GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατεβάζει τους τόνους ο Τσίπρας...

Την ανάγκη να εφαρμοστεί με συστημικό τρόπο και πειθαρχία το σχέδιο της κυβέρνησης επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ...

Την ανάγκη να εφαρμοστεί με συστημικό τρόπο και πειθαρχία το σχέδιο της κυβέρνησης επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο  του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, συμπληρώνοντας ότι χρειάζεται ψυχραιμία και «εμπιστοσύνη στους χειρισμούς που κάνουμε ως χώρα».
Υπογράμμισε ακόμη ότι έχει «πολύ μεγάλη σημασία όλα να γίνονται σε...

 κλίμα εθνικής ενότητας και κοινωνικής συνοχής γιατί ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα πρέπει να κατανοήσει ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στο μεγάλο γήπεδο της Ευρώπης και των διεθνών αγορών, ευτυχώς ή δυστυχώς –και εδώ τώρα ζούμε το δυστυχώς- επηρεάζουν τη ζωή, το εισόδημα, την περιουσία, την προοπτική, το δικαίωμα στην εργασία και επηρεάζουν και το μέλλον των παιδιών μας».
Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει εθνικό σχέδιο και προτεραιότητες και πως γνωρίζει ποιοι κίνδυνοι βρίσκονται μπροστά της, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε «ωφέλιμο αποτέλεσμα μέσα από την κρίση».
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κρίση λειτουργεί ως προοίμιο μίας λύσης, η οποία πάντα έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και πρέπει να έχει πολιτικά χαρακτηριστικά», κατέληξε.
Α. Τσίπρας: Aπαιτείται πολιτική λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι είναι θεσμικό δικαίωμα του κόμματός του να έχει πλήρη και αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά του καθ’ ύλιν αρμόδιου υπουργού, σε σχέση «με τις ραγδαίες εξελίξεις και διαπραγματεύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα πρόβλημα που εμείς, από την πρώτη στιγμή, είπαμε ότι δεν είναι ελληνικό αλλά είναι ευρωπαϊκό και απαιτείται, μέσα από δύσκολους χειρισμούς, πολιτική λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ακόμη από τον υπουργό Οικονομικών να προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση όλων των πολιτικών δυνάμεων σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.
Α. Τσίπρας: Τα χειρότερα έρχονται

Όπως είπε, «η πλήρης, έγκυρη ενημέρωση σε ό,τι έχει να κάνει με όλες τις λεπτομέρειες ενός πολύπλοκου ζητήματος, αποτελεί προϋπόθεση για να μπορούμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις, με τη σκληρή κριτική μας, αλλά και με τις προτάσεις μας να συμβάλουμε ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα για τη χώρα και για τον ελληνικό λαό».
O κ. Τσίπρας πάντως δεν επανέλαβε αυτή τη φορά του αίτημά του για εκλογές, ούτε "να φύγει η κυβέρνηση" κατεβάζοντας αισθητά τους τόνους της κριτικής του.

12 σχόλια

  1. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΝΩΝ !!!!!

    ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΟΥ
    γιατί το...Α. Τσίπρας: Τα χειρότερα έρχονται...ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΜΑΑΑΑΑΛΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...



    ΠΟΛΥ ΜΥΡΙΖΕΙ πασοκμπόχα..(
    ΒΡΩΜΑΕΙ)
    Προχθές σας έγραφα ότι κάτι
    μυρίζει πολύ, μα πάρα πολύ.

    Ο ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ άρχισε με νομικίστικους όρους να μας εξηγεί ότι δεν είναι και κάτι τρομερό η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
    Όλοι δε οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ το παρουσιάζουν σαν κάτι το φυσιολογικό.

    Τώρα κατάλαβα γιατί τελικά ο ΓΑΠ έβαλε τον Βενιζέλο για Υπουργό Οικονομικών.
    ΟΧΙ για να μας φτιάξει την οικονομία, αλλά για να αρχίσει
    τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ και τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ
    να μη καταλαβαίνει Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ τίποτα...
    Και έτσι να φάμε λίγο καιρό ακόμα μέχρι ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ.

    Τώρα όχι μόνο μυρίζει πολύ αλλά ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΛΕΟΝ
    ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟ φθινόπωρο
    αλλά ίσως συντομότερα....
    ΑΜΗΝ + ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλιώς είναι να το πεις σαν άξεστος:
    "Μαρικάκι γύρνα και άνοιξε τα μάγουλα".
    Σίγουρα είναι πιό κυριλέ να το πεις:
    "Μαίρη, μήπως να προβαίναμε σε μία κωλονοσκόπηση μετά βαζελίνης?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΜΑ ΛΑΙΚΟ


    ( τραγουδιέται όπως το παπόρι απ’ την Περσία )



    Δεξιά μου Δεξιά μου- Δεξιά μου Δεξιά μου
    Δεξιά μου Δεξιά μου αχ και πούσαι αρχόντισσα μου.
    Σύριζα μα μην με λένε Σύριζα να μην με λένε
    Σύριζα να μην με λένε στο Πασόκ όλοι θα κλαίνε.
    Το Πασόκ θα σιχτιρίσω το Πασόκ θα σιχτιρίσω
    το Πασόκ σιχτιρίσω και εσένα θ’ αναστήσω.
    Δεν γουστάρω εξουσία δεν γουστάρω εξουσία
    δεν γουστάρω εξουσία νάχουνε και παρουσία.
    Με γιαούρτια και με τούρτες με γιαούρτια και με τούρτες
    με γιαούρτια και με τούρτες και με μπόλικες μπαρούφες.
    Και με ξύλο όπου λάχει και με ξύλο όπου λάχει
    και με ξύλο όπου λάχει να φωνάζουν όχου κι άχι.
    ( Θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν
    θα τα σπω ν’ αγαναχτήσουν και να σε ξαναψηφίσουν.
    Ε ρε γέλια και μπακούρια ε ρε γέλια και μπακούρια
    ε ρε γέλια και μπακούρια θα τους φάνε τα τσιμπούρια.)
    Αχ και νάρθεις Δεξιά μου αχ και νάρθεις Δεξιά μου
    αχ και νάρθεις Δεξιά μου για ναρθώ στα σύγκαλα μου.
    Μη μιλάς κι εγώ δουλεύω μη μιλάς κι εγώ δουλεύω
    μη μιλάς μα εγώ δουλεύω και για εσένα μεσιτεύω.
    Με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια
    με τ’ αδέρφια τα Κουκούδια όλα στάχτες πελεκούδια.
    Στρώνουμε χαλί γλυκιά μας στρώνουμε χαλί γλυκιά μας
    στρώνουμε χαλί γλυκιά μας να βολέψεις τα παιδιά μας.
    Έλα κιέμείς θα σου λέμε έλα κιέμείς θα σου λέμε
    έλα κιέμεις θα σου λέμε μπινελίκια και θα κλαίμε.
    Τάχατες πως σε μισούμε τάχατες πως σε μισούμε
    τάχατες πως σε μισούμε μπίζνα μπίζνα σ’ αγαπούμε!!!!.
    Μη μας πάρουνε χαμπάρι μη μας πάρουνε χαμπάρι
    μη μας πάρουνε χαμπάρι και μας γδάρουν το τομάρι…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Κύριε Υπουργέ, κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικό με αυτά, φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε λίγο δεν αποκλείεται οι συνταγματολόγοι να καταθέσουν νόμο όπου του θύμα ενός βιασμού, αν δεν μπορεί να αποδίξει επακριβώς πόσους πόντους εισέβαλε το πέους του βιαστή, να το κατηγορήσουν για συκοφαντία!

    Τι να πει ο τιπούτειος που έξι χρόνια ψάχνει για στοιχεία που του είναι σερβιρισμένα από πρώτο χέρι ... http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΗΚΑ ,ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΡΥΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΕΛΛΗΝΑ .ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.ΚΑΙ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΤΟΣΙΕ.ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΛΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα...και μου είχε περάσει από το μυαλό να τον ψηφίσω τον τσίπρα...είδα τη φωτογραφία και αναγούλιασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι να κατεβάσει τους τόνους ο Τσίπρας στην ώρα αυτή που μας οδηγούν στην χρεοκοπία και θα δει πόσο χαμηλά θα πέσει το κόμμα του στην επόμενη δημοσκόπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 2:16

    Έχω τα ίδια αισθήματα με σένα, φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπουμε τι συμβαίνει με όλα τα κόμματα
    Δυστυχώς η κατάσταση είναι αποκαρδιοτική
    ΜΠΑΤΣΟΚ-Ν.Δ-ΛΑΟΣ και κυρία θοδώρα ίδιες πολιτικές θέσεις στην ουσία ένα ένα κόμμα-σήμερα βέβαια ο Καρατζαφέρης έκανε κι άλλη κολοτούμπα πάει φούλ στάριστερά ακριβώς ιστορίες με φίδια,και παρακάτω απ΄τους παραπάνω τα ψιλικατζίδικα της αριστεράς που δεν έχουν δυναμική στο λαό να για να τραβήξουν το κάρο. Τι του μένει του λαού?Να βγει αυτός μπροστά να οργανωθεί,αριστεροί δεξιοί κεντρώοι όλοι μαζί γιατι αυτό είναι η μοναδική του ευκαιρία και ο μοναδικός δρόμος για να διώξει την μαφία και να βάλει βάσεις για μιά αληθινή κοινοβουλευτική δημοκρατία,διαφορετικά σε 2 το πολύ χρόνια η κοινωνία μας θα έχει κινεζοποιηθεί και τότε θα έχουμε και ανάπτυξη με μισθούς 200 Ευρώ το μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν έχω καταλάβει καλά ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συμμαχία για κυβέρνηση που θα διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, νέα δάνεια για να αποπληρωθούν τα παλιότερα και επαναδιαπραγμάτευση των ήδη υπαρχόντων.

    Εστιάζει στον επισφαλή διαχωρισμό του δημόσιου χρέους σε νόμιμο και επαχθές - παράνομο, θέση που ανοίγει το παράθυρο για να μεταφερθεί στις πλάτες του λαού η αποπληρωμή του «νόμιμου χρέους» ή τουλάχιστον ενός σημαντικού μέρους του.


    Όπως και να το δεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κήρυκας της αυταπάτης για φιλολαϊκή διαχείριση του καπιταλισμού και εγκλωβισμένος στον ευρωμονόδρομο, ισχυρίζεται ότι είναι δυνατή στις σημερινές συνθήκες πλήρους κυριαρχίας των μονοπωλίων να εφαρμοστεί μια «πολιτική αναπτυξιακή, αναδιανεμητική, ενίσχυσης των λαϊκών στρωμάτων» και υποδεικνύει την αναζήτηση συμμάχων «που θα ανατρέψουν τη νεοφιλελεύθερη πολιτική σε ολόκληρη την ΕΕ».


    Έχω παρατηρήσει ότι όποιος και να τοποθετείτε από τον συγκεκριμένο χώρο πάντα κάτι παραλείπει.

    Το κεφάλαιο και την εξουσία του. Που θα τη διατηρεί όσο διατηρεί στα χέρια του τα μέσα παραγωγής.

    Μ' αυτά τι θα γίνει;

    Σε έναν τόπο δεν μπορεί να κάνουν δύο κουμάντο, και το κεφάλαιο και ο λαός. Δε χωράνε και οι δύο. Πράγματι ο λαός μπορεί να απαλλαγεί κι από την τρόικα κι από το μνημόνιο κι από τα χρέη, με την προϋπόθεση ότι θα απαλλαγεί από την εξουσία αυτών που του πίνουν το αίμα. Τότε μόνο μπορεί να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει, τότε μόνο η ανάπτυξη θα υπηρετεί τα συμφέροντά του και τις ανάγκες του, όταν η εξουσία θα είναι λαϊκή.

    'Η τα μονοπώλια ή ο λαός. Άλλος δρόμος, που να τους συμφέρει όλους, δεν υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση