataki

    to aroplanaki

    ayto einai to giorgaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηγετη αρχηγε

    πες του παπακωνσταντινου να ξεκουμπιστει

    κλεβουν μαζι με τους οικους αξιολογησης

    η κομπινα

    πες εσυ υποβαθμιση

    να παρω εγω τα εντιοκα γραμματια με πιο πολυ επιτοκιο

    ολοι μστο κολπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε δοκτωρα
    πεσ μασ πωσ εχουν στησει ην κομπινα με τα σπρεντσ και τουσ οικουσ αξιολογησησ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΧΟΝΤΑΣ

    ΤΑ ΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7 Μαρ 2011 9:11:00 μ.μ.

    ΔΕΞΙΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ

    Η Κάθαρση ο Ανασχηματισμός ή η Συντριβή προ των πυλών ….


    Ο γνήσιος Κρητικός κ. Καρχιμάκης Μιχάλης να δείξει την πόρτα εξόδου στον κ. Παπακωνσταντίνου Γιώργο, αφού ο κ. Παπανδρέου «δεν μπορεί»!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αύριο μην σας βρει μπροστά του! Το αύριο ανήκει στους περήφανους πολίτες!
    Το «στημένο οικονομικό παιχνίδι» μεταξύ ντόπιων εθνοπροδοτών και «ξένων οίκων αξιολόγησης» (λέγε με Θανάση) συνεχίζεται!
    Υπενθύμιση: Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει βουλευτική ασυλία και αμέσως μετά την παραίτησή του μπορεί να συλληφθεί, χωρίς να ερωτηθεί η Βουλή γιατί δεν είναι Βουλευτής!
    Ο οίκος Moody’s, με προ-συνεννόηση της «παρέας Παπακωνσταντίνου» (που πρέπει να συλληφθεί) που δήθεν «εξεπλάγησαν», μια ημέρα πριν την δημοπρασία εντόκων γραμματίων, υποβάθμισε σκοπίμως, κατά τρεις βαθμίδες -από το Β1 στο Ba1- την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας. Οι ντόπιοι εθνοπροδότες και οι ξένοι τοκογλύφοι αφήνουν ταυτόχρονα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νέα αρνητική αξιολόγηση στο άμεσο μέλλον, αφού οι πολίτες δεν αντιδρούν. Οργισμένη (εδώ γελάνε πλέον) η αντίδραση από το υπουργείο Οικονομικών που κάνει λόγο για αδικαιολόγητη και αυθαίρετη υποβάθμιση. Την κρεμάλα που στήνουν οι πολίτες έξω από το Υπουργείο Οικονομικών δεν την βλέπουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλούμε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παρακολουθεί την οικονομική κατάσταση του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και των συγγενών του, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό να διαπιστώσουμε, αν παίρνει ο ίδιος «μίζα» από αυτές τις «αρπαχτές» και αν παίρνει ποσοστά από τα δάνεια του Δ.Ν.Τ. Η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό δεν έχει αντικείμενο αν δεν βρει το κουράγιο ο κ. Γιώργος Παπανδρέου να διώξει με κλωτσιές τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό συμβούλιο μετά την ανακοίνωση της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Moody's, και εν όψει των επαφών που θα έχει αύριο ο πρωθυπουργός με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Παρόντες θα είναι όλοι οι υπουργοί και οι αναπληρωτές υπουργοί, ενώ θα συμμετέχουν επίσης ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Έξαρχος και ενδεχομένως οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Τουλάχιστον ο κ. Καρχιμάκης Μιχάλης να δείξει την πόρτα εξόδου στον κ. Παπακωνσταντίνου αφού ο κ. Παπανδρέου «δεν μπορεί»! Ενώ τo spread ανέβηκe στις 900 μονάδες, η γερμανική κυβέρνηση εμφανίζεται είναι έτοιμη, όπως όλα δείχνουν, να ανάψει το πράσινο φως για την επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΣ ΤΑ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το τηλεγράφημα… προς τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες:
    «Όταν δεις ξαφνικά μπροστά σου, τους πολίτες να σε λιθοβολούν στην πλατεία Συντάγματος δεν θα προλάβεις να φωνάξεις την Αστυνομία: Η Αστυνομία, όπως και οι πόρνες του γραφείου σου, είναι με τον εκάστοτε ισχυρό. Το έπαιξες «παρτάκιας», εκμεταλλεύτηκες τον ανήμπορο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου για να ανέβεις, και απεδείχθης πονηρός και αφού έδιωξες τα έντιμα στελέχη, - έδωσες θέσεις μόνο σε δεξιούς ενώ οι δήθεν «σύντροφοί» σου πεινάνε και χρωστάνε για σένα - οικειοποιήθηκες τους δημοκρατικούς αγώνες για να πλουτίσεις σε βάρος της χώρας σου, πουλώντας την Πατρίδα σου. Όσους αντιδρούσαν, τους ονόμασες μαζί με τους πουλημένους δημοσιογραφίσκους και τους καταγέλαστους δημοσκόπους, ως «γραφικούς», για να τους απομονώσεις, ενώ προώθησες τη σήψη, τη διαφθορά την κομματική πορνεία. Οι ίδιοι οι αγοραστές της Πατρίδας σου, οι Γερμανοί σε χρησιμοποίησαν και τώρα σε εκτελούνε, γιατί δεν θέλουν τους προδότες! Μόνος σου θα πιείς το ποτήρι και πριν σβήσεις, θα θυμηθείς το τέλος του Ιούδα με τα 30 αργύρια, δεν θα σε σώσουν»! Φύγε τώρα, μέσα στην νύχτα, πριν σε προλάβει η Αυγή!
    (Δρ Κουτσούκος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΦΗ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΦΗ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελλάδα! Ανασχηματισμός και όχι εκλογές, εδώ και τώρα!
    Καλούμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα Μπαράκ, να σταματήσει σήμερα, την νέο-φασίστρια κ. Άνκελα Μέρκελ, στην πορεία προς τον νέο-φασιστο-παγγερμανισμό της Ευρώπης, και την εκδίκηση της δημοκρατικής Ελλάδας, γιατί αύριο δεν θα είναι δυνατόν!
    Αυτά που συμβαίνουν στην Υπατία, είναι πρωτοφανή για μια δημοκρατική Ελλάδα και καλούμε τον γιο του Συμβούλου του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου (όπως κυκλοφορεί), τον «βλαχοδήμαρχο», κ. Γιάννη Ραγκούση, να τσακιστεί να παραιτηθεί μέσα στην νύχτα!
    Το εγγύς μέλλον θα δείξει γιατί τα χρονικά όρια μιας γενικευμένης λαϊκής εξέγερσης στενεύουν! Αν συνεχιστεί η ίδια απραξία, τότε όποιος προλάβει ή οι πολίτες ή οι νέο-χουντικοί!
    Το ευτύχημα ή δυστύχημα, είναι ότι μπήκαν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες στον «μηχανισμό στήριξης», οπότε υπάρχει μια ελπίδα να σωθούμε «μέσω τρίτων», γιατί αν περιμέναμε από τον κ. Παπακωνσταντίνου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΤΟΣ

    ΝΑΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ως άλλος Οδυσσέας, έχει μόνο μια επιλογή : να αδειάσει ανοιχτά όλη την σαβούρα που μάζεψε κ.κ. Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου,Γερουλάνο, Μπιρμπίλη, Νταλάρα, Τσόκλη κλπ.. «αγοράκια και κοπελίτσες» και στηριζόμενος στους «νέους έντιμους πρασινοφρουρούς» που τον έφεραν στην εξουσία, στους δημοκράτες μπλόγκερ και στους δημοκράτες πολίτες, να ελλιμενιστεί της Ιθάκης, πριν ο Αίολος τον παρασύρει αύτανδρο…


    «Οι Σύγχρονοι Έμποροι των Εθνών… και ο «δέσμιος Οδυσσέας» που «στέλνει τελεσίγραφα»!.
    Ωδή στην εθνοπροδοτική ακυβερνησία της δεξιόστροφης ανίκανης «κάστας» γύρω από τον κ. Γ. Παπανδρέου.

    Γιώργο… άργησες… αλλά προλαβαίνεις να διώξεις τους ανίκανους και δεξιόστροφους.
    Καλούμε τον Πρόεδρο κ. Μπαράκ Ομπάμα να τσακίσει τώρα την νεοφασιστική πολιτική της κ. Μέρκελ στην Ευρώπη, πριν να είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

    ΑΝΤΙ ΝΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες του ΠΑΣΟΚ, συντροφικότητα, αλληλεγγύη, πατριωτισμός, Κοινωνική δικαιοσύνη, Εθνική αξιοπρέπεια!



    Να ψηφιστεί η Νέα Σεισάχθεια. Πολλές τράπεζες, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προτείνουν «συγκέντρωση οφειλών», αλλά αφού ο πολίτες έχει πληρώσει όλες τις δόσεις, κάτι εξωπραγματικό! Ας γίνονται οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», χωρίς την καταβολή των προηγουμένων και ας είναι και στον Τειρεσία!

    Οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», ας γίνουν σε «πακέτα» ανά κατηγορία, π.χ. για 50.000 μηνιαία δόση 250 ευρώ. Για 100.000 μηνιαία δόση 500 και για 150.000 μηνιαία δόση 750 ευρώ.

    Ήδη το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο κάνει «συγκεντρώσεις οφειλών» έως 60 χιλιάδες με την προϋπόθεση να έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις, πράγμα αδύνατον! Να γίνονται οι συγκεντρώσεις οφειλών και ας μην έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις! Μόνο έτσι θα σωθεί ο κοινωνικός ιστός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ


    ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΖΗΤΑΕΙ 1 ΔΙΣ

    ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 5 ΔΙΣ

    ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1 ΔΙΣ


    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ

    ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ Η ΟΛΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελεσίγραφο από τον Πρωθυπουργό ότι πρέπει να εκτονωθεί η ενδοκυβερνητική κρίση πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συµβουλίου του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν οι Γιάννης Ραγκούσης και Βαγγέλης Βενιζέλος αργά το βράδυ της Πέµπτης, όταν πια είχε εκδηλωθεί η κόντρα ανάµεσα στους δύο υπουργούς για το θέµα των απεργών πείνας του Μεγάρου Υπατία. Έπειτα από αυτό και τις συνεννοήσεις που υπήρχαν µε το Μαξίµου εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέµπτης η ανακοίνωση Πεταλωτή ότι το θέµα θεωρείται λήξαν. Ωστόσο το ρήγµα παραµένει, καθώς ο κ. Βενιζέλος προσερχόµενος στο Εθνικό Συµβούλιο µίλησε για βαθιά κρίση στην Ελλάδα, ζητώντας ευελιξία και αποτελεσµατικότητα στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελεσίγραφο από τον Πρωθυπουργό ότι πρέπει να εκτονωθεί η ενδοκυβερνητική κρίση πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συµβουλίου του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν οι Γιάννης Ραγκούσης και Βαγγέλης Βενιζέλος αργά το βράδυ της Πέµπτης, όταν πια είχε εκδηλωθεί η κόντρα ανάµεσα στους δύο υπουργούς για το θέµα των απεργών πείνας του Μεγάρου Υπατία. Έπειτα από αυτό και τις συνεννοήσεις που υπήρχαν µε το Μαξίµου εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέµπτης η ανακοίνωση Πεταλωτή ότι το θέµα θεωρείται λήξαν. Ωστόσο το ρήγµα παραµένει, καθώς ο κ. Βενιζέλος προσερχόµενος στο Εθνικό Συµβούλιο µίλησε για βαθιά κρίση στην Ελλάδα, ζητώντας ευελιξία και αποτελεσµατικότητα στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΣΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ

    ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΣΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ

    ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΣΟΚ

    Τα τριάντα αργύρια δεν θα σας σώσουν δεξιόστροφοι εθνοπροδότες! Παραιτηθείτε Σήμερα!

    Το αύριο μην σας βρει μπροστά του! Το αύριο ανήκει στους περήφανους πολίτες!

    Το «στημένο οικονομικό παιχνίδι» μεταξύ ντόπιων εθνοπροδοτών και «ξένων οίκων αξιολόγησης» (λέγε με Θανάση) συνεχίζεται!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ!!

    Ο οίκος Moody’s, με προ-συνεννόηση μια ημέρα πριν την δημοπρασία εντόκων γραμματίων, υποβάθμισε σκοπίμως, κατά τρεις βαθμίδες -από το Β1 στο Ba1- την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας

    ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ!!

    ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!

    ΡΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΣΠΙΤΙ??

    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΦΤΩΧΕΥΜΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα «λάθη» του σύγχρονου Οδυσσέα.


    Το μοιραίο λάθος του κ. Γ. Παπανδρέου ήταν ότι όταν ανέβηκε στην εξουσία, δεν στηρίχτηκε σε νέα πρόσωπα και δομές που τον στήριξαν στις «δύσκολες στιγμές», αλλά παρασυρμένος από την «ανίκανη – εθνοπροδοτική δεηιόστροφη κάστα» που έχει δίπλα του, μοίρασε αφειδώς θέσεις σε όσους ανίκανους του «έσκαβαν και του σκάβουν τον λάκκο» και στους δεξιούς, ενώ φάνηκε «παντελώς αχάριστος» στους «υποστηριχτές - ευεργέτες του».!
    Η τακτική αυτή του Γ. Παπανδρέου, που δεν ήταν δική του, εξέπληξε τους πάντες και ερμηνεύεται ως πράξη της «κάστας» και ως εκδίκηση γιατί ο κ. Παπανδρέου ανέβηκε στην εξουσία, ενώ η «κάστα τον ήθελε ως «Γιωργάκη με το ποδήλατο» και ισόβια «δεύτερο», γιατί η «κάστα» τα «είχε βρει με την παραδοσιακή δεξιά». Έτσι η «κάστα» και με την μέθοδο των βιογραφικών , αλλά και των «εκκαθαρίσεων αγωνιστών από τις λίστες», φρόντισε να μην μπουν στον κρατικό μηχανισμό νέοι, έντιμοι και ικανοί, ώστε η «κάστα», όντας η ίδια ανίκανη να έχει υπό πολιτική ομηρεία τον κ. Γ. Παπανδρέου, να τον καταστρέψει πολιτικά και όταν έρθει η στιγμή να ξαναδώσει την εξουσία στην παραδοσιακή δεξιά (ακόπου προέρχεται αυτή η «κάστα»).
    Η δεξιόστροφη ανίκανη «κάστα» εκμεταλλεύτηκε και εκμεταλλεύεται αγωνιστές, μαχητές, χρήματα και νέες ιδέες από νέα στελέχη του κινήματος, αλλά αφού τα οικειοποιηθεί η ίδια, τα προβάλει ως δικά της κτήματα και όχι ως κτήμα των νέων στελεχών. Το ίδιο έγινε και στις εκλογές του 2009. Η ανίκανη «κάστα», όταν είδε ότι τα δυναμικά στελέχη φέρνανε την νίκη, τότε δώσανε το σύνθημα και μπήκαν στα ψηφοδέλτια οι πολιτικοί του παρελθόντος που ήταν καταδικασμένοι στην συνείδηση των πολιτών, οι ανίκανοι, οι κυρίες της «αυλής» και οι «κοπελίτσες» και κάτι «αγοράκια»! Η ίδια αυτή δεξιόστροφη ανίκανη «κάστα» οδήγησε τον Γ. Παπανδρέου στον δρόμο του Μνημονίου και της «Τρόικας», ενώ υπήρχαν πολλές άλλες λύσεις και του δανεισμού με 1% και του εσωτερικού δανεισμού κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα ανύπαρκτα Σοσιαλιστικά κόμματα.
    Θα έρθει η στιγμή που θα αναπολούμε τους Αμερικάνους, μπροστά σε αυτά που θα δούμε με τους Γερμανούς! Έρχεται η συντριβή της Αστικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και η παλινόρθωση της Νεο-Φεουδαρχίας με την βοήθεια των λεγομένων «ψευδο-σοσιαλιστικών κομμάτων»! Οι «Τζούλιες» των Υπουργών δεν μπορεί, πλέον, να κυβερνάνε!


    Τα «ψευδο-σοσιαλιστικά κόμματα», αφού παραδώσουν τις χώρες τους σε Τρόικες και μνημόνια, στη συνέχεια θα εξαφανιστούν από τον χάρτη και στη θέση τους θα αναδυθούν «ψευδο-πολιτικοί – υπηρέτες – κοτζαμπάσηδες», που θα είναι τα «φυντάνια» της νέο-φεουδαρχίας!
    Ενώ μπορούμε να δανειστούμε με μόνο 1% από την Ε.Κ.Τ. και χωρίς Μνημόνια, εντούτοις χάρις στη δεξιά και στους ανίκανους δεξιόστροφους δανειζόμαστε με 6% και με Μνημόνια! Τέλος η Εθνική κατήφεια.


    Αρχίζει η Εθνική Πατριωτική Αναγέννηση!
    Όλες οι τάσεις του ΠΑΣΟΚ και όλα τα ικανά, έντιμα και νέα πρόσωπα πρέπει να αξιοποιηθούν. Οι πληρωμένοι ανίκανοι «δημοσκόποι», δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να αποτυπώσουν την κοινή γνώμη! Ανασχηματισμός, Εδώ και Τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η λύση στην δήθεν «πτώχευση».


    Μία από αυτές τις λύσεις, λένε οι αναλυτές, ήταν να δημιουργηθεί μια «ισχυρή Κρατική Ελληνική Τράπεζα», κατά τα πρότυπα της Γερμανικής Τράπεζας και να πάει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με εγγύηση τα Ελληνικά Ομόλογα που δέχεται η Ε.Κ.Τ και να δανειστεί με ένα τοις εκατό (1%) μόνο! Αντί αυτού πλέον, ιδιωτικές τράπεζες δανείζονται με 1% από την ΕΚΤ και μας μετα-δανείζουν με 6% βγάζοντας «αέρα» 5% κέρδος! Ακόμα και τώρα μπορεί να δημιουργηθεί η μια «ισχυρή Κρατική Ελληνική Τράπεζα», αντιγράφοντας το καταστατικό της Γερμανικής Αναπτυξιακής Κρατικής Τράπεζας KfW. Η Γερμανική Τράπεζα η ίδια δανείζεται από την ΕΚΤ με 1% και μας δανείζει με 6% και βάζει και «όρους» και υπογράφουμε Μνημόνια! Αυτά ακόμα, δεν είναι σε γνώση των πολιτών, που όταν τα μάθουν θα εξεγερθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το τηλεγράφημα προς τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες εστάλη: η κρεμάλα είναι έτοιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Από το Καστελόριζο στην Ιθάκη…. είναι πολλές οι «μίζες»!


    Αναπτύσσεται γοργά το κίνημα δημοκρατικών πολιτών, για απελευθέρωση του κ. Γιώργου Παπανδρέου από τους δεξιόστροφους και την «δεξιά αυλή» του!


    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ - ΓΝΩΣΤΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!



    Οργισμένη (εδώ γελάνε πλέον) η αντίδραση από το υπουργείο Οικονομικών που κάνει λόγογια αδικαιολόγητη και αυθαίρετη υποβάθμιση....

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ

    Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ - ΓΝΩΣΤΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!



    Οργισμένη (εδώ γελάνε πλέον) η αντίδραση από το υπουργείο Οικονομικών που κάνει λόγογια αδικαιολόγητη και αυθαίρετη υποβάθμιση....

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ

    Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ε ε ρχεται

    ο δρ Κουτσουκος ερχεται....

    ολοι οι αλλλοι μαζι τα φαγανε και μαζι θα πληρωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νατος

    ο νεος ηγετης μας


    νεοι Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Eidisi

    Αναπτύσσεται γοργά το κίνημα δημοκρατικών πολιτών, για απελευθέρωση του κ. Γιώργου Παπανδρέου από τους δεξιόστροφους και την «δεξιά αυλή» του!


    Pasokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. hgeths

    o pragmatikos arxhgos pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΗΓΕΤΗς ΜΕΓΑΛΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πεστα Χρυσοστομε!

    Μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ανετα

    τους ριχνει ο δρ Κουτσουκος

    οποτε θελει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΑΙ

    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΜΕΤΑ ΤΙΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΔΙΕΤΕΞΕ ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΔΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε δοκτωρα

    αυτο το Ψοφημι

    τον Βερβεσσο Δημητρη γιατι τον υποστηριζεις για Προεδρο ΔΣΑ?

    Δεν μπορει το παιδι..α για κανενα ποδηλατακι...μπορει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ο Γιωργακης

    ειτε τον δουλευουν και κλεβουν και δεν καταλαβαινει

    ειτε περνει ποσοστα απο τα κλεμμενα και κανει τον τουριστα

    τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πώς είναι εκεινη η παροιμία? "Από μικρό κ από τρελλο μαθαινεις την αληθεια", δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τουλάχιστον για να κάνεις τον ΞΕΡΟΛΑ, μάθε πως ο οίκος Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας από την κατηγορία Ba1 σε Β1 και όχι αυτά από Β1 σε Ba1.μίστερ ντόκτορ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ Η ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αλλαγές-ανάσα στο Ασφαλιστικό
    Σε ευνοϊκές διατάξεις στο Ασφαλιστικό- με αλλαγές στην καταβολή του ΕΚΑΣ, στην ανατροφή παιδιών, μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών αλλά και μέτρα υπέρ των ανέργων- προχωρεί το υπουργείο Εργασίας. Οι διατάξεις αυτές θα περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας), το οποίο θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση την Τετάρτη.
    Πώς θα σωθεί το εφάπαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. #
    Γ. Παπανδρέου: Αδικαιολόγητη η νέα υποβάθμιση
    - πριν από 10 ώρες

    Αδικαιολόγητη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody's. «Ή θα έχουμε συνολική λύση ή δε θα έχουμε λύση», τόνισε εν όψει της Συνόδου Κορυφής της ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. TΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ...


    ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ...

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ... ΑΓΝΩΣΤΟ !!!

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ?!?!?
    ΑΠΕΡΑΝΤΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΦΗ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ
    7 Μαρ 2011 11:09:00 μ.μ.

    ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ
    ΕΧΕΙ "ΑΠΑΦΗ",
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

    7 Μαρ 2011 11:29:00 μ.μ.

    ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ,
    50 ΜΗΝΥΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ,
    ΠΛΗΡΕΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ !!!

    "ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ακριβότερος ο δανεισμός μετά την υποβάθμιση από τη Moody's
    Έντοκα γραμμάτια: Μικρή αύξηση του επιτοκίου
    στον απόηχο της υποβάθμισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μικρή αύξηση στο 4,75% σημείωσε το επιτόκιο στην σημερινή δημοπρασία των εντόκων γραμματίων, διάρκειας 26 εβδομάδων, στον απόηχο της υποβάθμισης της Ελλάδας από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Moody’s.

    Συγκεκριμένα, αντλήθηκε το ποσό των 1,625 δισ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 375 εκατ. ευρώ από μη ανταγωνιστικές προσφορές.

    Στην προηγούμενη δημοπρασία τον Φεβρουάριο, το επιτόκιο είχε διαμορφωθεί στο 4,64%.

    Ο συντελεστής κάλυψης ανήλθε στο 3,6 από 4,54. Σύμφωνα με τον ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Π. Χριστοδούλου, το 1/3 της έκδοσης απορροφήθηκε από ξένους θεσμικούς επενδυτές.

    Το αρχικά ζητούμενο ποσό ήταν 1,25 δισ. ευρώ. Κατά την διάρκεια της δημοπρασίας υπήρχε η δυνατότητα να υποβληθούν μη ανταγωνιστικές προσφορές έως το 30% του δημοπρατούμενου ποσού, ενώ μέχρι τις 10 Μαρτίου μπορούν να υποβληθούν συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές έως επιπλέον 30% του δημοπρατούμενου ποσού.

    Η επόμενη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων, είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο οίκος Moody’s υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας και έφερε στην επιφάνεια για μια ακόμη φορά την πολιτική αναπηρία της σημερινής ευρωπαϊκής ελίτ, η οποία δεν θέλει να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο ευρωπαϊκό οίκο αξιολόγησης!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΗΡΑΝ ΜΟΝ0 1,6 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ 4.5 ΔΙΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΤΥΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!!

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Η απόδοση αυξήθηκε στο 4,75% από 4,64% που ήταν στην προηγούμενη έκδοση του Φεβρουαρίου, ενώ η έκδοση καλύφθηκε κατά 3,6 φορές, έναντι 4,54 φορές στην προηγούμενη έκδοση.

    Όπως δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ , Πέτρος Χριστοδούλου, οι ξένοι επενδυτές κάλυψαν το ένα τρίτο της έκδοσης.

    Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΟΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 4,485 δισ. ευρώ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΗΡΑΝ ΜΟΝ0 1,6 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ 4.5 ΔΙΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΤΥΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!!

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Η απόδοση αυξήθηκε στο 4,75% από 4,64% που ήταν στην προηγούμενη έκδοση του Φεβρουαρίου, ενώ η έκδοση καλύφθηκε κατά 3,6 φορές, έναντι 4,54 φορές στην προηγούμενη έκδοση.

    Όπως δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ , Πέτρος Χριστοδούλου, οι ξένοι επενδυτές κάλυψαν το ένα τρίτο της έκδοσης.

    Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΟΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 4,485 δισ. ευρώ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΧΑ ΧΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΟΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΗΡΑΝ ΜΟΝ0 1,6 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ 4.5 ΔΙΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΤΥΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΝ ΟΙ "ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ" ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!


    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!!

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Η απόδοση αυξήθηκε στο 4,75% από 4,64% που ήταν στην προηγούμενη έκδοση του Φεβρουαρίου, ενώ η έκδοση καλύφθηκε κατά 3,6 φορές, έναντι 4,54 φορές στην προηγούμενη έκδοση.

    Όπως δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ , Πέτρος Χριστοδούλου, οι ξένοι επενδυτές κάλυψαν το ένα τρίτο της έκδοσης.

    Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΟΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 4,485 δισ. ευρώ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ

    ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΗΡΑΝ ΜΟΝ0 1,6 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ 4.5 ΔΙΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΤΥΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΝ ΟΙ "ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ" ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!


    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!!

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Η απόδοση αυξήθηκε στο 4,75% από 4,64% που ήταν στην προηγούμενη έκδοση του Φεβρουαρίου, ενώ η έκδοση καλύφθηκε κατά 3,6 φορές, έναντι 4,54 φορές στην προηγούμενη έκδοση.

    Όπως δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ , Πέτρος Χριστοδούλου, οι ξένοι επενδυτές κάλυψαν το ένα τρίτο της έκδοσης.

    Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΟΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 4,485 δισ. ευρώ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΗΡΑΝ ΜΟΝ0 1,6 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ 4.5 ΔΙΣ

    ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΤΥΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΝ ΟΙ "ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ" ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!


    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!!

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

    Η απόδοση αυξήθηκε στο 4,75% από 4,64% που ήταν στην προηγούμενη έκδοση του Φεβρουαρίου, ενώ η έκδοση καλύφθηκε κατά 3,6 φορές, έναντι 4,54 φορές στην προηγούμενη έκδοση.

    Όπως δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ , Πέτρος Χριστοδούλου, οι ξένοι επενδυτές κάλυψαν το ένα τρίτο της έκδοσης.

    Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΟΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 4,485 δισ. ευρώ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. kai oi 300 sta spitia toys mazi me ta tsirakia toys omos,mpas kai pame mprosta...filaki antropos den tha mpi opote as paretithoyn toylaxiston giati tha pesi poli ksilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ελεγχόμενη χρεοκοπία «βλέπει» το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Με την εντύπωση ότι οι Βρυξέλλες ετοιμάζουν συμφωνία για την ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου η Αλέκα Παπαρήγα. Απέκλεισε το ενδεχόμενο συναίνεσης στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

    Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ εμφανίστηκε απαισιόδοξη, λέγοντας ότι έρχονται τα χειρότερα και προέβλεψε νέα δυσβάσταχτα μέτρα για τους Έλληνες, αλλά και τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης. Σχολιάζοντας το προσκλητήριο του πρωθυπουργού για τη δημιουργία ενιαίου μετώπου ενόψει των διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε. για την κρίση χρέους, είπε πως είναι σαν "να διαλέξουμε με ποιο σκοινί θα κρεμάσουμε τον ελληνικό λαό, αν είναι μεταξωτό ή τρίχινο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Συνολική λύση του προβλήματος του χρέους θα επιδιώξει η Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις 25 Μαρτίου, όπως αποφασίστηκε στη βραδινή πολύωρη συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό. Αν δεν γίνουν αποδεκτά τα ελληνικά αιτήματα, η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

    Της νύχτας τα καμώματα... Της νύχτας τα καμώματα... Ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε «κρίσιμη τη μάχη μέχρι τις 25 Μαρτίου», αλλά πρόσθεσε ότι «η 25η Μαρτίου δεν είναι το τέλος του κόσμου», γεγονός που αποτυπώνει την απαισιοδοξία που επικρατεί στην Αθήνα. Γι' αυτό και ο ίδιος τόνισε με έμφαση ότι οι αποφάσεις της επικείμενης συνόδου κορυφής είναι κρίσιμες όχι μόνο για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες που βρίσκονται σε θέση αδυναμίας, αλλά και για το σύνολο της ευρωζώνης. Και είναι χαρακτηριστικό ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει τους Ευρωπαίους ομολόγους του ότι οι αξιολογήσεις των διεθνών οίκων, όπως η χθεσινή της Moody's, αφορούν και την ευρωζώνη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου θα πάει στην έκτακτη σύνοδο κορυφής έχοντας στο διεκδικητικό του πλαίσιο τρία αιτήματα, προκειμένου να αποδεχθεί το προτεινόμενο από τη Γερμανία Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας. Τα αιτήμα τα είναι:

    * Η επιμήκυνση του ελληνικού χρέους. Κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί λίγες μέρες νωρίτερα, στις 11 Μαρτίου, στη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης.

    * Η μείωση των επιτοκίων του ελληνικού δανείου. Το αίτημα αυτό ευνοείται από τις εξελίξεις στην Ιρλανδία, αλλά μέχρι στιγμής η Γερμανία εμφανίζεται αρνητική.

    * Η χορήγηση χαμηλότοκων δανείων από το Μηχανισμό Στήριξης, ώστε η χώρα να έχει την ευχέρεια να «αγοράσει» -από τώρα και όχι μετά το 2013- μέρος του χρέους της. Το αίτημα προσκρούει στην κατηγορηματική αντίθεση της Γερμανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΤΡΑΩΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ * ΤΡΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
    Πήρε «έγκριση» από υπουργούς, συναντά σήμερα τους αρχηγούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σε εξέλιξη οι συναντήσεις Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αλλά και τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Φώτη Κουβέλη ενόψει και της Συνόδου Κορυφής. Χθες ο πρωθυπουργός συγκάλεσε άτυπο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο κράτησε περισσότερες από 5 ώρες, με τη συμμετοχή και παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μαραθώνιο υπουργικό

    Περισσότερες από 5 ώρες κράτησε το άτυπο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε χθες ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου με τη συμμετοχή και παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος.

    Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της νέας υποβάθμισης από τον οίκο αξιολόγησης Moody's, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών.

    "Ή θα έχουμε λύση-πακέτο, συνολική λύση ή δεν θα έχουμε λύση. Αυτή είναι η θέση μας" υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου στην εισήγησή του, όπως έγινε γνωστό.

    Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η λύση -πακέτο είναι η λύση "που θα βοηθήσει την Ευρώπη, την Ευρωζώνη, το ευρώ και βεβαίως, την Ελλάδα και τις άλλες χώρες που χτυπιούνται από τις αγορές".

    "Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι, αυτό απαιτεί εκ μέρους μας και την αυστηρή τήρηση των στόχων και των δεσμεύσεών μας, όπως και των αλλαγών που πρέπει να γίνουν. Όπως υπάρχει και από την Ε.Ε. συνολικά η ευθύνη να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον γα το Ευρώ, επομένως και για την διαχείριση του χρέους, προκειμένου να πειστούν οι αγορές" υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου.

    Ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι η πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι διαμορφώνεται στην βάση των αποφάσεων του Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε σε διάφορα στοιχεία όπως η οικονομική διακυβέρνηση, το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας με πρόταση Μέρκελ-Σαρκοζί, ο μελλοντικός ευρωπαϊκός μηχανισμός και η διαχείριση του χρέους Ελλάδας-Ιρλανδίας και επανέλαβε επιτακτικά ότι "θέση μας είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένα συνολικό πακέτο-λύσης και εδώ θα δώσουμε την μάχη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε στον Αντώνη Σαμαρά ότι σέβεται τις διαφορετικές προσεγγίσεις των πολιτικών δυνάμεων και επισήμανε ότι οι σημερινές συναντήσεις έχουν στόχο τη συνεννόηση για τη στήριξη της εθνικής προσπάθειας ενόψει της Συνόδου Κορυφής. Πρόσθεσε δε, ότι χρειάζεται ανάληψη ευθύνης από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και διεμήνυσε ότι θα υποστηρίξει ότι, η μόνη λύση, είναι η λύση-πακέτο και πως οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί λύση.

    Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν προέβη σε δηλώσεις μετά τις συνάντησεις μετά την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου. Το μεσημέρι, μιλώντας από τα γραφεία του κόμματος, έθεσε εκ νέου ζήτημα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, ενώ εξέφρασε την υποστήριξή του σε αιτήματα, όπως το ευρωομόλογο η αλλαγή των όρων του δανείου των 110 δισ. ευρώ [περισσότερα, εδώ].

    Οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς συνεχίστηκαν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Γ. Παπανδρέου με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

    Στις 2.15 μ.μ. ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία προέβλεψε ευρωπαϊκό σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας. "Συναίνεση δεν μπορεί να υπάρξει", υπογράμμισε [περισσότερα, εδώ].

    Στις 3.30 μ.μ. ο Γ. Παπανδρέου θα δεχτεί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και στις 4.45 το απόγευμα ον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα.

    Επίσης ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 6:00 μ.μ., με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη και στις 7:00 μ.μ., με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ρε δοκτωρα

    μα ποσους ανικανους εχει αυτος ο τοπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση