GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ανήλικος με χασίς στον Αγ. Νικόλαο αλλά και ο πατέρας του

Με μικροποσότητα χασίς και ένα "τσιγαριλίκι" συνελήφθη ένας 15χρονος στον Άγιο Νικόλαο, αλλά στην Δικαιοσύνη παραπέμπεται...κ...

Με μικροποσότητα χασίς και ένα "τσιγαριλίκι" συνελήφθη ένας 15χρονος στον Άγιο Νικόλαο, αλλά στην Δικαιοσύνη παραπέμπεται...και ο 40χρονος πατέρας του με την κατηγορία της παραμέλησης επιπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου,ο 15χρονος κατελήφθει να έχει στην κατοχή του, μία χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους (0,5) γραμ. και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμειγμένη με καπνό εμπορίου.

Επίσης ο 40χρονος πατέρας του 15χρονου συνελήφθει καθόσον παρέλειψε να παρεμποδίσει το ανήλικο τέκνο του, από την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Οι δράστες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Λασιθίου.

Επίσης συνελήφθη, χθες το πρωί στη Σητεία, από Αστυνομικούς του Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, ένας ημεδαπός ηλικίας 50 ετών, καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στη κατοχή του, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης μεικτού βάρους (1,1) γραμμαρίων.

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Λασιθίου. flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση