GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Μητροπολίτη Καλαβρύτων για την χάραξη της γραμμής ΕΡΓΟΣΕ...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Αμβρόσιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χ...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Αμβρόσιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» είπε η λαϊκή μούσα! . Για μια ακόμη φορά εφρύαξαν εναντίον μας οι ανεύθυνοι πληροφοριοδότες, όπως επίσης και ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης από το τηλεοπτικό Κανάλι του. Εκεί και ο κ Βαρδάλος έρριξε τα βέλη του εναντίον μας!
Θέλουν να μας φορτώσουν την αναστάτωση, που δημιουργείται αυτές τις ημέρες στο Διακοπτό εξ αιτίας της χαράξεως της σιδηροδρομικής γραμμής από την ΕΡΓΟΣΕ. Ωμίλησαν κάποιοι εναντίον μας, αλλά κανείς εξ αυτών δεν εζήτησε και την δική μας άποψη! Επομένως το κίνητρό τους είναι να δημιουργήσουν εξιλαστήριο θύμα, στο οποίο και να φορτώσουν όλες τις αμαρτίες!!!!
Να όμως, που υπάρχουν οι αποδείξεις της δικής μας αθωότητος και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο. Εμείς ἤμασταν από τούς πρώτους που, μαζί και με άλλους φο-ρείς, υπογράψαμε ένα διάβημα προς την Ευρωπαϊκή Έ-νωση με αίτημα να μη θιγούν τα σπίτια στο Διακοπτό και όχι μόνον.
Ήδη από το έτος 2009, στο φ. της 12ης Ιουλίου της τοπικής μας εφημερίδος «ΤΟ ΒΗΜΑ», έχει δημοσιευθεί μια επιστολή της «Επιτροπής Αγώνων Δ. Δ. Ροδιάς» την οποίαν υπογράφουν οι κ. κ. Αλέξιος Κωστόπουλος, Κωνστ. Σκούφης και Ιωάννης Θεοφανόπουλος , η οποία δίδει αποστομωτική απάντηση σε όλες αυτές τις βλακείες, που ανεύθυνα αναμασούν και σήμερα κάποιοι συκοφάντες μας.
Απαντώντας σε αιτιάσεις του κ. Μανέτα οι προανα-φερθέντες γράφουν επί λέξει και τα εξής για το πρόσωπό μας:
«Κύριε Μανέτα, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, που είναι στο στόχαστρο μόνιμα κακόβουλων ανθρώπων, είναι αυτός που δημοσία δήλωσε, ότι συμ-παρίσταται στους αγώνες των Δημάρχων Αιγείρας-Ακράτας-Διακοπτού-Αιγίου-Συμπολιτείας-Ερινεού για την χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής με επιστολή, που συνυπέγραψε προς τον κ. Μπαρνιέ, Επίτροπο της Ε.Ε. τότε. Το γνωρίζετε κ. Μανέτα;......» είπαν τότε οι κ.κ. Κωστόπουλος Σκούφης και Θεοφανόπουλος!
Άρα η αληθινή αλήθεια, με σταράτα και καθαρά λόγια, ακούσθηκε από τα χείλη τρίτων ανθρώπων καί μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο! Εμείς λοιπόν στην όλη υπό-θεση δεν έχουμε κάποια ευθύνη! Αντίθετα μάλιστα, α-γωνισθήκαμε για να αποτραπούν δυσάρεστες καταστά-σεις.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση