GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε την χούντα "επανάσταση". ΣΥΡΙΖΑ: Να διαγραφεί...

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης παραδέχθηκε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή (στο ACTION24) ότι «υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη στη Ν....

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης παραδέχθηκε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή (στο ACTION24) ότι «υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη στη Ν.Δ που συμπαθούν τη Χούντα και τους χουντικούς» και ότι «η Χούντα ήταν επανάσταση» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ:
"Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Χριστογιάννη ότι «Η χούντα ήταν επανάσταση»
Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Δημήτρης Χριστογιάννης παραδέχθηκε ότι «υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη στη Ν.Δ που συμπαθούν τη Χούντα και τους χουντικούς» και δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι «η Χούντα ήταν επανάσταση».
Αλήθεια, η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς συμφωνούν με τον βουλευτή τους ότι η κατάλυση της Δημοκρατίας από τη μισητή χούντα, στην περίοδο της οποίας έγιναν βασανιστήρια και δολοφονίες, ήταν επανάσταση για τη χώρα;
Αν όχι, οφείλουν να αποδοκιμάσουν και να διαγράψουν τον βουλευτή τους, ειδάλλως η ΝΔ του κ. Σαμαρά θεωρεί ότι «η χούντα ήταν επανάσταση».

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει:
«Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ κ. Χριστογιάννη ότι «η χούντα ήταν επανάσταση» είναι απαράδεκτη και ανατριχιαστική. Η ΝΔ οφείλει να αποδοκιμάσει άμεσα τις φιλοχουντικές απόψεις του βουλευτή της και να τον επαναφέρει στη τάξη».
Οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Χριστογιάννη: "Εκείνη την εποχή η Χούντα ήταν μια... επανάσταση, εγώ ήμουνα μικρός εκείνη την εποχή", ενώ σε ερώτηση του παρουσιαστή αν υπάρχουν ή υπήρχαν υποστηρικτές της χούντας στη ΝΔ απάντησε : "Πιστεύουμε υπήρχανε".

Διευκρινιστική δήλωση Χριστογιάννη
Σε διορθωτική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστογιάννης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την τοποθέτησή του ότι «η χούντα ήταν μια επανάσταση».
"Η παράταξη στην οποία έχω την τιμή να ανήκω, αποκατέστησε τη δημοκρατία στην Ελλάδα και ήταν και είναι πάντοτε απέναντι σε κάθε μορφή βίας και τυραννίας. Τις θέσεις αυτές υπερασπίζομαι σε κάθε περίπτωση", τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Χριστογιάννης.
"Όποιοι, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, με διαστρεβλώσεις επιχειρούν λεκτικές αντιπαραθέσεις, αποβλέπουν σε ψεύτικες εντυπώσεις. Παίζουν σε βάρος της Δημοκρατίας", προσθέτει.


Δημήτρης Χριστόγιαννης- Η Χούντα ήταν μία... από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση