GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «εισβολή» των «αγανακτισμένων» ταξιτζήδων στη Ρόδο...

Ομάδα «αγανακτισμένων», κυρίως εκπρόσωποι του κλάδου αυτοκινητιστών, «εισέβαλε» χθες  Τετάρτη σε αίθουσα στη Ρόδο, όπου ήταν προγραμματ...

Ομάδα «αγανακτισμένων», κυρίως εκπρόσωποι του κλάδου αυτοκινητιστών, «εισέβαλε» χθες  Τετάρτη σε αίθουσα στη Ρόδο, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής νοτίου συγκροτήματος του ΠΑΣΟΚ, παρουσία και του γενικού γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρη Χαλκιώτη.
Οι περίπου 50 εισβολείς επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής, Γιώργο Πόκκια, χωρίς όμως να...
 υπάρξει συνέχεια, αφού επικράτησε ψυχραιμία από όλες τις πλευρές. Λίγο μετά, οι «εισβολείς» αποχώρησαν από την αίθουσα και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, μεκαθυστέρηση περίπου μίας ώρας.
Αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των αυτοκινητιστών συναντήθηκε στη συνέχεια με τον κ. Χαλκιώτη και του εξέφρασε τις αντιρρήσεις του κλάδου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

4 σχόλια

  1. Κατάληψη στο γραφείο του Ραγκούση-Νταλάρα

    Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγκεκριμένα το γραφείο του Ραγούση-Νταλάρα

    [η φώτο από την εποχή που ο Ραγκούσης καθόταν δίπλα και σινομιλούσε με τον ΓΑΠ... γιατί τώρα ούτε καλημέρα δεν λένε]
    στον Χολαργό, από ομάδα υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, που διαμαρτύρονται για τις μετατάξεις.

    Αυτό έχει ως συνέπεια να ανατραπεί ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα συναντήσεων του υπουργού Γιάννη Ραγκούση, μεταξύ των οποίων και αυτή με τους ιδιοκτήτες των ταξί, προκειμένου να συζητήσουν το επίμαχο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ -ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 300.000. ΕΥΡΩ! ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΑΥΡΑ... ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΕΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΔΕΙΩΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΝΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ: ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ; ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ. ΤΑΡΙΦΕΣ, ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΗ, ΔΙΠΛΟΚΟΥΡΣΕΣ, ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ... ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΛΟΩΕΡΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ... ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΑΡΙΦΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ... ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2,14 ΠΑΣΟΚΕ
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΣΕΣ..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΟΡΕΞΗ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΤΑΡΙΦΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ... -ΚΡΑΤΙΚΕΣ- ΑΔΕΙΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση