GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περικοπές ευτελισμού στις πιο ευαίσθητες λειτουργίες του κράτους...

Από τον Νίκο Κοτζιά Από σπουδαίο συνάδελφο καθηγητή σε ΑΕΙ έλαβα το κάτωθι και το συνυποργάφω Αν τα "φιλοπάτριδα" κόμματα που...

Από τον Νίκο Κοτζιά

Από σπουδαίο συνάδελφο καθηγητή σε ΑΕΙ
έλαβα το κάτωθι και το συνυποργάφω
Αν τα "φιλοπάτριδα" κόμματα που συνθέτουν την υπηρεσιακή κυβέρνηση Παπαδήμου συναινέσουν σε περικοπές ευτελισμού των αποδοχών των λειτουργών που σχετίζονται με τις πιο ευαίσθητες λειτουργίες του κράτους όπως είναι η εθνική άμυνα, η εθνική ασφάλεια, η διπλωματική υπηρεσία, η ανώτατη παιδεία, η δικαιοσύνη και η υγεία οι οποίες εκ του συντάγματος είναι δημόσιου ωφέλους και αποκλειστικώς παρεχόμενες από την πολιτεία, τότε θα έχουν αποδείξει περίτρανα την εξάρτηση από τη βούληση των ξένων κυβερνήσεων φευ της κραταιάς Ευρώπης και θα έχουν πετάξει στα σκουπίδια κάθε έννοια πατρίδας και θα...
 επεκτείνουν αυτό που ψυθηρίζουν τα χείλη όλων μας ότι βιώνουμε μια κατοχή!
Μόλις άκουσα στα μέσα ενημέρωσης ότι επίκεινται νέες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια! Εμείς αντί για μπουζούκια και γαρύφαλα ξοδεύουμε λεφτά για βιβλία, για συνδρομές, για ρουχισμό διότι έχουμε ευθύνη ευπρεπούς παρουσίας στους νέους που αποκτούν πρότυπα επαγγελαμτικού style! Εμείς αντί για διασκέδαση και εκδρομές ή ανέμελες διακοπές περνάμε ατελείωτες ώρες και σαββατοκύριακα σε μελέτη, αναστοχασμό, συγγραφή για να δώσουμε στην άξια νέα γενιά τα άξια παιδιά την καλύτερη παιδεία αντάξια των πιο φημισμένων ξένων πανεπιστημίων που δεν εξοφλείται ούτε με τα πενιχρά ποσά με τα οποία μας μισθοδοτούσε η πολιτεία προ μνημονίου, πόσο μάλλον τώρα!
Λίγη σύνεση και εθνική αξοπρέπεια δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα από τα ασήμαντα πολιτικά στελέχη που μας κληροδότησε η κάκιστη πολιτική παράδοση της χώρας, οι άνθρωποι της οποίας διαπρέπουν στο εξωτερικό αλλά δεινοπαθούν στην πατρίδα τους;

13 σχόλια

  1. Μάγια Τσόκλη: 5-6 διαμερισματάρες και 1 μύριο στην Τράπεζα...

    Η Μάγια Τσόκλη, κόρη του γνωστού υπερασπιστή των βιαστών και των παιδεραστών και "μαλάκ@ της χρονιάς 2010", είναι ως γνωστόν βουλευτής επικρατείας του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ και είναι αυτή που την περασμένη άνοιξη μας έλεγε ότι θα πλημμυρίσει την Ελλάδα με ινδούς τουρίστες αφού έκανε ένα ταξιδάκι προς τούτο στις Ινδίες...

    Η κόρη του μαλάκ@ της χρονιάς (φώτο με τον Παπούλια αγκαλιά), γεννήθηκε στο Παρίσι. Ακολουθώντας τις επαγγελματικές μετακινήσεις του πατέρα της, μαλάκ@ της χρονιάς 2010, έζησε τα παιδικά της χρόνια στη Γαλλία, την Γερμανία και την Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα.

    Μετά από σπουδές κοινωνιολογίας δούλεψε στο χώρο της Μόδας κοντά στον Γιάννη Τσεκλένη και δημιούργησε το δικό της ατελιέ.
    Το 1997 ξεκίνησε μία συνεργασία με την πολιτιστική εκπομπή της τότε ΕΤ2 «Συν και Πλην» και στη συνέχεια ανέλαβε μαζί με τον σκηνοθέτη Χρόνη Πεχλιβανίδη την δημιουργία μιας ταξιδιωτικής εκπομπής. Έτσι ξεκίνησε το 1999 το «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» στη ΝΕΤ που με τα χρόνια εξελίχθηκε στην εκπομπή «Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη».

    Σήμερα, η σειρά αυτή κλείνει τα 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην κρατική τηλεόραση, έχει κάνει γυρίσματα σε περισσότερες από 40 χώρες στο κόσμο, έχει βραβευτεί επανειλημμένα και θεωρείται στην Ελλάδα ως η εγκυρότερη στο χώρο του ταξιδιού.

    Η Μάγια Τσόκλη έχει ταυτιστεί με την ταξιδιωτική δημοσιογραφία.
    Εδώ και δύο χρόνια διευθύνει το Passport (passport.kathimerini.gr), το μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στην κατηγορία του που ανήκει στον όμιλο της Καθημερινής.

    μικροΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...
    100.000 ευρώπουλα τον μήνα και απο την ΕΡΤπασοκ
    δυόμιση χρόνια για να ταξιδεύει στους παραείσους του κόσμου το Νο4 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ πασοκ
    και ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να γίνει η ζωή μας
    ( των Ελλήνων ιθαγενών) ...ΚΟΛΑΣΗ ____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΜΠΑΛΑΔΕΣ, ερώτηση: ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 11/11/11 ;; ΝΑΙ ή ΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος και κρίμα. Ειδικά μισθολογικά σε ειδικούς ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Σε τι δια φέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοι. Δεν έχουμε τις ίδιες ανάγκες? δεν τρώμε? δεν πληρώνουμε νοίκι? δεν σπουδαζουμε παιδιά? δεν έχουμε πτυχία μεταπτυχιακά και ασκούμε πχ το επάγγελμα του εκπαιδευτικού με 1000 ευρώ. Τα ειδικά μισθολογια διαχωρισανε τους έλληνες σε πατρίκιους και πληβείος και γεμίσαμε οργή τους πολίτες, αποσαθρωσαν τη δημόσια διοίκηση. Η πατρίδα βρίσκεται σε δυσκολία. Εμένα μου κόβουν απο το χιλιαρικο πως θα επιβιωσω? απο τα ρετιρέ των ειδικων μισθολογιων να μην κοψουν? θα γίνουν πτωχοι? να μην μειώσουν λίγο τη χλιδατη ζωή τους χάριν της πατρίδας? δεν έχουν ανθρωπινη ευαισθησια έναντι των φτωχών των ανέργων των πεινασμένων ειναι τόσο αναλγητοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τραγικός κύριος Παπούλιας (με όλο τον σεβασμό στον θεσμό) ήταν απασχολημένος όταν οι νταβατζήδες γονάτιζαν το Καραμανλή...με σαφέστατο σχέδιο να ασελγήσουν στην Ελλάδα..
    olympiada.___________________________________

    Βγήκε λοιπόν ο κύριος Παπούλιας σπάζοντας την σιωπή του, προκειμένου να υπερασπιστεί τον ...Παπαδήμο!
    Από ποιούς;
    Από κάποιους -λέει- των ΜΜ"Ε", που του ασκούν κριτική!
    Όσο και αν ψάξαμε λοιπόν, πέραν της "Δημοκρατίας", η μόνη κριτική - έκπληξη που διαβάσαμε ήταν στο "Πρώτο Θέμα" που ως συνήθως ανακοινώνει τους σχεδιασμούς όσων απεργάζονται τα σχέδια υποταγής - εκποίησης του δημοσίου πλούτου.
    Όπως και το Βήμα, που ενημέρωνε τον Καραμανλή ότι η Ελλάδα καίγεται διότι προσέγγισε τον Πούτιν.
    Διότι πλέον μόνο αδαείς δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο του Παπαδήμου στην Ελλάδα. Να ολοκληρώσει δηλαδή τον σχεδιασμό, υπέρ οποιουδήποτε άλλου πλην των Ελλήνων.

    Αυτό ακριβώς γράφει "συνταταγμένα" το Πρώτο Θέμα. Ότι θα πτωχεύσουμε, χωρίς καν να δούμε
    τα οφέλη μίας πτώχευσης.
    Το αποκαλύψαμε άλλωστε εδώ: ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί οι διεθνείς οίκοι δεν ασχολούνται με την Ελλάδα;

    Η μεγάλη απάτη…
    Δηλαδή, αυτοί που έφεραν, στήριξαν και στηρίζουν τον Παπαδήμο και την κυβέρνηση - οπερέτα με τους 50 υπουργούς και τους χιλιάδες χρυσοπληρωμένους συμβούλους, κατά τον κύριο Παπούλια, άρχισαν να τον πολεμούν.
    Και βγαίνει αυτός ο τραγικός άνθρωπος, που ανάθεμα εάν καταλαβαίνει τι κάνει, ένας άνθρωπος που παρά την εμπιστοσύνη (last year) των Ελλήνων στάθηκε δεκανίκι στις άνομες και καταστροφικές επιλογές Παπανδρέου, να παραστήσει την ασπίδα προστασίας του διορισμένου Πρωθυπουργού.

    Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που εδώ και δύο χρόνια υπογράφει τα εκτρωματικά παρασκευάσματα τις πράσινης διακυβέρνησης χωρίς να βγάλει άχνα, αυτός ο άνθρωπος που ανέχεται την ..μονογραφική
    (δια χειρός Παπακωνσταντίνου) εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, βγαίνει να εγκαλέσει τώρα τους ίδιους που ασέλγησαν πάνω σε θεσμούς, σε πρόσωπα, στην πατρίδα, στην εξαθλίωση κάθε τιμίου Έλληνα.
    Αυτός που σιώπησε σε εγκλήματα όπως αυτά, δεν δικαιούται πλέον να ομιλεί.
    Δυστυχώς έχει και ελάχιστο χρόνο για να σώσει την υστεροφημία του:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Βήμα εξηγεί στην λεζάντα, γιατί καίγεται
    η Αθήνα. Τρεις ημέρες μετά την υπογραφή του αγωγού.

    Όσο για αυτό το πρωτοσέλιδο του πρώτου θέματος, τι σχόλια να κάνει κάποιος.
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ!

    Εδώ είναι και το τεράστιο λάθος του Κώστα Καραμανλή.
    Που πήγε να αντιμετωπίσει θεσμικά αυτά τα κτήνη.

    Και εκεί ο πρόεδρος Παπούλιας σιωπούσε...

    Όσο για τις αιτίες;
    Μετά και την ομολογία Γιλμάζ, μπορούμε ξεκάθαρα να μιλήσουμε για τον Ασύμμετρο Μαλάκα.
    Γιατί δεν πρόκειται μεμονωμένα για ασύμμέτρη προδοσία ή λαμογιά. Υπάρχει και το έντονο στοιχείο της ασύμμετρης μαλάκυνσης εγκεφάλου από την φρενήρη κατανάλωση ουσιών.
    Ούτε τότε φιλοτιμήθηκε ο κύριος Παπούλιας να αρθρώσει δύο κουβέντες για αυτο το φρικιαστικό πανηγύρι πάνω στα αποκαΐδια της Πατρίδας.

    ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Το Βήμα, 29/6/2007 προειδοποιεί για την "Εκδικητική μανία των μεγάλων δυνάμεων"., επειδή ο Πούτιν και ο Καραμανλής "βιάστηκαν".
    Τότε όλοι το πέρασαν στα ψιλά.
    Μετά από δύο μήνες, η Ελλάδα είχε γεμίσει νεκρούς, διότι η τότε κυβέρνηση προφανώς δεν άκουσε τη "νουθεσία" του ΔΟΛ.

    Μετά από δύο μήνες λοιπόν, πάνω στα αποκαΐδια, η "Πανδώρα", πάλι στην ίδια εφημερίδα, λοιδωρεί όσους μιλούσαν για "ασύμμετρη απειλή".
    Από τον Μίκη, μέχρι τον Πασαλάρη, δεν συμπεριλαμβάνει όμως την δική τους "προειδοποίηση" πέρι ασύμετρων αντιδράσεων των μεγάλων δυνάμεων.

    Και καταλήγει λέγοντας: "Όταν τις ξένες δυνάμεις και τις ασύμμετρες απειλές τις υποδεικνύουν προσωπικότητες οπως ο Μίκης Θεοδωράκης", "εμένα να με συγχωρέσετε αλλά
    θα πάω με τις ξένες δυνάμεις!
    (Πρωτίστως είναι ζήτημα αισθητικής...)"

    Ούτε τότε μίλησε ο κύριος Πρόεδρος.

    Ούτε βέβαια όταν η εκλογή του έγινε μοχλός εκβιασμού από τον Γιώργο Παπανδρέου μέσα από το πρωτοσέλιδο (πάλι) του Πρώτου Θέματος, για να επιταχυνθούν οι εξελίξεις.

    Σήμερα λοιπόν, οι ίδιοι μας περιγράφουν ως "επιτυχία" την επιστροφή της χώρας μετά από δέκα χρόνια θυσιών και αίματος, στην κατάσταση που την παρέδωσε ο Καραμανλής (!!)
    Ναι, αυτό θα είναι η επιτυχία!

    Και ο κύριος Παπούλιας, δεν βγαίνει έστω να ρωτήσει το αυτονόητο:
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΗΡΘΑΤΕ ;

    Καληνύχτα σας τραγικέ κύριε Πρόεδρε.


    Αναρτήθηκε από aristos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλος ένας που 'εργάζεται σκληρά" χωρις να παράγει τίποτα ζητάει εξαίρεση απο τα μέτρα.
    Τα μέτρα σαφώς δεν είναι δίκαια γιατι επρεπε οχι απλώς να κόψουν τον μισθο των καθηγητάδων οι οποίοι παρεπιπτόντως
    πληρώνονται οταν απεργούν, αλλά να τους στείλουν στο διάολο όλους.
    Ποιός έφερε την χώρα εδώ κυριε καθηγητά οι απόφοιτοι λυκείου η δημοτικού η οι μεγάλοι και τρανοί επιστήμονες καθηγητές?
    Πού είσασταν όταν τα τρώγατε- τρώγανε γιατί δεν μιλάγατε τότε?
    Οι πιό πολλοι βουλευτές είναι δικηγόροι,
    γιατροί, μηχανικοί και καθηγητές πανεπιστημίων δηλαδη ανήκουν όλοι στην μεγάλη κλίκα τών επιστημόνων η οποία το μόνο που αποζητά είναι προνόμια.
    Φταίμε τελικά όλοι που φιάξαμε ενα σύστημα οπου η βουλή αντι να είναι αντιπροσωπευτική του λαού και να υπάρχουν και απλοί ιδιωτικοί-δημόσιοι υπάλληλοι και οικοδόμοι και μοδίστρες, στελνουμε όλους τους γραβατομένους απατεώνες εκεί.
    Πολλοί θα πουν οτι δεν έχουν τα προσόντα για βουλευτές οι αμόρφωτοι αλλά εγώ λέω οτι το μόνο που χρειάζεται είναι εντιμότητα και κοινη λογική να έχει κάποιος. Αυτα είναι αρκετά.
    Τι και αν διάβασα, τι και αν σπούδασα τελικα ουτε μια τρίχα του πατέρα μου δεν αξίζω ο οποίος ηταν οικοδόμος.
    Πολλοί θα πουν οτι είμαι αμόρφωτος η αποτυχημένος και τα λέω αυτά, δεν με πειράζει πια μιάς και πλέον έχω καταλάβει οτι οι άνθρωποι εν γένει δεν είναι και τόσο εξυπνοι τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ

    Νεο σκανδαλο αποκαλυψε η εφημεριδα τa Νεα ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!Οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων...
    εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον δωσιλογων και κλεφτων και κομματοσκυλων.Το σκανδαλο προσπαθουν να κουκουλωσουν δημοσιογραφοι πολιτικοι κλπ.Μιλαμε για σκανδαλο μεγαλυτερο απο το Βατοπεδιο.Το ακουτε πουθενα????

    Ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου .αυτος σιγουρα δε φοβατε την εφεδρεια. Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...
    Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να "τρέχει" όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο...
    στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας. Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .Για την ιστορια τις απολυσεις που εισηγηθηκε το κοπροσκυλο ο Καλημερης υπεγραψε η Μπιρμπιλη και το λαμογιο ο προεδρος Αρβανιτης (καθηγητης τοπογραφιας πολλα δε μαζευονται με καθηγητες τωρα τελευταια???)
    Eπισης πανικος εχει πιασει τους ρουφιανους υπαλληλους του κτηματολογιο (που πουλησαν τους απολυμενους συναδερφους τους καθως δεν απεργησαν καν για να τους βοηθησουν οταν μπορουσαν),καθως ακουγεται οτι αυτη η δεκο παει για πωληση σε ιδιωτες!Ουστ ρουφιανοπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέ Κοτζιά για την γούλα σας ενδιαφέρεστε μόνο.Οι αλλοι ας πεθάνουν.Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΓΑΠ είναι ότι έφερε όλα τα σκατά στην έπιφάνεια που λυμαίνονταν τόσα χρόνια την χώρα.Αύτοί που αναφέρεις είναι τα πιό διεφθαρμένα κομμάτια της Ελληνικής κοινωνίας.
    Θέλετε και εξαίρεση λαμόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοτζιά κανε προταση

    ενταξει να εξαιρεθούν οι,
    εθνική άμυνα, η εθνική ασφάλεια, η διπλωματική υπηρεσία, η ανώτατη παιδεία, η δικαιοσύνη και η υγεία,

    πές μας εσύ απο που να κοψει ο σύντροφος Παπαδήμος,

    απο μένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο κοτζιας εχει δικιο..
    τα σχολια δειχνουν ποσο ευκολα μανιπουλαρεις τους μαλακες..
    πατωντας τα κουμπια του παραπονου,του Status,και του φθονου..
    οταν,πολυ συντομα,δεν θα υπαρχει τιποτα αναμεσα στην κτηνωδη εξουσια των φραγκατων και στον μισθωτο σκλαβο,
    θα καταλαβετε
    αλλα θα ειναι αργα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καιγεστε για διαφορες μερικων ευρω..
    και αδιαφορειτε για διαφορες δισεκατομυριων..
    σας βρηκανε χαζα και σας δουλευουνε..
    κοτζια ριχτα γερα..
    ο μαλακας δεν ξυπναει αλλοιως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν η εθνική άμυνα, η εθνική ασφάλεια, η διπλωματική υπηρεσία, η ανώτατη παιδεία, η δικαιοσύνη και η υγεία,

    ειναι διαφορές μερικών ευρώ!

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΑΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ

    ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    βαστα κοτζιά

    κατα το "βάστα Ρόμμελ" των μαυραγοριτών της κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν ξυπναει με τιποτα..
    θα πεθανετε χειροκροτωντας τους δολοφονους σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση