GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Βενιζέλος για τους μικροομολογιούχους...

Την απάντησή του σε όσους δικαιολόγησαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος από κατόχους ομολόγων του ελληνικού...

Την απάντησή του σε όσους δικαιολόγησαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος από κατόχους ομολόγων του ελληνικού δημοσίου έδωσε με γραπτή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντά πως επεδίωξε με διάφορους τρόπους να εξαιρεθούν από την υπαγωγή στο PSI τα φυσικά πρόσωπα που κατείχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, αλλά συνάντησε την άκαμπτη θέση των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που απαίτησαν να μην εξαιρεθεί κανένα φυσικό πρόσωπο από τη διαδικασία. Επισημαίνει δε, πως το συγκεκριμένο θέμα μπορεί και πρέπει να τεθεί στη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των εταίρων για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Παράλληλα, δίνει και την απευθείας απάντησή του προς τους κατόχους των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου λέγοντας πως δεν δέχθηκαν την πρόταση που τους είχε κάνει και επέλεξαν την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας αμφισβητώντας τη νομιμότητα του PSI, παρασυρόμενοι από εξαγγελίες άλλων κομμάτων.
«Μόνη μου ελπίδα είναι ότι στη χώρα μας ο ορθός λόγος θα αντέξει, παρά τις πολιτικές, κοινωνικές και δημοσιογραφικές πιέσεις που υφίσταται. Ο ορθός λόγος είναι η βάση και της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου, αλλά και της οικονομικής ανάκαμψης και της κοινωνικής συνοχής» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος στην απάντησή του.
Ολόκληρη η δήλωση όπως αναρτήθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του, εδώ:
http://www.evenizelos.gr/el/articlesinthepress/3644-2012-11-18-12-40-32
 

7 σχόλια

  1. Eρώτηση προς κάθε αρμόδιο και μη.

    Τα ομόλογα ήταν ή όχι με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου?

    Η Πολιτεία όταν τα διαφήμιζε, εφιστούσε την προσοχή των αγοραστών για ενδεχόμενο κούρεμα?

    Πόσοι από τους πολιτικούς είχαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου όταν έγινε το κούρεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλούμε ΑΝΤΕ στο διάολο να μην σας πληρώνουμε κιολας..


    Έχομε Γερμανικές εξουσίες . ΆΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΌΛΟΙ...

    Παρακαλούνται οι δανηστες μας να σας απολύσουν ΤΏΡΑ...

    {Να κατέβουν οι σημαίες και να κρατησωμεν την ένδοξη Γερμανική..} είμαστε οι Γερμανοί είμαστε η άρια φυλή ...να φέρετε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΣΤΡΑΤΌ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.. ΖΗΤΏ Η ΈΝΔΟΞΗ ΓΕΡΜΆΝΙΑ ΜΑΣ .. ΤΏΡΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΆΝΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΆΣΟΥΜΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκάσε ρε ηλίθιε χοντρέ αφού βλέπεις οτι δέν σε γουστάρει κανένας γιατί δέν εξαφανίζεσαι; Χειρότερος και απο τον Παπανδρέου έγινες τουλάχιστον εκείνος όταν είδε οτι δέν τον παίρνει άλλο την κοπάνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βουβουζέλος πέρα από ανίκανος ως πολιτικός (εκ του αποτελέσματος χρόνων αλλά και ως αρχηγός του “μικρού” πλέον ΠΑΣΟΚ) θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως άτομο χωρίς καμία τσίπα και συστολή αφού στην πολιτική του καριέρα πάμπολλες φορές με περίσσιο θάρρος και θράσος έχει εκτραπεί λεκτικά προσβάλλοντας τους συνομιλητές του αλλά και εκβιάζοντας την κοινωνία εμμέσως πλην σαφώς με τα ψευδοδιλλήματα και της ρητορικές αλλά άνευ περιεχομένου κορώνες του!

    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης δεν είναι το Χρηματιστήριο, η Siemens ή το Βατοπέδι, αλλά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, που αποτελεί ασπίδα προστασίας τυχόν σκανδάλων.

    Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που όπως είναι γνωστό εφεύρε τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.

    Ο ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΣ είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης,της οικογενειοκρατίας και της Ψευδοδημοκρατίας των Μιζαρισμένων των τελευταίων 38 ετών

    Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Μεταπολίτευσης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο συνταγματολόγος Κουραδομηχάνη … το “φαινόμενο” της οικονομολογίας …και της συγκάλυψης...

    Ο συνταγματολόγος που έκανε το Σύνταγμα κουρέλι..

    Ο γνωστός μπουγατσολόγος, σαπιοκοιλιάς που παριστάνει τον συνταγματολόγο και εκτελεί χρέη νεκροθάφτη, είναι που ψήφισε νομοθετικές ρυθμίσεις για να απαλλάξει τους υπόλογους πολιτικούς που σκορπούν το δημόσιο χρήμα και βοήθησε δημοσυντήρητους επιχειρηματίες να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη.

    Αυτή η παραφουσκωμένη μαριονέτα, αυτό το απύθμενο τίποτα που εδώ και χρόνια μας πίνει το αίμα, έχει φτιάξει μία ασύλληπτη “οικογενειακή” περιουσία .

    O Χοντοβαγγέλας είναι ένας πολιτικός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου.

    Από τα δηλωμένα, φαίνεται να έχει μια αμύθητη περιουσία σε τραπεζικούς λογαριασμούς.: Γύρω στα 3 εκ ευρώ. 1 δισεκατομμύριο δραχμές, εάν τον ικανοποιεί η αντιστοιχία στην δραχμή.

    Αυτός ο Αδηφάγος και όλη η συμμορία των Πασοκό-ληστών, που τόσα χρόνια ασελγεί σε βάρος μας , κατάφερε να μας πείσει ότι έχουμε κοινά συμφέροντα και ότι μας είναι απαραίτητος!

    Ο Βενιζέλος είναι o αρχιτέκτονας της κατάστασης, που σήμερα μας απειλεί με καταστροφή.

    Η κρίση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μπορέσει να τη διαχειριστεί ο συνταγματολόγος –παπαρολόγος-αερολόγος του ΘΑΣΟΚ.

    Μιλάμε για τον εφιάλτη του λαού και της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι καλά που ο κ Βενιζέλος δεν τους απαντά από κάποια από τις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες πρωταγωνιστούσε (τώρα πια ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Συν-Πρωθυπουργός μαζί με τον Κουβέλη, υπό τον πρωθυπουργό κ Σαμαρά) τα τελευταία 20 χρόνια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΦΟΡΤΑΔΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΉΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΊΗΣΕ (ΑΠΟΒΕΝΙΖΕΛΟΠΟΙΗΣΕ) ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΟΥΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.

    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΡΕ ΒΙΣΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση