GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κοινωνία πρέπει να αντισταθεί να μην περάσουν τα μέτρα»

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε απευθείας με τις...

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε απευθείας με τις ερωτήσεις δημοσιογράφων χωρίς να γίνει ο καθιερωμένος πρόλογος.
Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε στην περίπτωση που ως φοιτητής του Χάρβαρντ έπρεπε να παρακολουθήσει διάλεξη του Γ. Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι: «Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι ο Γ. Παπανδρέου». 
Σε ό,τι αφορά τα μέτρα που έχουν γονατίσει την κοινωνία, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, τους τελευταίους μήνες «εξαντλήσαμε τα ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα της Ελλάδας. Η κοινωνία πρέπει να αντισταθεί να μην περάσουν τα μέτρα, πρέπει να μην συνεχίσουμε στον ολισθηρό δρόμο προς την καταστροφή».
Για τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Τσίπρας είπε ότι πιθανότατα πίσω απο τη δράση της να κρύβεται ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης του πολιτικού συστήματος και εξέφρασε την αντίθεσή του σε όσους ταυτίζουν την οργή του λαού με τη δράση της Χρυσής Αυγής. Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσοι κάνουν αυτή την ταύτιση, «είτε προσπαθούν να ξεπλύνουν τη δράση της Χρυσής Αυγής είτε είναι ανιστόρητοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση