GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απονεμήθηκαν τα βραβεία Κούρος 2012

Η τελετή της 18ης απονομής των Βραβείων Κούρος 2012, που διοργανώνει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 201...

Η τελετή της 18ης απονομής των Βραβείων Κούρος 2012, που διοργανώνει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2012, παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.
Το Johnnie Walker Blue Label, η απόλυτη έκφραση της τέχνης του blending, υποστήριξε για πέμπτη συνεχή χρονιά το θεσμό, ο οποίος κάθε χρόνο επιβραβεύει αξιόλογους νέους επιχειρηματίες που, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, καταφέρνουν να ξεχωρίζουν και να ηγούνται, συνδυάζοντας το ήθος και την κοινωνική ευαισθησία.
Το Johnnie Walker Blue Label, η επιτομή του Σκοτσέζικου blended whisky που δημιουργήθηκε από τους καλύτερους για τους καλύτερους, αντιπροσωπεύει την ξεχωριστή δύναμη των ισχυρών ανδρών, που, με τόλμη και μαχητικότητα, βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας και των επιχειρηματικών και κοινωνικών εξελίξεων.
Δυναμικό και αυθεντικό, αρρενωπό και σπάνιο, το Johnnie Walker Blue Label αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της σπάνιας δύναμης των ανδρών αυτών.
 Απονεμήθηκαν τα βραβεία Κούρος 2012
Με Βραβείο Κούρος 2012 τιμήθηκαν οι:
• Βραβείο Ανάπτυξης & Καινοτομίας: κος Απόστολος Κάκκος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix Α.Ε.
• Βραβείο Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο: κος Νικόλαος Μπακατσέλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε. και της Pyramis Deutschland GmbH.
• Το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απενεμήθη φέτος στην Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και στους Προέδρους της, για την εθελοντική τους προσφορά τα τελευταία 50 χρόνια στη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή του σύγχρονου management στην Ελλάδα.
Τα Βραβεία απένειμαν ο Πρόεδρος της Βουλής, κος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κος Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κος Νότης Μηταράκης.
 Απονεμήθηκαν τα βραβεία Κούρος 2012
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά και η απονομή δύο ακόμη βραβείων:
• Το Βραβείο Green Dreams-Πράσινη Επιχειρηματικότητα απονεμήθηκε στον Δρα Βασίλη Θεοχαράκη, ιδρυτή και Πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας νανοτεχνολογίας NanoPhos Α.Ε και στον Δρα Ιωάννη Αραμπατζή, Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνιδρυτή της εταιρείας NanoPhos Α.Ε.
Την απονομή πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κος Μιχάλης Κολακίδης. Η Eurobank είναι για πέμπτη συνεχή χρονιά χορηγός του Βραβείου Green Dreams, στηρίζοντας σταθερά πρωτοβουλίες που συνδυάζουν την επιχειρηματική δράση με την εταιρική υπευθυνότητα. Για την Eurobank, ο συνδυασμός καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας αποτελεί ιδιαίτερα στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, κεντρική επιλογή στην προσπάθεια της χώρας για έξοδο από την κρίση, μέσα από ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο.
 Απονεμήθηκαν τα βραβεία Κούρος 2012
• Το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2012 απονεμήθηκε από τον Sir Στέλιο Χατζηϊωάννου στην κα Ρεβέκκα Πιτσίκα, εμπνευστή και δημιουργό της εταιρείας People for Business.
Μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος (Stelios Philanthropic Foundation, www.stelios.com), ο Sir Στέλιος Χατζηϊωάννου έχει δεσμευτεί να εμπνέει, να χρηματοδοτεί και να στηρίζει εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, κάνοντας έτσι τη διαφορά. Το βραβείο του για το Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς αναγνωρίζει την καινοτομία, το πάθος και το επιχειρηματικό πνεύμα στη γενιά των επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών στην Ελλάδα.
Την Τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας κος Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κος Αθανάσιος Σκορδάς και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κος Δημήτρης Σιούφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση