GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Γ. Σούκουρης στην Στ. Ξουλίδου για τα 3 εκ ευρώ...

Ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος κατονομάστηκε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, και τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου, ως τον άνθρωπο πο...

Ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος κατονομάστηκε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, και τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου, ως τον άνθρωπο που της πρόσφερε μέσω Facebook το ποσό των τριών εκατ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μιλώντας για το θέμα στον ΣΚΑΪ, είπε: «Με εμπλέκει άδικα η κυρία Ξουλίδου. Θα κάνω μηνύσεις».
Στις καταγγελίες αυτές επέμεινε στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμμένος παρουσιάζοντας τον ως γνωστό του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη. Τόσο ο κ.  Καμμένος όσο και η κ.  Ξουλίδου δήλωσαν σήμερα  ότι ο άνθρωπος αυτός τής έστειλε μηνύματα στο Facebook ακόμη και μέχρι την Τρίτη το βράδυ παρότι το θέμα είχαν ήδη δημοσιοποιήσει τηλεοπτικές εκπομπές.
Να σημειωθεί πως η κ.  Ξουλίδου κλήθηκε για κατάθεση από την προϊσταμένη της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. «Προσπαθήσαμε να τον εγκλωβίσουμε στο γραφείο μου, αλλά θέλησε η συνάντηση για τα χρήματα να γίνει έξω. Θεώρησα ότι ο κ. Καμμένος έπρεπε να χειριστεί καλύτερα τα θέματα αυτά γι' αυτό δεν πήγα στις αρχές, είμαι άπειρη σε αυτά... Υπήρχε διάλογος προσέγγισης μέσω email. Υπάρχει καταγεγραμμένο ότι η πηγή που προσπάθησε να με προσεγγίσει είπε ότι 'τα πήρε ο Μελάς γιατί να μην τα πάρεις κι εσύ'; Ήθελε να παίξει τον ενδιάμεσο αυτός ο κύριος» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κ. Ξουλίδου.

Απαντώντας μέσω του ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Μελάς δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για τις καταγγελίες Ξουλίδου, αναφέροντας ότι κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όπως τόνισε, η κ.  Ξουλίδου έπρεπε να τον είχε ενημερώσει, ενώ επέμεινε στην άποψή ότι «θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με βάση το καλό του ελληνικού λαού».
«Θεώρησα υποτιμητικό να ενημερώσω τον κ. Μελά για τέτοιο σχόλιο, δεν ήθελα να πυροδοτήσω το κλίμα και ενόψει συνεδρίου. Συγχαίρω που άμεσα ανταποκρίθηκε και προχώρησε άμεσα στη μήνυση» σχολίασε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο... Είναι ένας από τους χιλιάδες που με ακολουθούν στο Facebook και το Twitter. Οι συνεργάτες μου είναι συγκεκριμένοι και στο πολιτικό και στο υπουργικό μου γραφείο, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη... Ο κ. Καμμένος έχει ψυχολογική εμμονή μαζί μου» απάντησε ο Νότης Μηταράκης.
Ανάλογη διάψευση έκανε και ο κ.  Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι ο άνθρωπος αυτός «είναι ένας από τους χιλιάδες που με ακολουθούν στο Facebook και στο Twitter, και διαμαρτυρόταν για τις συντάξεις τον Βορειοηπειρωτών. Η υπόθεση είναι γελοία».

1 σχόλιο

  1. Το ηχηρό ....μήνυμα δεν απευθύνεται στον …Σύριζα... Απευθύνεται σε όλους τους λαούς και σε καθέναν πολίτη προσωπικά, σε ολόκληρο τον Γερμανοκρατούμενο και Γερμανόπληκτο ΕυρωΝότο.

    Το σαφές και γελοίο λοιπόν αυτό …μήνυμα, μας μεταφέρει με θράσος κι αξιοθαύμαστη αλαζονεία, την εύγλωττη φασιστική διαταγή : ''πλήρης υποταγή κι αργή εξαφάνιση''. Το δε διαζευτικούλι ''ή'' καθόλου δεν παίζει, γιατί οι Γερμανοί δεν μας αφήνουν φυσικά, καμία εναλλακτική απολύτως. Οι διαταγές εξάλλου, είναι προορισμένες μόνο να εκτελούνται δουλικά, απ΄τους γονατισμένους.

    Ποτέ δεν …κρίνονται, δεν...επιλέγονται και δεν αμφισβητούνται απ΄αυτούς.

    Είναι σαν να φωνάζει ο έξαλλος, υστερικός Χασάπης καταδιώκοντας το υποψιασμένο πρόβατο που …ξέφυγε απ’ τη στάνη και ''καλπάζει'' στον κάμπο, ‘’μην τρέχεις, κάτσε να σε σφάξω γιατί αν σε πιάσω, τότε οπωσδήποτε θα σε σκοτώσω....’’. :-)

    Συνεπώς δεν το …σκεφτόμαστε ούτε στιγμή, δίλημμα ουσιαστικό δεν υπάρχει, καθόλου δεν το συζητάμε! Τρέχουμε ξέφρενα με όση δύναμη διαθέτουμε, μέχρι ο χονδρός ψυχασθενής μας διώκτης, να εξαντληθεί και να πέσει ξερός, με ανακοπή…..

    Ο βρεγμένος τη βροχή, δεν τη φοβάται και ο μελλοθάνατος δεν παραδίδεται ποτέ αμαχητί.....

    Τα γράφει Άλυτη Εξίσωση

    Ακούς Πρακτοράκο της κακιάς ώρας που τρέχουν όλοι οι του ΛΑΟΣ και της πολιτικής άνοιξης να σε υπερασπηστουν γράφω εγώ ...αι σιχτιρ

    Τα γράφει Άλυτη Εξίσωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση