GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κοντονής που "συγκρούστηκε" με την Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής που διαφοροποιήθηκε ανοικτά από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο θέμα της εκ νέου επανεξέτασης του...




Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής που διαφοροποιήθηκε ανοικτά από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο θέμα της εκ νέου επανεξέτασης του Ευ. Βενιζέλου, γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1963 και ασκεί από το 1995 το επάγγελμα του δικηγόρου στη Ζάκυνθο.
Κατά την διάρκεια της φοίτησης του στη νομική σχολή διετέλεσε για δύο θητείες Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών Νομικής και μέλος του προεδρείου του κεντρικού συμβουλίου της ΕΦΕΕ.
Ήταν εκλεγμένο μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Επιτροπής Πανεπιστημιακού Ασύλου σαν εκπρόσωπος των φοιτητών .
Την ίδια περίοδο υπήρξε μέλος του γραφείου του κεντρικού συμβουλίου της ΕΚΟΝ ” Ρήγας Φεραίος” της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού.
Την περίοδο 1989-1990 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ο μικρότερος σε ηλικία υποψήφιος, σε όλα τα κόμματα, σε εκείνες τις εκλογές.
Είναι γιος του δασκάλου Νικολάου Χ. Κοντονή, εγγονός του μακαριστού Εφημερίου των Ενοριών του Μπανάτου παπά-Χαραλάμπη Κοντονή ή Παπά-Κουμπούρα και ανιψιός του μακαριστού παπά-Σπύρου Κοντονή ή Παπά-Κουμπούρα, προΕφημερίου Αγίας Τριάδος της πόλεως Ζακύνθου.
Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής Οικολογικής Αριστεράς ( ΑΚΟΑ ), της συνιστώσας που είχε επικεφαλής τον Γιάννη Μπανιά, και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Βγήκε βουλευτής για πρώτη φορά στις περσινές εκλογές στη Ζάκυνθο όπου ήρθε πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλο προβάδισμα με ποσοστό 33,74%. Η ΝΔ ήταν δεύτερη με 28,34%, ενώ το ΠΑΣΟΚ τρίτο με 11,73%.

1 σχόλιο

  1. ιόνιο πανεπιστήμιο: ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΦΕΛΛΏΝ ΠΑΣΟΚΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ(!!!!!), ως ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση