GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι 151 φορείς του Δημοσίου που θα εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία...

Με εγκύκλιο που εστάλη σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρονται οι  151 Φορείς του Δημοσίου (διαβάστε τους αναλυτικά ΕΔΩ)  στους οπο...

Με εγκύκλιο που εστάλη σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρονται οι 151 Φορείς του Δημοσίου (διαβάστε τους αναλυτικά ΕΔΩ) στους οποίους θα εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία.
Συνολικά, το υπουργείο Οικονομικών ζητά να συμπεριληφθεί τουλάχιστον το 10% του συνόλου των εργαζομένων κάθε φορέα. Οι διοικήσεις 151 ΔΕΚΟ και φορέων του ευρύτερου δημοσίου θα πρέπει να στείλουν εντός δύο εβδομάδων τις λίστες με τους υπαλλήλους που θα τεθούν σε εφεδρεία.
Σε δεύτερη φάση, εάν ο φορέας απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζομένους, το σύνολο των υπολοίπων υπαλλήλων θα τεθεί σε διαδικασία αξιολόγησης, με την υποστήριξη εξωτερικών συμβούλων που θα προσληφθούν με ευθύνη του φορέα και θα τελούν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.
Διαβάστε ΕΔΩ την εγκύκλιο.

12 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ Η ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ;ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ 600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.ΕΣΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε ο Πουλος. Το μπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Lover..dos έχει "βολέψει" τη σύζυγό του στην Βουλή με μισθό 4 χιλιάρικα το μήνα, κάνοντας χρήση του Νόμου που αυτοί ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ψήφισαν. Δηλαδή ο Lover dos και η γυναίκα του αποκομίζουν σε βάρος του Ελληνικού λαού γύρω στα 15 χιλιάρικα μηνιαίως. Και έχει το θράσος ο παλιόπουστας αυτός που ρουφάει το μεδούλι του Έλληνα φορολογούμενου να μιλάει για 1 εκατομύριο δημοσίους υπαλλήλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πουλοπουλος12 Σεπ 2011, 9:17:00 μ.μ.

    ΠΟΥΛΟΣ IS HERE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...
    ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΡΕΜΗ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.

    Για γέλια ή για κλάματα η κατάσταση στην Οικονομία ; Μάλλον το πρώτο εάν πιστέψουμε Τρέμη και Πρετεντέρη. Ξεκαρδίστηκαν με την παιδική χαρά της κυβέρνησης Παπανδρέου.

    Όπως και να το περιγράψουν, η αμηχανία στην κυβέρνηση από τις ασάφειες για το νέο χαράτσι, περιγράφουν...με τα πιο μελανά χρώματα την πραγματική κατάσταση στην Οικονομία.
    Διαλυμένο μαγαζί κυβέρνηση και Μαξίμου.

    Το έχουν καταλάβει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ εκεί
    στο Mega ΤΟΥΣ.. και τους παίρνουν στο ψιλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγαίντε όλοι στο Παρακαταθηκών και Δανείων και πληρώστε ΜΟΝΟ το ποσό που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ. ΜΟΝΟ αυτό. Κανένα χαράτσι.
    Έτσι, ούτε ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ θα μας πούν ούτε όμως και ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΑ.ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ :

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/227365/pilotoi-grafeiou-eisprattoun-ptitiko-epidoma/?acpn=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Na pane na doylepsoyn ston idwtiko tomea. Gia poio logo na einai monimoi oi dhmosioypallhloi? Xynw sta stomatakia twn gynaikwn twn dhmosoypallhlwn. Xynw gia na toys dw sto dromo... Arketa efagan xwris doyleia stis plates... mas. E3w.., dromo... Poystakia prasinofroyroi. Mazi ta fagate... me ton Pagalo otan sas ebaze... sto dhmosio apo thn pisw... porta, mazi na pate kai sta tsakidia... Xynw gia na sas dw anergoys sto pezodromio... An8rwpoi me ptyxia kai zoyne me 500 euro kai kati ka8ikia prasinofroyroi kai noydoylhdes na exoyn 3.000 euro ka8e mhna kai na koimoyntai... E2w... remalia.., e3w..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Na pane na doylepsoyn ston idwtiko tomea. Gia poio logo na einai monimoi oi dhmosioypallhloi? Xynw sta stomatakia twn gynaikwn twn dhmosoypallhlwn. Xynw gia na toys dw sto dromo... Arketa efagan xwris doyleia stis plates... mas. E3w.., dromo... Poystakia prasinofroyroi. Mazi ta fagate... me ton Pagalo otan sas ebaze... sto dhmosio apo thn pisw... porta, mazi na pate kai sta tsakidia... Xynw gia na sas dw anergoys sto pezodromio... An8rwpoi me ptyxia kai zoyne me 500 euro kai kati ka8ikia prasinofroyroi kai noydoylhdes na exoyn 3.000 euro ka8e mhna kai na koimoyntai... E3w... remalia.., e3w..! E3w... gia na paroyme anasa... Tzampatzhdes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ !
    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΣ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ?
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!
    ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΦΑΓΕ" ΈΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΔΩΡΟ Ο ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΑΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση