GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Τεμάχιζαν πτώματα και πουλούσαν τα μέρη τους σε μεγαλογιατρούς και ιδιωτικά νοσοκομεία!

Σοκ, παγωμάρα, φρίκη. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το «κόλπο» που είχαν στήσει υπάλληλοι στην μεγαλύτερη ιατρική πανεπιστημιακή σχολ...


Σοκ, παγωμάρα, φρίκη. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το «κόλπο» που είχαν στήσει υπάλληλοι στην μεγαλύτερη ιατρική πανεπιστημιακή σχολή...της Μαδρίτης που δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τις σωρούς νεκρών ανθρώπων για να πλουτίσουν.
«Βρόμικα χρήματα κρυμμένα κάτω από βουνά από πτώματα», «Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο» οι τίτλοι των μεγάλων εφημερίδων στην χώρα που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την πρακτική των υπαλλήλων του πανεπιστημίου και το σκάνδαλο μεγατόνων που βλέπει το φώς της δημοσιότητας.
Σοκαρισμένοι οι συγγενείς νεκρών που έδωσαν τα σώματα των ανθρώπων τους στην επιστήμη για να μάθουν οι νέες γενιές γιατρών το πώς να σώζουν ζωές.. Ποιος όμως θα το πίστευε πως οι σωροί τους θα πετιούνταν στα πατώματα, θα αφήνονταν να μουμιοποιηθούν σε βρώμικα δωμάτια λίγα μόλις μέτρα από τους χώρους διδασκαλίας του πανεπιστημίου.
Και η φρίκη δεν έχει τέλος, καθώς όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι ισπανικές εφημερίδες οι υπάλληλοι του νοσοκομείου όχι μόνο πέταξαν τις σωρούς αλλά τεμάχιζαν τα πτώματα για να τα πουλήσουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία, σε μεγαλογιατρούς και εταιρίες για να κάνουν πειράματα και παράνομα μαθήματα.
Σαν «χασάπηδες», οι τεχνικοί στα νεκροτομεία εδώ και έξι μήνες πραγματοποιούσαν το φρικιαστικό εμπόριο νεκρών.
Ο τύπος της χώρας αποκαλύπτει πως για 100 και 150 ευρώ, μεγάλες εταιρίες «παράγγελναν» σε συγκεκριμένους υπαλλήλους του πανεπιστήμιου τα μέρη των ανθρωπίνων σωμάτων που ήθελαν για να διδάξουν οι καθηγητές με τους οποίους συνεργάζονταν.
Η ισπανική El Mundo, το περιέγραψε μάλιστα ως εφιάλτη, μια πραγματική αίθουσα φρίκης που μοιάζει με σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead».
Σύμφωνα με την El Pais όλο και περισσότεροι άνθρωποι δωρίζουν το σώμα τους στην επιστήμη ως έναν τρόπο για να αποφύγουν τα έξοδα της κηδείας, μια πρόσθετη επιβάρυνση κατά τη διάρκεια της κρίσης στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση