GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποβάθμισε 5 ολλανδικές τράπεζες η Μοοdy’s

Πέντε ολλανδικές τράπεζες υποβάθμισε ο Οίκος αξιολόγησης Μoody’s. Οι τέσσερις από αυτές υποβαθμίστηκαν κατά 2 βαθμίδες και η μία κατά 1...

Πέντε ολλανδικές τράπεζες υποβάθμισε ο Οίκος αξιολόγησης Μoody’s. Οι τέσσερις από αυτές υποβαθμίστηκαν κατά 2 βαθμίδες και η μία κατά 1.
Σύμφωνα με την έκθεση του διεθνούς Οίκου η Rabobank Nederland αξιολογείται με Aa2, η ING Bank N.V. με A2, η ABN AMRO Bank N.V. με Α2, και η LeasePlan Corporation N.V. με Baa2. Η SNS Bank N.V., υποβαθμίστηκε κατά μία βαθμίδα σε Βaa2.
Ο οίκος υποβάθμισε τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα αλλά διατήρησε αμετάβλητη τη βραχυπρόθεσμη των τραπεζών.

4 σχόλια

  1. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΞΕΦΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΑΧΥΡΕΝΙΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΠΙΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ BILDBERG ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ.
    Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ.

    ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΙΓΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση