GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ντίμης Αργυρόπουλος με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΝΤΙΜΗΣ) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεννήθηκα στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948. Από το 1965 ασχολήθηκα επαγγελματικά με το Φωτορεπορτάζ ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΝΤΙΜΗΣ) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Γεννήθηκα στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948.
Από το 1965 ασχολήθηκα επαγγελματικά με το Φωτορεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη. Πρωτοεργάσθηκα στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «θεσσαλονικη», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ» και στις Αθλητικές Εφημερίδες., καλύπτοντας...
 γεγονότα πολιτικά και αθλητικά. Για τον Αθηναϊκό Τύπο το μεγαλύτερο θέμα που κάλυψα στην Θεσσαλονίκη ήταν η πολύκροτη Δίκη Λαμπράκη, το έτος 1966, που διήρκησε τρείς μήνες
Το 1970 με το πέρας της στρατιωτικής μου θητείας άνοιξα το γραφείο μου στην Αθήνα, καλύπτοντας με φωτορεπορτάζ τον Αθηναϊκό Τύπο και τον Τύπο της Βορείου Ελλάδος.
Απο το 1970 – 2003 υπηρξα ο προσωπικος φωτογραφος του Θεατρου Τεχνης του ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ
Από το 1973 είμαι μόνιμος ανταποκριτής με τα περιοδικά «TIME –LIFE» και «DER SPIEGEL» καθώς επίσης ήμουν μόνιμος ανταποκριτής του Αμερικανικού Πρακτορείου Ειδήσεων U P I.
Από το 1975 άρχισα την συνεργασία μου με το Διεθνές Φωτογραφικό Πρακτορείο που έχει την έδρα του στο Παρίσι το γνωστό «sipa press»
Μέχρι και σήμερα διατηρώ την συνεργασία μου μαζί τους με πολλές επιτυχίες. Επίσης έχω μόνιμη συνεργασία με πολλά έντυπα του εξωτερικού Ευρώπης και Αμερικής και συμμετέχω σε αποστολές σε όλο τον κόσμο για να καλύπτω διάφορα γεγονότα.
Το 2007 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις SPIRIT το Λεύκωμα «Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1974 – 2006» με 2.500 φωτογραφίες από τα δρώμενα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Είμαι Μέλος της Ενώσεως Φωτοειδησεογράφων Ελλάδος από το 1970 και Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος από το 1976, όπου υπήρξα μέλος του Δ.Σ. του F P A.
Το 1989 εβραβεύθην με το «Πρώτο Βραβείο» δημοσιογραφικής φωτογραφίας που εθέσπισε για πρώτη φορά το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας « Α. Β. ΜΠΟΤΣΗ».
Είμαι παντρεμένος με την Νένα Στεφανοπούλου και έχω ένα γιό τον Χρήστο –Ευάγγελο Αργυρόπουλο.
Διατηρώ το γραφείο μου στην οδό Βουκουρεστίου 29, Κολωνάκι, 10673 Αθήνα.
ΤΗΛ . 210-3627022 ΚΙΝΗΤΟ 6974386124 * e-mail : argyfoto@otenet.gr

7 σχόλια

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΕΣ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ...«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ»...!!!
    ___________________________________________
    «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ
    ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.;

    Τίς... «σχέσεις» του Πάνου Καμμένου με την Αμερικανική Πρεσβεία αποκαλύπτει η "Κυριακάτικη Δημοκρατία" σύμφωνα με την, wikileaks.

    Ό Πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Ρις, φαίνεται να έχει συχνές επαφές με τον Πανο Καμμένο πού ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και του ζητούσε να μάθει στις 21 Δεκεμβρίου του 2006, γιατί ο Βαγγέλης Μειμαράκης δεν αγόραζε όπλα και δεν... χάλαγε λεφτα για προμήθειες ...!!!

    Ο Καμμένος σε αντάλλαγμα φαίνεται να ζήτησε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Αμερικανού Πρεσβευτή να γίνει Υφ/γός Εθνικής Άμυνας.

    Τώρα πως συμβιβάζεται ένας Πολιτικός πού παριστάνει τον Αντιμνημονιακό και ταυτίζεται με τον Τσίπρα να έχει «σχέσεις» με την Αμερικανική Πρεσβεία μόνο το... μυαλό του Χρήστου Ζώη της Λάρισας θα μπορούσε να μας εξηγήσει....!!!

    Όπως επίσης ο Βουλευτής της Εύβοιας Κ.Μαρκόπουλος θα μπορούσε να δώσει μια πειστική απάντηση άν το κόμμα Καμμένου δεν είναι κατασκεύασμα της Αμερικάνικης Πρεβείας γιά να φέρει εμπόδια στην αυτοδυναμία Σαμαρά....

    Βρε τον Πάνο τον ''έδωσε''κανονικά τον Yπουργό Eθνικής αμύνης τον Μειμαράκη στον κύριο πρέσβη !!!!!
    ______________________________________________
    Μπράβο Πανούλη αυτό θα πει Ανεξάρτητος Έλληνας
    πίτσι πίτσι με τον Άμερικάνο πρέσβη.


    Άντε ΤΩΡΑ αγοράκια πάρτε τα κουβαδάκια σας
    και μπείτε στο τζακούτζι του Καμμένου...
    βλαχαδερά του ....Αγγλικού δικαίου
    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(35% ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2500000 ΗΛΙΘΙΟΙ )..ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπάρα τζων, τράβε κάνε πίπες στη Συγγρού και μη μας πρήζεις με τις μαλακίες σου, άθλιο Σαχλαμαρικό τραβέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ρε...να γράφουμε.
    _______________________
    θΑΝΑΤΙΚΟ...ΕΠΕΣΕ + + + +

    "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής".

    Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.
    Παρά το ότι το Ονειρευόταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση