GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο Γιώργος Φερέτης...

Από το http://petraskandalou.blogspot.com/ Έκπληξη προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι μεταξύ των...

Από το http://petraskandalou.blogspot.com/

Έκπληξη προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι μεταξύ των 47 συλληφθέντων για συμμετοχή σε παρακλάδια μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα φέρεται να είναι και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3, Γιώργος Φερέτης, ο οποίος από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε καθεστώς εφεδρείας.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, 47 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων...
 ο Χρήστος Παπαχατζής, επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης, ένας εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και ένα πρώην τραπεζικό στέλεχος, ένας τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, ένας εν ενεργεία αστυνομικός, ένας απότακτος, καθώς και ένας υπάλληλος Π.Α.Ε..
Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την εξάρθρωση τεσσάρων πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Εκτιμάται ότι από την παράνομη δράση των τεσσάρων αυτών εγκληματικών οργανώσεων, το ελληνικό Δημόσιο έχει στερηθεί σημαντικά έσοδα, που υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε: «Η Ελληνική Αστυνομία με την εξάρθρωση των εγκληματικών αυτών οργανώσεων επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι ο αγώνας απέναντι στα οργανωμένα κυκλώματα, που αποκομίζουν παράνομα τεράστια οικονομικά ποσά, στερώντας το ελληνικό Δημόσιο από σημαντικά έσοδα, είναι διαρκής και κυρίως χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις».
Η δικογραφία Η δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος των συλληφθέντων αφορά στις κατά περίπτωση κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τοκογλυφίας και εκβίασης κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των πολύμηνων ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η σύνθεση των μελών, που αποτελούσαν τις τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις, διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική τους σχέση, εξακριβώθηκε ο τρόπος - μέθοδος δράσης τους ( modus operandi), προσδιορίστηκε ο αριθμός των ατόμων που δανείστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά με τοκογλυφικούς όρους, εξακριβώθηκαν ιδιώτες και καταστήματα - επιχειρήσεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων εκβιάζονταν, προσδιορίστηκε ο τρόπος νομιμοποίησης των παράνομων εσόδων («ξέπλυμα μαύρου χρήματος»).
Η δράση του κυκλώματος Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα, μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα, για παροχή «προστασίας», από μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αποκομίζοντας παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά.
Επιπλέον, και οι τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν σε υποθέσεις τοκογλυφίας, καθώς απαιτούσαν εκβιαστικά την καταβολή παράνομων τόκων, από ιδιώτες, στους οποίους παρείχαν διάφορα χρηματικά ποσά, ως δάνεια με υπέρμετρους τοκογλυφικούς όρους, ενώ ενέχονται και σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων απάτης.
Τα χρηματικά ποσά, που αποκόμιζαν από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, τα νομιμοποιούσαν παράνομα, μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ που εξασφάλιζαν, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, με έρευνες σε σπίτια, διαμερίσματα και άλλους χώρους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των Σερρών. Επίσης, συνεχίζονται και οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων.

28 σχόλια

  1. μπουμπουκι πασοκος , κλασσικη γυφτοφατσα κοπριτη πασοκου, που απο αφισσοκολητης εγινε διευθυντης σε κρατικο καναλι.
    Σκατα στον ταφο των Παπανδρεου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΕΙ?ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ(ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο. Στον Παπανδρέου και στον παπουτσή η παραπάνω είναι νούμερα και μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο και σε σενα που σιγουρα δεν,
    είσαι μαλάκας;

    17 Ιαν 2012 5:21:00 μ.μ.

    Αλλη μια διαφημισμενη πομφόλυγα προεκλογικής περιοδου.

    Πολλοι συλλαμβανονται για χρεη και απατες κατα του δημοσιου αλλά,

    το δημοσιο δεν εισπραττει τιποτα απο τα κλεμμενα, και οι "εγκληματιες μετα απο λιγο αθωονονται και αποφυλακιζονται, με τη συμφωνη γνωμη δικηγόρων και δικαστών!

    Ο Παπουτσής γιατί μου θυμίζει τον Χρυσοχοιδη;

    Σε παλιές "ηρωικές" στιγμές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.04
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗ.
    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΛΙΩΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΗΤΑΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To ALTER EGO του Βενιζέλου...
    Ο συλληφθείς Παπαχατζής...

    Πρόκειται για έναν από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του υπουργού Οικονομικών.

    Άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαχατζής που συνελήφθη ως μέλος της Μαφίας του Βορρά.


    ΤΟ ..ΟΛΟΝ ΠΑ$$ΟΚ. με άλλα λόγια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να και το άλλο κελεπούρι, ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ
    του ΗΓΕΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    Προσφυγή 7 βουλευτών και 113 φορέων κατά Γερουλάνου για τα ιχθυοτροφεία της μαμάς.

    Για «άμεσο προσωπικό, οικονομικό συμφέρον» καταγγέλλουν τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, αφού στην οικογένειά του ανήκει η εταιρεία «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς», 113 φορείς, επτά βουλευτές κομμάτων και πολίτες ζητώντας την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Συντονισμού της Κυβερνητικής Πολιτικής με την οποία εγκρίθηκε το ειδικό πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης για τις υδατοκαλλιέργειες και της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

    Στην προσφυγή που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας υποστηρίζουν ότι «ένα εκ των μελών του συλλογικού αποφασίζοντος οργάνου, ήτοι της Επιτροπής Συντονισμού της Κυβερνητικής Πολιτικής στον Τομέα του Χωροταξικού Σχεδιασμού και της Αειφόρου Ανάπτυξης, και συγκεκριμένα, ο εκ των συνυπογραψάντων την προσβαλλόμενη Κοινοτική Υπουργική Απόφαση, υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, είχε άμεσο προσωπικό, οικονομικό συμφέρον από την θεσμοθέτηση της προσβαλλόμενης απόφασης, δεδομένου ότι στην οικογένειά του ανήκει η εταιρεία «Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς», της οποίας διευθύνουσα σύμβουλος, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών, είναι η σύζυγός του, Λάρα Γερουλάνου».

    Κατά συνέπεια –τονίζουν –«ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού όφειλε να απέχει από οποιαδήποτε διαδικασία μονομελούς ή συλλογικού οργάνου στην επίδικη απόφαση, πολλώ δε μάλλον από την τελική συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού της Κυβερνητικής Πολιτικής στον Τομέα του Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης και την υπογραφή της επίδικης Κοινοτικής Υπουργικής Απόφασης, η δε σύμπραξή του στην έκδοση της προσβαλλόμενης την καθιστά παράνομη για το λόγο αυτό».

    Οι προσφεύγοντες αντιδρούν στον καθορισμό ανάπτυξης και χωροθέτησης υδατοκαλλιεργειών και ειδικότερα στην εγκατάσταση και λειτουργία μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας, καθώς αυτό συνεπάγεται οχλήσεις (πλέον της βλάβης και της υποβάθμισης που προκαλείται στο φυσικό περιβάλλον), ενώ απειλείται η υγεία των κατοίκων στις περιοχές ανάπτυξης των υδατοκαλλιεργειών. Ακόμη, υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει «βάναυση εκβιομηχάνιση» των παράκτιων περιοχών. Παράλληλα, όπως επισημαίνουν παραβιάζεται η συνταγματική αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης, όπως και η ευρωπαϊκή νομοθεσία (οδηγία 2000/60/ΕΚ) που αφορά στον τομέα των υδάτων (παράκτια ύδατα), ενώ δεν αναφέρεται πουθενά εάν οι περιοχές που έχουν επιλεγεί για υδατοκαλλιέργειες βρίσκονται εντός ή εκτός του δικτύου NATURA 2000.

    Στις προσφυγές τους οι φορείς υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι το πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού δεν μπορεί να υλοποιείται με υπουργική απόφαση, αλλά σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές (άρθρα 24 και 43 του Συντάγματος), μόνο με Προεδρικό Διάταγμα, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε.

    Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατά της επίμαχης υπουργικής απόφασης προσέφυγαν οι: Δ. Καρύδης, Π. Στασινός, Κ. Μαρκόπουλος, Π. Μελάς, Ευαγγελία Αμανατίδου–Πασχαλίδου, Θ. Δρίτσας, Γιάννης Δημαράς, Κώστας Κατσαφάδος, Χρήστος Χαρίτος και Στέφανος Μπαγεώργος, καθώς και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), 24 Δήμοι, η Συνομοσπονδία Αλιέων, οκτώ Ομοσπονδίες Αλιευτικών Συλλόγων, 57 Σύλλογοι προστασίας περιβάλλοντος, επαγγελματικού τουρισμού, οικοπεδούχων κ.λπ.

    newsbomb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βροχή τα ονόματα..

    Ως τοκογλύφοι-μέλη των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης πιάστηκαν και κατηγορούνται για τοκογλυφία είναι οι κκ Καραμπέρης, Λαμπάκις, Πολυμέρης.

    Επίσης και οι αδελφοί Μελέτηδες,
    που κατηγορούνται για «νονιλίκια».

    Αναρτήθηκε από crimesnews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, σαράντα επτά (47) μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων, ανώτερο στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης, εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και πρώην τραπεζικό στέλεχος, τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, εν ενεργεία και απότακτος αστυνομικός, δημοσιογράφος και ένας υπάλληλος Π.Α.Ε.
    Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των συλληφθέντων αφορά, τις κατά περίπτωση, κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τοκογλυφίας και εκβίασης κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
    Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των πολύμηνων ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων:

    Διαπιστώθηκε η σύνθεση των μελών, που αποτελούσαν τις (4) εγκληματικές οργανώσεις,
    Διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική τους σχέση.
    Εξακριβώθηκε ο τρόπος – μέθοδος δράσης τους ( modus operandi).
    Προσδιορίστηκε ο αριθμός των ατόμων που δανείστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά με τοκογλυφικούς όρους.
    Εξακριβώθηκαν ιδιώτες και καταστήματα – επιχειρήσεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων εκβιάζονταν.
    Προσδιορίστηκε ο τρόπος νομιμοποίησης των παράνομων εσόδων («ξέπλυμα μαύρου χρήματος»).

    Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα, μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα, για παροχή «προστασίας», από μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αποκομίζοντας παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά. Επιπλέον, και οι τέσσερις (4) εγκληματικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν σε υποθέσεις τοκογλυφίας, καθώς απαιτούσαν εκβιαστικά την καταβολή παράνομων τόκων, από ιδιώτες, στους οποίους παρείχαν διάφορα χρηματικά ποσά, ως δάνεια με υπέρμετρους τοκογλυφικούς όρους, ενώ ενέχονται και σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων απάτης..
    Τα χρηματικά ποσά, που αποκόμιζαν από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, τα νομιμοποιούσαν παράνομα, μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ που εξασφάλιζαν, έναντι χρηματικής αμοιβής.
    Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται με έρευνες σε σπίτια, διαμερίσματα και άλλους χώρους, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των Σερρών. Επίσης, συνεχίζονται και οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων.
    Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

    Αναρτήθηκε από crimesnews στις Τρίτη, Ιανουάριος 17, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αααχχχαααα... ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΟΥΒΙΜ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με το βατοπέδι.....


    Άνθρωπος του Πάπιστα
    Ο δικηγόρος Κουκοβίνος που "τραγουδούσε" στο βίντεο ντοκουμέντο
    
    Όπως αποκαλύπτει το Crimes on air η μαφία της Θεσσαλονίκης είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

    Ο συλληφθείς Καραμπέρης είναι το πρόσωπο - κλειδί στο δύσοσμο «βαλτοπέδιο». Ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη Μ. Καραμπέρης, με τον οποίο συνομιλεί στο βίντεο ο δικηγόρος Μιχ. Κουκοβίνος για οικόπεδα της Νέας Ραιδεστού, λειτουργούσε κατ’ εντολή του γνωστού και μη εξαιρεταίου επιχειρηματία Πάπιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ..ΔΕΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΚ!............................
    Ο Καραμπέρης και τ' άλλα παιδιά

    Διαβάστε τι είχε γράψει στις 17-11-2008 ο Χρήστος Τελίδης για το ΕΘΝΟΣ

    Με το δύσοσμο «βαλτοπέδιο» της «Ανθεμιάς ΑΕ», της οποίας οι διασυνδέσεις φτάνουν στις παρυφές του κόσμου της νύχτας της Θεσσαλονίκης, έχει να κάνει το βίντεο, το οποίο αποκαλύφθηκε και έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα, παρουσιάζοντας τον δικηγόρο Μιχάλη Κουκοβίνο να συνομιλεί με γνωστό ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης.
    Σ αυτό φαίνεται να διαπραγματεύεται την απόσπαση κάποιων ανταλλαγμάτων, ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να μην προχωρήσουν δικαστικά οι διεκδικήσεις των ακτημόνων κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, προκειμένου να μην ακυρωθούν κάποιες από τις παραχωρήσεις των οικοπέδων-φιλέτων στη Μονή Βατοπεδίου και κατ επέκταση η πώλησή τους στην «Ανθεμιάς ΑΕ».
    Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση αναδεικνύεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, Μάρκος Καραμπέρης, ο οποίος παραδέχτηκε πως είναι αυτός με τον οποίο εμφανίζεται στο βίντεο να συνομιλεί ο Μιχάλης Κουκοβίνος, σύντροφος της δικηγόρου Τ. Σωτηροπούλου. Οπως ισχυρίζεται ο πρώτος, ο Αθανάσιος Πάπιστας, ιδιοκτήτης της «Ανθεμιάς ΑΕ», στην οποία κατέληξαν τα 64 οικόπεδα της Μονής Βατοπεδίου, είναι φίλος του και μεσολάβησε για λογαριασμό του, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.
    Αποκάλυψη
    Χθες ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Θεσσαλονίκη, Στέφανος Διαμαντόπουλος, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο βίντεο το είχε στην κατοχή του ήδη από τα μέσα Ιουλίου του 2007 ο ίδιος ο Αθανάσιος Πάπιστας. Μάλιστα τότε τον είχε καλέσει στα γραφεία της εταιρείας και του το είχε δείξει, σε μια προσπάθεια να ισχυριστεί πως δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο με τα οικόπεδα της Μονής και πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος, Μ. Κουκοβίνος, επιχειρούσε να αποσπάσει κέρδη από την υπόθεση.
    Το συγκεκριμένο βίντεο ίσως και κάποια άλλα, σε συνδυασμό με την εμπλοκή και του Μάρκου Καραμπέρη, ο Αθ. Πάπιστας φαίνεται πως τα χρησιμοποίησε περισσότερο για να «κλείσει» στόματα γύρω από αυτήν τη «δύσοσμη» υπόθεση των οικοπέδων, παρά για να λάμψει η αλήθεια.
    Ετσι ο ίδιος δεν κατήγγειλε την υπόθεση της απόπειρας εκβιασμού ούτε στην Αστυνομία ούτε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, αλλά ούτε και τα έδωσε από τότε στη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο βίντεο δόθηκε μόλις τώρα στη δημοσιότητα (σ.σ.: προβλήθηκε την Παρασκευή στον ΑΝΤ1), ενάμιση χρόνο μετά, ευλόγως δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Ολοι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης έχουν σχέσεις μεταξύ τους, που συχνά γεννούν πολλά ερωτηματικά, ενώ πολιτικά κινούνται στον ίδιο -δεξιό μέχρι και ακροδεξιό- χώρο.
    Επίσης, τουλάχιστον οι δύο πρώτοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

    Οι Πάπιστας και Καραμπέρης διατηρούν και στενές επιχειρηματικές σχέσεις, αφού ο δεύτερος έχει παραχωρήσει στον πρώτο τον χώρο ενός από τα νυχτερινά του κέντρα, στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τον ανακαινίσει και να τον δουλέψει ο ίδιος.
    Ο Μ. Καραμπέρης έχει τα γραφεία του στο μεγάλο γυάλινο κτίριο, το οποίο δεσπόζει στην πλατεία Βαρδαρίου, στην αρχή της οδού Μοναστηρίου, όπου εμφανίζεται να ασχολείται με μια εταιρεία ακινήτων.
    Εκείνο, επίσης, που πρέπει να αναφέρουμε είναι πως την εποχή που ο πατέρας του Μ. Καραμπέρη κυριαρχούσε με τα νυχτερινά του κέντρα στη Θεσσαλονίκη, ο αδερφός του Στέφανος, ως διοικητής του παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΚΥΠ την περίοδο της χούντας, ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή και είχε εμπλακεί σε βασανισμούς αγωνιστών, ενώ μετά τη δικτατορία καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε χρόνων.
    Οσο για τον Αθ. Πάπιστα, ερωτηματικά προκαλεί η ξαφνική εκτίναξή του, μόλις τα 2-3 τελευταία χρόνια, στον επιχειρηματικό κόσμο, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.
    «Πώς έγινε από 2-3 καταστήματα πωλήσεων γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να κινείται σε έναν χώρο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ;», είναι το ερώτημα που διατυπώνεται.
    Ερωτηματικά
    Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο Αθ. Πάπιστας, παρά τη σωρεία των αποκαλύψεων γύρω από την «Ανθεμιάς ΑΕ» και τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, από τους πρώτους μήνες του 2007 μέχρι σήμερα αποφεύγει συστηματικά να δώσει δημόσια απαντήσεις. Αντίθετα, όπως προκύπτει και γνωρίζουν αρκετοί στη Θεσσαλονίκη, επιχειρήθηκε να εξασφαλιστεί η σιωπή γύρω από την υπόθεση αυτή, συχνά παρασκηνιακά.
    Αναφορικά με τη σχέση του Μ. Κουκοβίνου με τον Μ. Καραμπέρη, σύμφωνα με τον πρώτο χρονολογείται από πολύ παλιά. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι από το 1997 δανειζόταν από αυτόν χρηματικά ποσά με τόκο που έφτανε μέχρι και στο 70%, ενώ επικαλείται και την υπογραφή υποθήκης ενός ακινήτου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επίσης ο Μ. Κουκοβίνος ισχυρίζεται ότι οι τρόποι που χρησιμοποιεί για την είσπραξη των χρημάτων και των τόκων δεν είναι και τόσο ορθόδοξοι, κάνοντας λόγο για μπράβους της νύχτας που απειλούν, αναφέροντας μάλιστα συγκεκριμένα ονόματα.
    Αναφορικά με την καταγραφή του βίντεο, ο Μ. Καραμπέρης ισχυρίστηκε χθες πως επειδή το γραφείο του βρίσκεται στην περιοχή του Βαρδαρίου και υπάρχουν κίνδυνοι από ναρκομανείς κ.λπ., ο ίδιος έχει τοποθετήσει κάμερες για την προστασία του. Επίσης δεν απάντησε γιατί το βίντεο μονταρίστηκε και γιατί σβήστηκαν άλλα σημεία από αυτό.
    ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΝΘΕΜΙΑΣ» ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
    Η «Ανθεμιάς ΑΕ» συνεστήθη στις 23 Νοεμβρίου του 2006, έξι μέρες μετά την υποβολή της προσφοράς για την αγορά των οικοπέδων, με έδρα την Κοζάνη.
    Ανήκει στον όμιλο «Πάπιστας», με μητρική την «Πάπιστας Συμμετοχική ΑΕ», που ελέγχει 14 εταιρείες, μεταξύ των οποίων και 2 στην Κύπρο. Σε αυτήν κατέληξαν τα 64 από τα 74 οικόπεδα της Θεσσαλονίκης, έναντι ποσού 16,1 εκατομμυρίων ευρώ, με συμβόλαιο που υπεγράφη στις 17 Φεβρουαρίου 2007.
    Μέλος του ΔΣ της εταιρείας είναι και ο Κύπριος Αθως Κοιρανίδης, οικονομικός σύμβουλος της Μονής Βατοπεδίου στην Κύπρο, όπως ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε και σε επιστολή που έστειλε πρόσφατα στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
    Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης και μοναδικός μέτοχος εταιρείας με το όνομα «Rassadel Corporation Ltd», η οποία φέρεται να έπαιξε τον ρόλο εγγυητή για να εξασφαλίσει η Μονή Βατοπεδίου δάνειο 134 εκατομμυρίων ευρώ.
    Στην εταιρεία συμμετείχε ως μέλος του ΔΣ μέχρι τον περασμένο Ιούνιο και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, που ως δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου πήρε μέρος στη σύνταξη των συμβολαίων για τα 64 οικόπεδα της Θεσσαλονίκης που κατέληξαν στην «Ανθεμιάς ΑΕ».
    ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    Τρεις ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα η Σωτηροπούλου
    Η δικηγόρος Τάνια Σωτηροπούλου κατέθεσε επί τρεις ώρες χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ευάγγελο Μαδεμλή, στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Δ. Παπαγεωργίου, μετά την προβολή του βίντεο.
    Η κ. Σωτηροπούλου, δικηγόρος των οικογενειών που διεκδικούσαν οικόπεδα στη Νέα Ραιδεστό, τα οποία παραχωρήθηκαν στη Μονή Βατοπεδίου, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση κατά την αποχώρησή της από το γραφείο του εισαγγελέα σχετικά με το περιεχόμενο της κατάθεσής της.
    Τις επόμενες μέρες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες, όπως ο δικηγόρος Μιχάλης Κουκοβίνος, που φαίνεται στο βίντεο να ζητεί ανταλλάγματα για να μην αποκαλύψει στοιχεία για την υπόθεση, κι ο επιχειρηματίας Μάρκος Καραμπέρης που συνομιλεί μαζί του.
    Η προκαταρκτική εξέταση γίνεται για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας Τάνια Σωτηροπούλου υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη συνάντηση Κουκοβίνου και Καραμπέρη, ούτε για οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού.
    Επικαλέστηκε, μάλιστα, το γεγονός ότι η ίδια συνέχισε κανονικά και με ένταση όλη τη νομική και δικαστική διεκδίκηση για λογαριασμό των ακτημόνων της Νέας Ραιδεστού.
    Επίσης η ίδια ήταν που τροφοδότησε με φακέλους γύρω από την υπόθεση-σκάνδαλο της ανταλλαγής-παραχώρησης των οικοπέδων πολιτικά κόμματα, βουλευτές, τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλά ΜΜΕ, και βέβαια δεν σκέφτηκε ουδόλως την απόκρυψή της, όπως γνωρίζουν πολύ καλά όσοι αυτά τα δύο χρόνια ήρθαν σε επαφή μαζί της. Ακόμη κατέθεσε πως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση της Νέας Ραιδεστού δεχόταν συνεχώς απειλές. «ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Π. Ψωμιάδης: Θα καεί νομικά, αν δεν ζητήσει συγνώμη η δικηγόρος
    Οτι «θα καεί νομικά, κοινωνικά και οικονομικά τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, Μ. Κουκοβίνος, αν δεν ζητήσει συγνώμη» απείλησε την Τάνια Σωτηροπούλου ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης και των δύο στο δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ του Σαββάτου.
    Ο ίδιος υποστήριξε πως έχει ηχητικό ντοκουμέντο, με το οποίο επιβεβαιώνεται πως στη συνάντησή τους στο γραφείο του στη νομαρχία δεν έγινε από την πλευρά του καμία αναφορά στον πρωθυπουργό, όπως κατέθεσε η δικηγόρος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
    Οσο για τη μάρτυρα, που ήταν και αυτή παρούσα στη συνάντηση, είπε πως «αν αυτή βγει και επιβεβαιώσει την καταγγελία της Σωτηροπούλου, ο ίδιος θα παραιτηθεί από νομάρχης».
    «Βόμβα-βίντεο, βίντεο αλήθειας. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια πλεκτάνη, μια οικογένεια εκβιαστών, θα αποδειχτεί στα δικαστήρια. Αποδεικνύεται πως ό,τι έχει πει εις βάρος μου η κ. Σωτηροπούλου ήταν ψευδές.
    Πού είναι η δεύτερη μάρτυς που ήταν παρούσα; Ολα αυτά προβληματίζουν. Και το βασικότερο είναι «κάτω τα χέρια από τον Καραμανλή, από τον πρωθυπουργό, όταν δεν έχεις τεκμηριωμένα στοιχεία»». Τα παραπάνω δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης από την Κοζάνη, όπου πήγε για να παραβρεθεί στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.



    Αναρτήθηκε από crimesnews στις Τρίτη, Ιανουάριος 17, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπράβο στις διωκτικές αρχές. Επιτέλους ξεκίνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώην πρόεδρος τη ΠΑΣΚΕ Εφοριακών Παπαχατζής - Φερέτης- και ο οδηγός του Ζαγοράκη, μεταξύ των συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη.

    Έκπληξη προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι μεταξύ των 47 συλληφθέντων για συμμετοχή σε παρακλάδια μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα φέρεται να είναι και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3, Γιώργος Φερέτης, ο οποίος από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε..καθεστώς εφεδρείας.

    Μέλος της σπείρας και ένας διευθυντής του Σ.Δ.Ο.Ε. και πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΚ εφοριακών

    Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, 47 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων ο Χρήστος Παπαχατζής, επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης, ένας εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη, ένα πρώην τραπεζικό στέλεχος, ένας τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, ένας αστυνομικός και ένας υπάλληλος της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να είναι οδηγός και συνεργάτης του προέδρου της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Η αστυνομία Θεσσαλονίκης διαρρέει και ένα επώνυμο, το οποίο ανήκει στον οδηγό-συνεργάτη του προέδρου, διατηρώντας όμως επιφυλάξεις. Για τον λόγο αυτό η zougla.gr δεν δημοσιοποιεί το συγκεκριμένο επώνυμο.

    Ποιος είναι ο αρχηγός._________
    Πηγές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διοχετεύουν την πληροφορία πως αρχηγός της σπείρας με τα τέσσερα πλοκάμια είναι ο Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο γιος του πρώην διοικητή της ΚΥΠ κατά την περίοδο της Χούντας.
    Επίσης, κατηγορούνται και αναζητούνται για συμμετοχή στη σπείρα τέσσερις αστυνομικοί,
    τρεις εν ενεργεία και ένας απότακτος από τα Α.Τ. Λευκού Πύργου, Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας, Α.Τ. Θερμαϊκού και την Αστυνομική Διεύθυνση Έβρου. Ένας από τους παραπάνω κατηγορούμενους έχει συλληφθεί.

    Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την εξάρθρωση τεσσάρων πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

    Η δράση του κυκλώματος

    Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα, μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα, για παροχή «προστασίας», από μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αποκομίζοντας παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά.

    Επιπλέον, και οι τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν σε υποθέσεις τοκογλυφίας, καθώς απαιτούσαν εκβιαστικά την καταβολή παράνομων τόκων, από ιδιώτες, στους οποίους παρείχαν διάφορα χρηματικά ποσά, ως δάνεια με υπέρμετρους τοκογλυφικούς όρους, ενώ ενέχονται και σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων απάτης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, οι αστυνομικοί που κατηγορούνται έδιναν πληροφορίες στο κύκλωμα για τους προγραμματισμένους ελέγχους της αστυνομίας έναντι χρημάτων.
    Τα χρηματικά ποσά, που αποκόμιζαν από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, τα νομιμοποιούσαν παράνομα, μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ που εξασφάλιζαν, έναντι χρηματικής αμοιβής.

    Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, με έρευνες σε σπίτια, διαμερίσματα και άλλους χώρους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των Σερρών.
    Επίσης, συνεχίζονται και οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων.

    http://taxalia.blogspot.com/2012/01/blog-post_9462.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΓΑΜΙΚΟΣ ΕΚΔΙΚΙΤΗΣ17 Ιαν 2012, 9:36:00 μ.μ.

    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά βρισκόμαστε στο προημιτελικό στάδιο ξεκαθαρισμών του οικονομικού ελέγχου, μεταξύ των διαπλεκόμενων στη διαφθορά για τη κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας,
    από τι μια μεριά οι δικτυωμένοι πολιτικά και λουφάζοντες στο δημόσιο τομέα, από την άλλη οι νομιμοφανείς της Αλ Καπόνικης συμορίας, επόμενο είναι να νικήσει το πολιτικο-παραδικαστικό κύκλωμα των ευνομούμενων από την πολιτικοδικονομική εξουσία που καθορίζει της αρχές δικαιοβασίας ΕΠΙ του ευνομούμενου της Εκκλησίας του Δήμου, γιατί όσο η τράπεζα της Ελλάδας παραμένει ιδιωτική και ανεξέλεγκτη, οι ντολμάδες των Ντονμέδων, θα το παίζουν καουμπόηδες από τι μικρή μέχρι τι μεγάληΙερουσαλήμ στο ιδιωτικό τους προτεκτοράτο,

    Τα άλλα είναι ιστορικά αναπάντητα ερωτήματα, για ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ!

    Βέβαια ΟΛΑ αυτά είναι παραπλανητικά, γιατί σε καταστάσεις πτώχευσης γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της πλειοψηφίας του ΛΑΟΥ μιας χώρας, κι ένα είναι σίγουρο όπως και στις παραμονές της πτώχευσης το 1894 έγινε πληθώρα εικονικών συμβολαιογραφικών πράξεων ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ διάβρωση του πολιτικού ΚΑΙ δικονομικού ΚΑΙ δημόσιου τομέα, με πληθώρα ασφαλιστικών δικλείδων, κι είναι αυτό που έκανε ΚΑΙ τη ΣΚΥΡΟ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    υ.γ.
    το όνομα του τότε ειρηνοδίκη με τον προϊστάμενο του τμήματος ελέγχου συμβολαιογράφων υποθηκοφυλάκων είναι απλή συνωνυμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμηχανία στο ΛΑ.Ο.Σ. από τη σύλληψη Καραμπέρη, που δεν είναι μουσαντένια

    Εγκέφαλος της μαφίας της Θεσσαλονίκης, 47 μέλη της οποίας συνελήφθησαν σήμερα θεωρείται ο Μάρκος Καραμπέρης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσιογραφικές πληροφορίες .

    Γνωστός από την υπόθεση Κουκοβίνου - Βατοπεδίου, (θυμάστε το περίφημο βίντεο, και την ιστορική ατάκα περί "μουσαντένιας" μήνυσης)
    ήταν
    Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, στον συνδυασμό Βελόπουλο.

    Οι εντιμότατοι φίλοι μου...

    Σοκ προκαλούν τα ονόματα των συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη.
    Έχουμε τα περισσότερα από αυτά και ...για να χαλαρώσουμε λίγο, σας αποκαλύπτουμε ότι πολλοί απ΄αυτούς έχουν ένα κοινό:

    Είναι οπαδοί του Άρη και φίλοι του ΛΑ.Ο.Σ.
    Βεβαίως, αυτό δεν λέει τίποτε γιατί ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται άνθρωπος του ΠΑΟΚ, κορυφαίος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.

    Πάντως, στη φωτογραφία του taxalia, όπου εικονίζεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να συντρώγει με κάποιους, οι 3 στους 4 είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες. Πρόκειται για τον Μ.Κ. τον Δ.Λ. και τον Ι.Π. που ήταν στο γεύμα εκείνη τη μέρα και άκουγαν με ενθουσιαμό τον κ.Καρατζαφέρη.

    Επαναλαμβάνουμε όμως το κύκλωμα ήταν διακομματικό, απλά τα πιό γνωστά στελέχη, έτυχε να είναι θαυμαστές του "χέρι-χέρι".

    http://taxalia.blogspot.com/2012/01/blog-post_9062.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mafia Rules II

    Προφητικό το δημοσίευμα του blackmail,μιλούσε για Mafia Rules στην πολιτική ζωή του τόπου.Και πριν ο ''αλέκτωρ λαλήσει ...'' , συλλαμβάνεται στη Θεσσαλονίκη το ''alter ego'' (όπως λένε ''διαρροές'',ανώνυμα emails και ''λοιποί παράγοντες'') του Ευάγγελου Βενιζέλου,σα μέλος εγκληματικής οργάνωσης,εκβιαστών και τοκογλύφων.

    Θα μου πείτε:είναι αλήθεια; Mόνο αυτός είναι;Δεν υπάρχουν άλλα μεγαλύτερα ''ψάρια'';Ασφαλώς και υπάρχουν.Και ίσως αυτός ο άνθρωπος να είναι η ''μαρίδα''.Που όμως επιβεβαιώνει την πεποίθηση κάθε απλού πολίτη,ότι μας Κυβερνάει μία καλά οργανωμένη ομάδα Μαφιόζων,που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού...!!

    Mία ενδελεχής έρευνα στις υποθέσεις που χειρίστηκε το ''alter ego'',με προνομιακή μεταχείριση γι αυτούς που συναλλάχθηκαν μαζί του και ενδεχομένως έχουν ''κάτι παραπάνω να πουν'',θα δώσει επιπλέον απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που γεννιούνται και θα αποδείξει ότι το ''alter'' ενεργούσε εν αγνοία του ''ego''.

    Στην cover photo,έγγραφο πληρωμής οδοιπορικών εκτός έδρας στον κ.Παπαχατζή,από το Υπουργείο Οικονομικών.Μάλλον δεν του αρκούσαν τα έσοδα της...Οργάνωσης (κάντε κλικ)

    blackmail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πολλα γελακια ο φερετης με την @νθουλα της χουντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,

    ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

    ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. oti na nai lete kai tipota den xerete kai eidika eseis oi dexioi eiste polu 8umata. O Fereths einai gnosto xountostagonidio pou epezhse opos ola auta logo ND ekklhsias kai sth sunexeia amartolon pou anhkan kai sto PASOK. Xountara einai o idios gi auto kai oi sxeseis tou me to papadario kai h trella na perigrafei tis parelaseis. katafere me th vromia tou apo a8lhtikos reporter na metaphdhsei sto astynomiko kai meta sto politiko kai ton plhronate tosa xronia os kai dieu8unth eidhseon ths ET3. Agrammatos kai axestos ftanei na 8eles na to deis. Ap th mia upermaxos ton papadon ki ap thn allh PR tou casino. An psaxnete politika paixnidia piso ap ola auta axizetai th moira sas. Oi vromiarhdes xrhsimopoioun tous axrhstous politikous pou oi idioi dhmiourgoun gia na kanoun tis douleies tous. Vlepe Karamperhs-Velopoulos alla kai gi autous ta xehasate ola gkiaourhdes. oute eleu8eria sas axizei oute vhma na lete vlakeies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εκτος απο πασοκ
    η μαλλον πρωτα απο ολα
    εκπροσωπος της εκκλησιας,
    του στρατου,της αστυνομιας,του λεγομενου βαθεως κρατους
    η μονη εκπληξη οτι συνεληυθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "απότακτος αστυνομικός","εγκληματική οργάνωση" "εκβιαστικά την καταβολή παράνομων τόκων", πόσο έχουμε ξεπέσει; και δεν αναφέρομαι μόνο στα γεγονότα αλλά και σε σας που κάθεστε και ξεψειρίζετε τον κάθε από τους 53 ξεχωριστά. Η απόφαση ΘΑ βγει. Σχολιάστε τις καταστάσεις, τις ενέργειες αλλά όχι τους ανθρώπους μέχρι να μαθευτεί ποιος φταίει. Τα ΜΜΕ αλλά και εσείς οι ίδιοι, αγαπητέ απόστολε, είστε υπαίτιοι για την θλίψη και την ντροπή που νιώθουν οι οικογένειες αυτών των ανθρώπων! Είναι εύκολο τελικά να φανείς απάνθρωπος στα μάτια κάποιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση