GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξάνονται οι αποδόσεις του νέου ελληνικού ομολόγου

Οι αποδόσεις του νέου ελληνικού πενταετούς ομολόγου κινούνται ανοδικά σήμερα, μία ημέρα μετά την έκδοση των ομολόγων ύψους 3 δι...

Οι αποδόσεις του νέου ελληνικού πενταετούς ομολόγου κινούνται ανοδικά σήμερα, μία ημέρα μετά την έκδοση των ομολόγων ύψους 3 δισ. ευρώ, την πρώτη έξοδο της Αθήνας στις αγορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι αποδόσεις των πενταετών ομολόγων που δημοπρατήθηκαν χθες αυξήθηκαν κατά 18 μονάδες βάση στο 5,13%, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο στοιχεία της Tradeweb, καθώς οι traders αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές εντολές πώλησης από επενδυτές που αγόρασαν χθες το ομόλογο.

Ένας trader ανέφερε στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι είναι εμφανές ότι πολλοί από αυτούς που αγόρασαν το ομόλογο δεν είναι μακροπρόθεσμοι επενδυτές, αλλά προσπαθούν να βγάλουν γρήγορα χρήματα.

Ανοδικά κινήθηκαν σήμερα και οι αποδόσεις των 10ετων ελληνικών ομολόγων, σε αντίθεση με τη συνολική τάση της αγοράς για πτώση των επιτοκίων ομολόγων των οικονομιών της περιφέρειας της ευρωζώνης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση