GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Μανώλης: Να παραιτηθεί της ασυλίας του ο κ. Καμμένος

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε το πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Ανεξάρτη...

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε το πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης, καλώντας τον να παραιτηθεί της ασυλίας του.
«Ας πάει να μου κάνει μήνυση για το non paper, όταν δεν αντέχεις να συζητάς, φεύγεις σα λαγός», είπε το πρώην μέλος της διοικούσας Επιτροπής μιλώντας στον Alpha 989 και πρόσθεσε: «να παραιτηθεί της ασυλίας του (ο κ. Καμμένος) γιατί έχει πει πολλά για τα οποία πρέπει να του κάνω μήνυση»
«Δεν αντέχω τον Καμμένο σε ένα κόμμα που θεωρεί τσιφλίκι και λέει πράγματα που δε στέκουν. Δεν μπορεί ένας αρχηγός να λέει διάφορα πράγματα και μετά να ξεφτιλιζόμαστε. Μας είπε πως θέλουμε να είμαστε μικρό κόμμα για να μην πάρουμε την ‘’καυτή πατάτα’’ » δήλωσε ο κ. Μανώλης, με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου για το δολάριο και τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μανώλης ξεκαθάρισε ότι δεν επιστρέφει στη ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ήμουν στην ΝΔ, θα ήμουν βουλευτής και μπορεί και υπουργός. Δεν έφυγα για να γυρίσω. Από την ΝΔ έφυγα μόνος μου και δεν πρόκειται να γυρίσω»
Ο κος Μανώλης υποστήριξε ότι «δεν έφυγα από τις θέσεις και τις απόψεις μου. Απλά δεν υπάρχει κόμμα. (Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) είναι ένα μόρφωμα που ο κ. Καμμένος δεν θέλει να το κάνει κόμμα» και πρόσθεσε ότι «δεν εκφράζω παρά μόνο τον εαυτό μου. Αλλά είμαι βέβαιος ότι πολλοί έχουν την ίδια αγωνία με εμένα».
Με αφορμή το non paper, το πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι «το περιβόητο non paper ουσιαστικά κατέρριψε όλο το εγχείρημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων»
Για την ενδεχόμενη συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με το ΣΥΡΙΖΑ ο κος Μανώλης κατέληξε λέγοντας ότι «μιλάει (ο κ. Καμμένος) για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν προκύπτει από κανένα όργανο»

10 σχόλια

  1. Πανάααρααα ΗΜΙΘΙΕ...Όταν σε κάνει ρόμπα ακόμα και ένα ξεπεσμένο ρετάλι

    ...Ωρα να τα μαζεύεις >>>>>>>

    Το πρώτο πράγμα που του καταλόγισε είναι ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ σχετικά με το έγγραφο που έδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών και μετά προσπάθησε να τον βγάλει ΤΡΕΛΟ και ΨΕΥΤΗ...

    Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα αφορά την θέση του στο να πάει η χώρα να γίνει ΟΥΡΑ του ΔΟΛΑΡΙΟΥ...

    Τον κατηγόρησε ότι κορόιδεψε τον ανεξάρτητο κ. Νικολόπουλο αφού ενώ είχε ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ η συνεργασία και σε μία ώρα θα γιμόταν δηλώσεις ο Π.Καμμένος ΕΒΑΛΕ κάποιον βουλευτή να ΒΡΙΣΕΙ τον Νικολόπουλο για να χαλάσει η συμφωνία !!!

    Επίσης τον κατηγόρησε για ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟ. ΛΑΙΚΙΣΜΟ. ΤΕΜΠΕΛΙΑ. ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ και θέσεις που μοιάζουν με ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ...

    Είναι προφανές ότι αυτό που έβλεπε ΟΛΗ η Ελλάδα στο πρόσωπο του Π.Καμμένου ήρθε η ώρα να το δούν και οι οπαδοί και τα στελέχη του μορφώματος αυτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφυγε και άλλος από ΑΕ Π.Καμμένου για να σώσει την " προσωπική και πολιτική αξιοπρέπεια" του !!!

    Πάει και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ...

    Διαβάστε την επιστολή παραίτησης του.

    Κύριε πρόεδρε,
    Για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαι υποχρεωμένος να σας υποβάλλω και γραπτά την παραίτηση μου, αφού την υπέβαλλα το πρώτον προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
    Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
    Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών.
    Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί.
    Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μανώλης:Θα γελάσει κάθε πικραμένος..

    Πριν από λίγο ο Γιάννης Μανώλης σχολίασε μέσω Twitter τα σενάρια
    που θέλουν τον Πάνο Καμμένο να καταθέτει μήνυση εναντίον του
    για τα όσα είπε σχετικά με το non paper.
    "Θα μου κάνουν μήνυση λέει, για όσα είπα για το non paper!

    Το περιμένω πως & πως, θα γελάσει κάθε πικραμένος από τις αλήθειες που θα βγουν!",
    ήταν το πρώτο tweet του κ. Μανώλη,
    ο οποίος στο επόμενο έγραψε:

    "Το μεγαλύτερο πούλημα του αντιμνημονιακού αγώνα ήταν το περιβόητο non paper στο πρόεδρο της Δημοκρατίας!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΕ Πανάρα ..Ωχ, ωχ, χάνεται ένα μελλοντικό
    δεκανίκι της συμμορίας των συριζαιων.

    Τώρα μπορούν να προσβλέπουν μόνο στην ΧΑ.

    Εξ’ άλλου μικρές κι ασήμαντες διαφορές τους χωρίζουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουράκος (ο επόμενος που θα φύγει) προς Καμμένο: Ποιο δολάριο ρε; Εγώ είμαι με το ευρώ!

    Επιστολή απέστειλε ο, βουλευτής Πειραιά των ΑΕ, Γ. Κουράκος, προς τον Πάνο Καμμένο. Στην επιστολή του θυμίζει με νόημα ότι προεκλογική δέσμευση του κόμματος υπήρξε η παραμονή του ευρώ, ενώ προσθέτει πως οι «δηλώσεις για την συναλλαγματική ισοτιμία με το δολάριο και τη συμπόρευση με ετερόκλητους κομματικούς σχηματισμούς...αποτελούν αποκλίνουσες επιλογές από την Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος» κατηγορώντας ουσιαστικά τον Καμμένο ότι κινείται εκτός των αρχικών διακηρύξεων!!

    Να θυμίσουμε ότι ο Γ. Κουράκος δεν υπέγραψε την δήλωση στήριξης που απαίτησε ο Καμμένος από τους βουλευτές του και με την επιστολή του ζητάει κοινή σύγκλιση της ΔΕ και της ΚΟ την Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ου..ου... μύλος γίνεται στον οργανισμό. Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταρέοι.


    Ντίνος Ηλιόπουλος, Έλληνας ηθοποιός

    Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΠΟΥΠΑΚΗΣ.
    ΚΑΤΣΕ ΚΕΙ ΕΣΥ..ΔΕΞΙΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου ρε Μαν...έλη. Αν έχεις κώλο πέρνα το Σαββάτο από την λαϊκή του Άργους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση