GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To «Αντάρτικο Πόλεων» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στο μετρό του Αιγάλεω...

Την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε το Σάββατο μέσα σε συρμό του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω, ανέλαβε η οργάνωση «Αντάρτι...

Την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε το Σάββατο μέσα σε συρμό του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω, ανέλαβε η οργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων» με τηλεφωνήματα στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και Σκάι.
Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στους σταθμούς γύρω στις 15.00 και ισχυριζόμενος ότι....
είναι μέλος της οργάνωσης προειδοποίησε ότι τα χτυπήματα θα συνεχιστούν. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την αυθεντικότητα των τηλεφωνημάτων.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προκήρυξη για την ενέργεια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

18 σχόλια

  1. @ Αντάρτικο Πόλεων
    ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΣΤΟΥ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΚΟΦΑΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΨΗΤΟ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πραγματι ανηκει σε οργανωση ειναι ΠΟΛΥ μαλακας και αυτος και οι συντροφοι του.Βρε μαλακες και σε σας ο ΛΑΟΣ φταει?Ποιους θα σκοτωνατε?Αυτος ειναι Ο ΣΤΟΧΟΣ σας?Επαναστατες του κωλου,χωρις προσανατολισμο.Αν θελεται να κανετε κατι καλο ΧΤΥΠΗΣΤΕ αυτους που φταινε ειτε πολιτικους ειτε καναλαρχες και δημοσιογραφους.Οι αθωοι πολιτες τι φταινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 27 Φεβ 2012 4:51:00 μ.μ.

    Ευχαριστω για το link. Εγω με τους φιλους μου ψηφισαμε ΝΑΙ. Ειδαμε τοσα χρονια τι καλο καναν στο κρατος οι ντοπιοι δημοσιοι υπαλληλοι, λαμογια του κερατα. Καιρος να ξεβρωμισει ο τοπος και ας ειναι οι Γερμανοι που θα το κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EXETE ΞEFIGOI PALI!!!TI LETE TORA!!!!PROSSKINIMENOI TOU SISTIMATOS !!!EXETE TA ARXIDIA!!!NA XTIPISETE EKEI POU PREPEI !!!KAI OXI ALLH MIA FORA TO KAKOMIRI TO LAO!!!MALON GIA PROVOKATORES !!!MOU FERNETE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι απο τους Ελληνες που βραζει από οργή και μισος για αυτό το σαπιο πολιτικό συστημα που μας οδήγησε εδω.
    Η καθημερίνοτητα στην ζωή μας έχει γίνει τυραννια και αυτο αυξανει καθε μερα και το μισος για όλα.
    Αυτό ομως που δεν καταλαβα απο την "οργανωση" ανταρτικο πολεων είναι ποιους σκοπους εξυπηρετεί μια βομβα στο μετρο όπου καθημερινά χιλιάδες αφραγκοι και καταχρεωμένοι πολιτες νεοι γεροι γυναίκες θύματα των πολιτικών τσογλαναραδων εκβιαστων θα ανατιναζονταν στον αερα; τι θα κερδιζε μια τρομοκρατίκή οργάνωση απο τον θάνατο αθώων πολιτών;
    Αυτοί είναι οι υπαίτιοι της καταστασης που ζούμε; Με ενα τετοιο χτυπημα θα αποκτουσε την εύννοια του καλώς έχει από την κοινωνία;
    Μάλλον άλλους σκοπους έχετε και εφοσον χτυπήσετε τον λαό με τετοια υπουλα και θρασυδειλα κτυπήματα το μονο που θα κερδίσετε είναι να τον εχετε απεναντι σας.
    Ο εύκολος στόχος πάντα ήταν η μαζα και ο λαος για οποιουσδήποτε σκοπους και για τις τρομοκρατικές οργανώσεις αλλα και για τους τρομοκράτες πολιτικούς με την γραββατα.
    Να φοβαστε όλοι ομως το ξεσπασμα του λαού είτε ειστε ανταρτες πόλεων είτε βρωμερα σκουληκια πολιτικοί τρομοκρατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ 160 ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ Ε Λ Β Ε Τ Ι Α ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι παλαιοτεροι θυμουνται οτι οι ιταλοι φασιστες σε συνεργασια με ασφαλιτες ειχαν βαλει βομβα στο σταθμο της μπολονια,με 85 νεκρους..
    "la strage di bologna"..
    "August 1980 Bologna bombing"

    μελη της φασιστικης οργανωσης
    Nuclei Armati Rivoluzionari
    καταδικαστηκαν για την σφαγη,καποια ισοβια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε "Αντάρτικο Πόλεων" το 90% και βάλε αυτών που κυκλοφορούν με τα ΜΜΜ είναι αντιμνημονιακά και κατά της ξενικής κατοχής νέου τύπου . Αυτούς βαλθήκατε να ξεπαστρέψετε; Εκτός κι αν είστε με το υπόλοιπο 10% και ούτε οπότε... άξιοι του μισθού σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. wikipedia.org/wiki/August_1980_Bologna_bombing

    85 νεκροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τιποτα πρακτορες θα ηταν με μια πιασαρικια ταμπελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όλες οι πράξεις τρομοκρατίας ,όλες οι απόπειρες που κίνησαν ή κινούν την φαντασία των ανθρώπων υπήρξαν ή είναι επιθετικές ή αμυντικές πράξεις..... αν αντίθετα αποτελούν μέρος μιας αμυντικής στρατηγικής , η πείρα αποδείχνει πως αυτές οι πράξεις μπορούν να υπολογίζουν σε μια ορισμένη επιτυχία....
    ..στην αμυντική τρομοκρατία αντίθετα προσφεύγουν πάντα και μόνο τα Κράτη, είτε επειδή βρίσκονται βαθιά μέσα σε μια σοβαρή κοινωνική κρίση ... είτε επειδή τη φοβούνται...
    Η αμυντική τρομοκρατία των κρατών ασκείται είτε άμεσα ή έμμεσα, είτε με τα δικά τους όπλα είτε με τα όπλα των άλλων . Αν τα Κράτη προσφύγουν στην άμεση τρομοκρατία , αυτή πρέπει να στραφεί κατά του πλήθους....
    σελίδα 67 από το βιβλίο
    ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΥΨΙΛΟΝ/ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ /1982
    ΤΖΑΝΦΡΑΝΚΟ ΣΑΝΓΚΟΥΙΝΕΤΙ
    τα υπόλοιπα σκεφτείτε τα μόνοι σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στη μπολονια το 1980
    οι ασφαλιτες με τους φασιστες
    σκοτωσανε με βομβα
    στο σταθμο του τρενου
    πανω απο 80..
    απο τοτε οι ιταλοι λουφαξανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.56
    PERCHE NON VAI A CHIEDRE A TUTTI QUELLI LA LORO OPPINIONE ADESSO ,CIRCA IL TERRORISMO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H βόμβα στο Μετρό … μπάζει από παντού..

    Οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, το έχουμε ξαναγράψει, δεν είμαστε. Ούτε οι Ελοχίμ, ούτε οι Εβραίοι πιστεύουμε ότι κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα.

    Ωστόσο, υπάρχουν πολλές απορίες που δημιουργούνται κάθε φορά που συμβαίνουν περίεργα γεγονότα, όπως π.χ. τα σοβαρά επεισόδια και οι εμπρησμοί στο κέντρο ή το θέμα με τη βόμβα στο μετρό.


    Πώς γίνεται δηλαδή κάθε φορά που η κοινωνία είναι στα κάγκελα να εμφανίζεται ένα γεγονός που στόχο έχει μόνο να εκφοβίσει, να προκαλέσει σοκ στον κόσμο και να κάτσει όσο μπορεί στα αυγά του;

    Η βόμβα που δεν έσκασε και που, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν προσπάθεια για τυφλό χτύπημα, μπάζει από παντού. Δηλαδή οι τρομοκράτες άφησαν τη βόμβα σε εμφανή θέση στο τελευταίο βαγόνι που θα πήγαινε ο μηχανοδηγός για να ξεκινήσει το δρομολόγιό του;

    Τόσο ηλίθιοι είναι αφενός να κάνουν λάθος στη συνδεσμολογία και αφετέρου να την αφήσουν σε κοινή θέα;

    Εν πάση περιπτώσει, πολύ δύσκολο κάποια τρομοκρατική οργάνωση θα επέλεγε να χτυπήσει το μετρό και να προκαλέσει μαζική σφαγή. Αν λοιπόν δεν πρόκειται για κάποιο τρελάρα, τότε πρόκειται για κάποια προβοκάτσια, για κάποιο στημένο παιχνίδι που εξυπηρετεί το σύστημα που σιγά – σιγά αργοπεθαίνει εν μέσω της χρεοκοπίας.

    Ο φόβος της τρομοκρατίας είναι παραλυτικός και αυτοί που μπορεί να στήνουν τέτοιες προβοκάτσιες το γνωρίζουν καλά.

    Το ίδιο συμβαίνει και με τα επεισόδια στο κέντρο. Διαλύεται η Αθήνα πολύ ύποπτα, κανείς δεν αντιδρά και την άλλη μέρα όλοι μετρούν τις στάχτες και τα αποκαΐδια και συζητούν γι’ αυτό παρά για το Μνημόνιο.

    Βολεύονται πολλοί όλοι εκείνοι που θέλουν να δείξουν ότι κόλαση είναι η καθημερινότητα και η ανασφάλεια κι όχι οι άδειες τσέπες. Καθαρά αποπροσανατολιστική κίνηση που «βρομάει» πολύ.

    Και το ερώτημα είναι ένα:
    Ποιος είναι πιο… τρομοκράτης;
    Η τρόικα ή οι γιαλατζί βομβιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. την εβαλαν οι χαφιεδες της ευπ σαν τον φνωστο χαφιε


    και τα κονομησαν

    καρφωσαν τον εαυτο τους

    ποσα λεφτα διακινει η αντιτρομοκρατικη για πληροφοριες???

    πολλα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα, τι μας περνουν οτι ειμαστε αμερικανακια & δεν εννοουμε τιποτε, δηλαδη τι ειμαστε ηλιθιοι!! & δεν αντιλαμβανομαστε γιατι εφτιαξαν τον μυθο με την Βομβα;;; & γιατι στο μετρο, επειδη μεταφερει τον κοσμο προς την Πλατεια;;;;
    Αθλιοι σας ενοχλει ο Κοσμος στην Πλατεια, μια μερα θα δειτε τι σας περιμενει εκπληξη μεγαλη & ειδικα στις εκλογες, ελεος φτανει πια σταματηστε τις βρωμιες σας, τι σας φταιει ο Αθωος Κοσμος, παλιανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ GUARDIAN ΨΗΦΙΣΑ ΝΑΙ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΨΕΥΤΟελληναράδες ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΓΑΝΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ SIEMENS, KRUPS, MAFEI, ΚΛΠ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση