GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision...

Πέρασε στον τελικό του Σαββάτου η Ελευθερία Ελευθερίου με το «Aphrodisiac». Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε για τη σειρά εμφάνισης...

Πέρασε στον τελικό του Σαββάτου η Ελευθερία Ελευθερίου με το «Aphrodisiac». Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς, η Ελλάδα διαγωνίστηκε στο πρώτο μέρος του Α' ημιτελικού στην τρίτη θέση.
Στον Τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, οι έξι από τις οποίες απευθείας – δηλαδή οι "big five" Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Ισπανία, καθώς και το Αζερμπαϊτζάν, ως διοργανώτρια χώρα. Οι υπόλοιπες είκοσι θέσεις θα καλυφθούν από τις χώρες που θα έρθουν πρώτες στους δύο ημιτελικούς (δέκα από κάθε βραδιά).

9 σχόλια

  1. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί δεν πήγε ο Μπένυ Χιλλ στο Αζερμπαϊτζάν να στηρίξει την ελληνική υποψηφιότητα ; Περισσότερη επιτυχία θα είχε, από το ταξιδάκι αναψυχής στη Γαλλία.
    Θάλασσα τα έκανα ένα χρόνο στο Υπουργείο Οικονομικών και φόρτωσε εκατομμύρια Έλληνες με τις νέες φορολογικές δηλώσεις, μάντολες είπε 40 λεπτά με τον Ολάντ, τουλάχιστον εκεί θα ήταν στο στοιχείο του. Τσίρκο περιφερόμενο αυτός και η πολιτική του, πανηγυράκι ετήσιο η Γιουροβίζιον !

    Άσε που μπορεί να τον έβαζαν και στο γκρουπ της Ρωσίας, για να υπάρχει και κανένας άσχημος εκεί μέσα, να σπάει η μονοτονία ! Τέλεια θα έδενε με τις Ρωσίδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι να ειναι ανεβαζεις ρε press. Σε χτυπησε η μαλακια στο κεφαλι.
    Για τους μαλακες που στελνουν μεγαλα σχολια δεν τα διαβαζουμε καν. Ειδικα τους πουτανας γιους που κανουν copy paste. Αλλα ετσι εμαθαν τα πουστρακια του δημοσιου , της νδπασοκ. Ερχεται η ωρα σας πουτανας παιδια, του σαμαρα και του κωλαρα του μπενυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπενιζέλος Ρούφος, το τέλειο αντιαφροδισιακό. Το "αντι-κούκου" που λέγαμε στο στρατό ! Η ξενέρα της υφηλίου ! Ο αποτυχημένος υπουργός οικονομικών προσπαθεί να κρατήσει το κώμμα του, πάνω από 10%, για να μην βγει 4ος ή 5ος !!!
    Οι μισοί ψηφοφόροι του πάνε στη Νέα Δημοκρατία, κι άλλοι μισοί στη Δημ.Αριστερά και στον Συριζα. Θα του μείνει, όμως, ο οπαδός του δόκτορα ! Ταιριάζουν άλλωστε ! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε --- - - > 12:37

    H αισχρότητα είναι προΐόν της αναγνωρισμένης κατωτερότητας.
    Γι αυτό οι αισχροί και δεν τα καταφέρνουν και δεν χαίρονται ποτέ.
    Ακόμη και όταν έχουν δίκιο.

    Αν το θέλεις και λίγο διαφορετικά,
    οι άντρες τα βγάζουν πέρα χωρίς τη βοήθεια της . . . μαμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision...


    ΚΑΙ Η Ν.Δ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΕΞΙΟΟΟΟΟΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΚΑΚΟ;

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλεξη μου Αλεξη μου
    μουκαψες το κοτετσι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΕΤΣΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ Ι7 ΙΟΥΝΙΟΥ. Ε.Θ.Ν.Ι.Κ.Η Α.Ν.Ε.Ξ.Α.Ρ.Τ.Η.Σ.Ι.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση