GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο "όχι" του Παπανδρέου στην προανακριτική της βουλής

Μεγάλος ο θόρυβος για την άρνηση του πρώην πρωθυπουργού κυρίου Παπανδρέου να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της... Βουλής για την ...

Μεγάλος ο θόρυβος για την άρνηση του πρώην πρωθυπουργού κυρίου Παπανδρέου να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της...
Βουλής για την γνωστή και ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ακόμη και ο σοβαρός και εν πολλοίς συμπαθής πρώην πρόεδρος της Βουλής,ο Απόστολος Κακλαμάνης ,εξεμάνη για την κλήτευση αυτή και από τα έδρανα του κοινοβουλίου μίλησε για ντροπή .

Τόσος σεβασμός πια στους θεσμούς του Κράτους?

Όποιος θέλει πάει,όποιος δεν θέλει δεν πάει και από μακριά την Επιτροπή με υπόμνημα χαιρετάει και σε ότι του αρέσει απαντάει ?

Και εκείνο το "όλα στο φως" το εννοούμε πώς?

Σκοτάδι και Άγιος ο Θεός?

Μάλλον έτσι είναι.Αυτή είναι η δημοκρατία μας,αυτοί είναι οι πολιτικοί μας, που μας παραμυθιάζουν με την δήθεν ισονομία και θεωρούν εαυτούς ως υπεράνω κάθε υποψίας και, σε κάθε περίπτωση, ως απολαύοντες πλήρους ασυλίας.

Ελλάς το μεγαλείο σου!

Αναγνώστης

2 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
    ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ
    ΤΟΝ ΔΟΛΛΗ
    ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ
    ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ
    ΚΛΠ
    ΚΛΠ
    ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν θέλουν να είναι πειστικοί ένας τρόπος υπάρχει. Να τον προσαγάγουν βιαίως. Θα είναι μια αρχή για το πολιτικό σύστημα της χώρας να γίνει αξιόπιστο και να εμπαιδωθεί κατά κάποιο τρόπο το αίσθημα δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση