GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επόμενη γενιά του CR-Z

Η Honda δημοσίευσε εικόνες-teasers, οι οποίες δείχνουν την επόμενη γενιά του υβριδικού σπορ μοντέλου, CR-Z, που πιθανόν να κάνει την επίσημη...

Η Honda δημοσίευσε εικόνες-teasers, οι οποίες δείχνουν την επόμενη γενιά του υβριδικού σπορ μοντέλου, CR-Z, που πιθανόν να κάνει την επίσημη παρουσίασή του στο Σαλόνι του Παρισιού.
Από τις λίγες εικόνες που δημοσίευσε η Honda, συλλέγουμε σχετικά ελάχιστες πληροφορίες για το ενδεχομένως επόμενης γενιάς CR-Z.
Το νέο υβριδικό και σπορ μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας έχει εφοδιαστεί με LED, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων.
Επίσης, θα υπάρχουν νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου, ενώ μια σημαντική διαφορά είναι η επιλογή S+, που πιθανόν να ενεργοποιεί μια πιο «άγρια» χαρτογράφηση στον εγκέφαλο του οικολογικού σπορ μοντέλου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν ότι οι αλλαγές που έγιναν σχετικά με το προηγούμενης γενιάς CR-Z είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα facelift μοντέλο.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στα τέλη του τρέχοντος μήνα, όταν η έκθεση του Παρισιού ανοίξει τις πύλες της.
Πηγή: autotriti.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ >>>>>>>>>

    http://cretanpatriot.wordpress.com/2012/09/15/%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%ad%cf%88%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af/


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ .

    η ομαδα διαχειρισης του Ιστολογιου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση