GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ στην ισραηλινή πρεσβεία

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επέμβαση στο πλοίο Εστέλ, θυροκόλλησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρεσβεία του Ισραήλ. ...

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επέμβαση στο πλοίο Εστέλ, θυροκόλλησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρεσβεία του Ισραήλ.
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ , αποτελούμενη από τους βουλευτές Θ. Δρίτσα, Παν. Λαφαζάνη, Ρ. Δούρου, Μ. Μπόλαρη και τον Κ. Ήσυχο, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ επισκέφθηκε την πρεσβεία του Ισραήλ και ζήτησε να δει μέλη της διπλωματικής αποστολής. Το προσωπικό ασφαλείας ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο υψηλόβαθμό μέλος της αποστολής.
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία θυροκόλλησε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την παράνομη επέμβαση του Ισραήλ στο πλοίο Εστέλ και τη βίαιη ρυμούλκησή του σε λιμάνι του Ισραήλ.
Νωρίτερα, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ σε ομόφωνο ψήφισμά της καταδίκασε την ενέργεια του Ισραήλ «με τον πιο απερίφραστο τρόπο» και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση «να καταγγείλει την παράνομη επίθεση στο πλοίο “Εστέλ” και να ζητήσει την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών του».
Ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει η ανακοίνωση, «θα συνεχίσει με κάθε τρόπο και ενέργειες σε πολιτικό, κινηματικό, κοινοβουλευτικό και ευρωκοινοβουλευτικό επίπεδο τον αγώνα μέχρι την αναγνώριση κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο η ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και η αλληλεγγύη να είναι οι τελικοί νικητές σε όλους τους λαούς της περιοχής».

7 σχόλια

  1. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .. "Οι κακοί Ισραηλίτες επιτίθενται σε καλούς Σαμαρίτες που πήγαιναν φάρμακα στους ΠΟΛΥ καλούς Παλαιστίνιους"..

    χιχιχιχιχ..
    Αλλά πολύ κρύο το ανέκδοτο..

    Της ΅ψωλής του Βουκεφάλα΅ κατά κόσμον Βουλευτή του τΣύριζα,
    Τατσιόπουλου .. είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαφορά ανάμεσα στον ΓΑΠ και τον Αλέξη; Ο πρώτος νομίζει ότι είναι διεθνούς εμβέλειας ηγέτης επειδή ξέρει καλά εγγλέζικα και λίγα τραμπακουλίστικα, ο δεύτερος νομίζει ότι είναι πανελλήνιας εμβέλειας γιατί μιλάει άριστα τραμπακουλίστικα και λίγα εγγλέζικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αχ Αλέξη, με τα καμώματά σου δεν εντυπωσίασες κανέναν. Το μοντέλο Σύριζα δεν είναι εξαγώγιμο, είναι μόνον για εσωτερική (προσορινή) κατανάλωση. Μην το παίρνεις όμως κατάκαρδα, ζήσε κι εσύ τα 10 λεπτά δόξας που σου αναλογούν.

    Όσο υπάρχουν απελπισμένοι, οι κομπογιαννίτες θα βρίσκουν πάντα δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AHHHHH RE MALAKA KOLO ALEXI ANTE STIN SYRIA NA VOITHISIS ANTE KOLOMALAKA THELIS KONTARI STON KOLO MAZI ME OLA TA KOLOKOUMOUNIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι περί-ΚΕΦΑΛΑΙΟΙ

    Υπάρχουν κάποιοι τύποι που γράφουν αποκλειστικά με κεφαλαία γράμματα. Προφανώς δεν έχουν εξοικείωση με τον γραπτό λόγο και δεν ξέρουν ότι τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, πέραν ενός τίτλου, είναι δυσανάγνωστα. Επειδή είναι σίγουροι ότι δεν θα τους διαβάσει κανείς, ποστάρουν το ίδιο ΚΕΦΑΛΑΙΟ μήνυμα σε άσχετες αναρτήσεις, ελπίζοντας ότι θα αυξήσουν την αναγνωσιμότητα.

    Είναι σαν τον νάνο του καφενείου που ανεβαίνει πάνω στην καρέκλα και ουρλιάζει το ίδιο πράγμα κάθε βράδυ, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον ακούσει. Ας σταματήσουν να γίνονται οι γραφικοί νάνοι του καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση