GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O τσέλιγκας φορούσε Prada...

Του Παναγιώτη Λιάκου O Άρης Σπηλιωτόπουλος παρεμβαίνει στα κοινά και ξαποστέλνει την εθνοκεντρική συντήρηση στα κάτω συρτάρια της γκαρνταρ...

Του Παναγιώτη Λιάκου
O Άρης Σπηλιωτόπουλος παρεμβαίνει στα κοινά και ξαποστέλνει την εθνοκεντρική συντήρηση στα κάτω συρτάρια της γκαρνταρόμπας του!
Ακόμα και ο άσπλαχνος Αττίλας θα έκρυβε ένα δάκρυ αντικρίζοντας τον τομεάρχη Παιδείας της Ν.Δ Άρη Σπηλιωτόπουλο στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Τα σημάδια της εργασιακής υπεραπόδοσης ήταν τόσο έντονα που διέκρινες το λευκό περίγραμμα που άφησαν τα γυαλιά ηλίου στο ηλιοκαμένο υπόλοιπο του προσώπου του. Στοχάζονταν τα ζητήματα των ΑΕΙ με αφοσίωση τέτοια, που πρέπει να...
ξεχάστηκε επί δεκάδες ώρες , ξαπλωμένος στις καυτές αμμουδιές των ελληνικών παραλιών, φορώντας το μοδάτο φιμέ γυαλικό.
Αυτό δεν τον εμπόδισε από το να αυτοπροσδιορισθεί, στην τηλεόραση του Σκάι, ως “εκσυγχρονιστής” (μπας και ψήφιζε Σημίτη ο μπαγάσας;) και να κατακεραυνώσει τους αναχρονιστές  “εθνοκεντρικούς” με τα κάτωθι σοφά : “Παλιά λέγαμε δεξιός , κεντρώος, αριστερός. Από εδώ οι δυνάμεις της προόδου και οι δυνάμεις της συντήρησης. Τώρα πιστεύω, ότι οι κάθετες γραμμές έχουν αντικατασταθεί με οριζόντιες, με μια εγκάρσια τομή που διαπερνά όλο το κομματικό σύστημα. Από τη μία πλευρά είναι οι εκσυγχρονιστές και από την άλλη εκείνοι οι οποίοι δίνουν τη μάχη της συντήρησης και της άμυνας για τα κεκτημένα του χθες. Από τη μία πλευρά είναι οι ευρωπαϊστές και από την άλλη εκείνοι που θέλουν την Ελλάδα της απομόνωσης και σκέφτονται με όρους εθνοκεντρικούς”
Ως ειδήμων περί τα στιλιστικά, ο πρώην υπουργός περιγράφει τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τύπων σαν τον αγριωπό Φαήλο Κρανιδιώτη: “(σ.σ οι εκσυγχρονιστές) είναι αυτοί που σκέφτονται με προοδευτικούς όρους κι αυτοί (σ.σ οι εθνοκεντρικοί) που επιμένουν ακόμα στην Ελλάδα που φοράει τσαρούχια και φουστανέλα”
Ο εθνοκεντρισμός ανέκαθεν ήταν το βασικό πρόβλημα της πατρίδας μας. Αντί να μας συγκινούν οι βοσκότοποι της Φλάνδρας και τα παραδοσιακά τυρολέζικα τραγούδια, ασχολούμαστε με το 1821, το 1453 και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Η χρεοκοπία ουδόλως οφείλεται στο εκσυγχρονιστικό εγχείρημα του Σημίτη (Χρηματιστήριο, ΜΚΟ, Ολυμπιακοί αγώνες, εξοπλιστικά) αλλά στον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά , τον Ίωνα Δραγούμη και στους εθνικιστές εμπόρους φουστανελών και τσαρουχιών που δεν απέδιδαν ΦΠΑ. Τι τη θες τη φουστανέλα, βρε εθνομανή; Βάλε μια τουαλέτα Ντιορ, ρίξε πάνω σου κάτι σε Σανέλ, Αρμάνι. Πέτα τα τσαρούχια απ το παράθυρο και τρέξε στους αγρούς με τα ωραία τα Μανόλο Μπλάνικ.//(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

13 σχόλια

  1. ρε..μπάς και τουs είπαν ότι αν το γυρίσουμε στη δραχμή θα τους κατάσχουν τις καταθέσεις που διατηρούν στο εξωτερικό?
    και ειναι μεσα σ'αυτους ολοι οι διατελέσαντες και οι κρατικοδιαιτοι επιχειρηματίες
    τώρα άρχισαν να σμπρώχνουν το σημίτη,φοβούμενοι ότι αυτοι δεν θα τα καταφέρουν και στο τέλος τα λεφτάκια τους θα κατασχεθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν χθες + ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    δυο χρονια πριν,
    οι συμμοριες Μπομπολισταν, Λαμπρακισταν και καποιες στην USA, μας "φυτεψαν" κανονικα ενα ηλιθιο σκα τοπραμμα σαν .."πρωθυπουργο"
    (μην χεσω!)..
    και την αλητοσυμμορια πασοκ...
    κυβερνηση!!

    Οιμε !!

    Γα μω το.. Μα ποσο ηλιθιο και καθυστερημενο μπορει να ειναι καποιο σκατοπραμμμα , να λεει
    "οτι θελει να σωσει την Ελλαδα"
    την στιγμη που παρελαβε (ας πουμε) 300 δις ευρω χρεος και σε ενα χρονο το εχει διπλασιασει ??

    Και εχοντας διπλασιασει την τιμη των καυσιμων τσιγαρων,ποτων κλπ.. εχοντας αυξησει το ΦΠΑ 23 και 13 τοις εκατο (απο 19 και 5 που ηταν), εχοντας κλεψει δωρα, αδειες, εχοντας επιβαλλει "αλληλεγγυη", εχοντας κατα νου να ξαναπληρωσουμε τα σπιτια που αγορασαμε και ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ κανονικα με ολους τους φορους...!!

    Ω !
    ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΜΑ που δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με το περιβαλλον θα ελεγε κατι τετοιο..
    Μονο το ηλιθιο βλακογιοργο ..
    (η συμμορια της οποιας υποτιθεται ειναι ..προεδρος δεν το πιστευει αυτο..)

    Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και τα γουρουνια γουρουνοειδη και κήτη αυτης της συμμοριας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την παραίτηση της Διοίκησης του Τ.Τ. θα ζητήσει η Ν.Δ.

    Το θέμα της ενοικίασης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Θεσσαλονίκη ακινήτου που ανήκει στην πεθερά του αδελφού του πρωθυπουργού, Ανδρίκου Παπανδρέου επανέφερε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης. Έκανε λόγο για μεθόδευση από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

    «Το ΤΤ άνοιξε νέο υποκατάστημα στην οδό Β. Όλγας, στην περιοχή της Ανάληψης, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από υποκατάστημα που ήδη λειτουργεί, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού» σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υπογραμμίζοντας ότι «ακόμα κι αν όλα έγιναν νόμιμα, υπάρχει ηθικό θέμα».

    To έγγραφο που αποδεικνύει το τερατώδες ψέμμα του Τ.Τ.
    _______________________________
    Όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης,
    ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν έδωσε καμιά απάντηση στα ερωτήματά του (ποιο είναι το μίσθωμα, γιατί επιλέχθηκε η μετεγκατάσταση του καταστήματος ενώ ο ιδιοκτήτης του προηγούμενου ακινήτου είχε συμφωνήσει να μειώσει το ενοίκιο).

    Ο βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του ΤΤ από τον αρμόδιο υπουργό, στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή, ύστερα από δική του ερώτηση.

    «Το παλιό κατάστημα νοικιάστηκε πριν από δύο χρόνια, με μηνιαίο μίσθωμα 5.200 ευρώ και είχαν δαπανηθεί περί τις 150.000 ευρώ για να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις μετατροπής του.

    Τον Ιανουάριο του 2011, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος συμφώνησαν στη μείωση του ενοικίου κατά 1.000 ευρώ και η τιμή διαμορφώθηκε στα 4.200 ευρώ μηνιαίως. Όμως το ΤΤ προχωρά στη μετακόμιση του καταστήματος.
    Το ενοίκιο του νέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στις 7.800 ευρώ, ενώ απαιτήθηκαν εκ νέου περί τις 150.000 ευρώ, !!!!!!!!!
    ώστε να εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης. Σημειωτέον ότι το εν λόγω κατάστημα ʽʽέτυχεʼʼ να μείνει ξενοίκιαστο πριν από περίπου τρεις μήνες», υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης.

    voria.gr και taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που βρήκες ρε χοντρέ ληστή, λεφτά έως 15-11-2011, χωρίς την 6η δόση, αφού μέχρι χθες έλεγες,
    ότι έχεις διαθέσιμα, μέχρι …15-10-2011????
    ------------------------------------
    Τον τελευταίο καιρό, ο πολιτικά σάποιος φασίστας Βενιζέλος, θέλοντας βλακωδώς να δείξει ότι μόνο αυτός υπάρχει και κινείται εντός κι’ εκτός, γίνεται λαλίστατος με συνεντεύξεις που δεν έχουν τελειωμό.
    Οι υπόλοιποι υπουργοί είναι κρυμμένοι και συνεχίζουν τη καταμέτρηση των κλοπημαίων.
    Ο ΓκαΓκάς και Τζέφρις Παπανδρέου είναι κάπου στας Ινδίας!!!!

    Η διαφθορά έχει φουσκώσει και.....
    έχει ξεπεράσει τον κοιλαρά αντιπρωθυπουργό.
    Επομένως???
    Επομένως πρέπει να κοσκινίζουμε κάθε δήλωση του μεγαλοαπατεώνα και χοντρού φασίστα.
    Μας είχε πρίξει τόσες φορές που το έλεγε, ότι τα χρηματικά διαθέσιμα της χώρας φθάνουν τσίμα-τσίμα μέχρι 15 Οκτωβρίου 2011 το πολύ και ότι πρέπει οπωσδήποτε να μας δώσουν επειγόντως οι Ευρωπαίοι κλέφτες, λίγο νωρίτερα την 6η δόση για να ….σωθούμε!!!!

    Όμως η κακιά του ώρα του χοντρού καραγκιόζη τα έφερε έτσι, που η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών της Ετρωζώνης, δεν έχει εγκρίνει ακόμα τη συνέχιση του απατηλού δανείου.

    Έτσι ο ξεφτιλισμένος ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ καιανυπέρβλητος ΦΑΣΙΣΤΑΣ, εξαναγκάσθηκε σήμερα να κάνει κωλοτούμπες και να δηλώσει πλέον, ότι τα χρηματικά διαθέσιμα ….αρκούν για να περάσουμε
    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, τουτέστιν έως 15-11-2011 !!!!!
    ΟΛΕ!!!
    ΟΛΕ ΧΟΝΤΡΕΛΑ!!!…
    Τη περήφανη δήλωση, την έπνιξε
    στις υπόλοιπες άφθονες μαλακίες, περί …κεφαλαιακής υπερεπάρκειας
    των ιδιωτικών τραπεζών, Ευρωπαϊκών και «Ελληνικών».

    Χεστήκαμε για τη τραπεζική κεφαλαιακή υπερεπάρκεια χοντρομπαλά φασίστα.
    Για τη παράταση των κρατικών χρηματικών διαθεσίμων για
    ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ (και βάλε) να μας εξηγήσεις ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το παληκαρι της φωτογραφιας που θελει να γινει το κομμα του κυβερνηση και να μπει παλι σε κανενα υπουργειο να κανει ταξιδακια 300 χιλιαδων ετρω,δεν λετε τιποτα,ξεφτιλα το ενα κομμα,θα το αντικαταστησουμε με το ξεφτιλα αλλο κομμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτους τους αγραμματους τσογλανους τους ψηφιζουν εκατομυρια μαλακες,γιατι με τις κουστουμιες και τα κλεμμενα φραγκα φανταζουν σεβαστοι ευρωπαιοι καταφερτζηδες στους ενλογω εκατομυρια μαλακες.

    και θα τους ξαναψηφισουν.
    ποιος ειπε οτι η κριση θεραπευει τη βλακεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Παπακωνσταντίνου, η εταιρεία της συζύγου σας, έχει καμία σχέση με το Εθνικό Πάρκο ΣΧΙΝΙΆ;

    Κύριε Παπακωνσταντίνου, η εταιρεία της συζύγου σας, έχει κάποια σχέση με το Εθνικό Πάρκο Σχινιά;

    Μήπως ... κάποιος από τους συνεργάτες της στην εταιρεία, είχε δείξει ενδιαφέρον;

    Γράφει η Πόπη Σουφλή

    Ένας.. "φίλος" ήρθε απόψε από τα παλιά και...τι ανακαλύπτει κανείς, όταν... ψάχνει....

    Αλήθεια, εκείνη η ... προσφορά. πριν από χρόνια, για εκμετάλλευση του Εθνικού Πάρκου Σχινιά, τι γίνεται;;;;;;;;

    Γιατί σε κάποιο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ του Εθνικού Πάρκου Σχινιά Μαραθώνα, υπήρχε ο όρος:
    "Όλοι οι όροι του παρόντος, είναι εμπιστευτικοί και οι συμβαλλομενοι, δεσμεύονται να μην τους κοινοποιήσουν σε οποιονδήποτε μη αρμόδιο τρίτο";
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ;

    http://attikanea.blogspot.com/2011/10/attikanea.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια και τα μπερδεύουμε όλα ρε παιδιά δεν έχετε τίποτε να πείτε για τον άλλο εθνοπατέρα τον Κυριάκο που ασχολείται με το i-phone του, εενώ ο γίγαντας Άρης[όνομα και πράμα] ξεσκίζει τους νεκρούς αντιπάλους τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις από που αντλεί πολιτική υπόσταση αυτή η κωλοτρυπιδούλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρoυλης: Ο Θεός της χλιδής… με δικά μας λεφτά!!!

    Απίστευτες αποκαλύψεις για παρανομίες, συμβάσεις σε ημετέρους και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος περιλαμβάνονται στο πόρισμα Ελεγκτών του Δημοσίου στον ΕΟΤ για το 2008 και το 2009.
    Ένα παράδειγμα: επί υπουργίας Άρη Σπηλιωτόπουλου μέσα σε τρεις μήνες πληρώθηκαν από τον ΕΟΤ για κομπολόγια, στυλό και καρφίτσες περίπου 400.000 ευρώ! Εννοείται ότι τα αντικείμενα αυτά δίνονταν από το γραφείο δημοσίων σχέσεων ως δώρα.

    Στο πόρισμα των δημοσίων ελεγκτών αναφέρονται και τα ταξίδια που πλήρωνε σε δημοσιογράφους ο ΕΟΤ για να… λιβανίζουν τον υπουργό Τουρισμού με αποτέλεσμα οι δαπάνες του γραφείου δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ μέσα σε ένα χρόνο να αυξηθούν κατά 48% έναντι του προηγούμενου έτους (μεταξύ 2008-2009) και να φτάσουν τα 8,6 εκατομμύρια ευρώ…

    Όταν ο Κωστάκης Καραμανλής μιλούσε για "νταβατζήδες" ο Αρούλης είχε βρει το κόλπο για να μοιράζει το κρατικό χρήμα, για να στρογγυλοκάθεται στο Mega και να το παίζει υπερυπουργός…

    Ο Αρούλης ο κολλητός του Πρετεντερη είναι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να ασκείται στη σιωπή και στο Botox εδώ και πολλά χρόνια, να απολαμβάνει δε το τζακούζι και το δακτύλισμα και όχι να ναι πρώτη μούρη στο ΜEGA και να το παίζει τιμητής και παρθένα παιδούλα!!!

    Η χώρα είναι πολύ μικρή κι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και από εμπρός και από πίσω….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να στεκόμαστε πάντα πολύ κριτικοί σε πολιτικούς που περισσότερο γίνονται γνωστοί μέσα από επικοινωνιακές στρατηγικές προβολής παρά μέσα από την ιδεολογία τους και την πολιτική τους πρακτική.

    Μακριά από ομορφούληδες, στυλάτους, καλοραμμένους, σαμπανάκηδες,επιδειξίες κ-ω-λ-ονακιώτες , κομψευόμενους σπουδαρχίδες, σαν τον Αρούλη, τον Κούλη, τον Φούφλη και τον κάθε Φούστη που μας μοστράρουν τα δημοσυντήρητα ξενόδουλα ΜΜΕ..

    Είναι ευάλωτοι στην κάθε είδους διαφθορά και κυρίως στη διαφθορά του χρήματος και ακριβώς γι’αυτό τα καθεστωτικά μίντια τους ευνοούν γιατί θέλουν για τα απώτερα και άδηλα συμφέροντα τους, πολιτικούς με την ηθική τους ακεραιότητα εκκρεμή και άρα εύκολα χειραγωγήσιμη μετά την πολιτική τους πρακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥΣΤΗΣ , Η ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ, Η ΦΟΥΦΛΗΣ , Η ΦΟΥΣΤΗΣ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ…

    ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΤΟ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ AΠΟ ΤΣΙΠΟΥΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ TZAKOYZI…ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙΩΤΙΚΟ…

    AXΡEIOI, Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΡΑ , ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε δεν πηδιέστε όλοι μαζί μαζί και 299 για να μην πούνε ότι τους λέω ΟΛΟΥΣ.. Σαν Εγροδοτης σας σα ΑΠΟΛΥΩ ΟΛΟΥΣ ... αυτή την συμβάσει δεν υπογράψατε; ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ {έχομε τους τροικανους} ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση