GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Δεν μαζεύουν τα σκουπίδια γιατί τα απορριμματοφόρα έμειναν απο καύσιμα!

Στην πολύπαθη πόλη, τον πολύπαθο Δήμο Πύργου, όλα μπορούν να συμβούν... Δεν είχαμε χώρο εναπόθεσης των σκουπιδιών, λειτουργεί ...



Στην πολύπαθη πόλη, τον πολύπαθο Δήμο Πύργου, όλα μπορούν να συμβούν...
Δεν είχαμε χώρο εναπόθεσης των σκουπιδιών, λειτουργεί παράνομος σκουπιδότοπος και σταθμός μεταφόρτωσης δίπλα στο Νοσοκομείο Πύργου, οι χιλιάδες μπάλλες σκουπιδιών παραμένουν στο Ποτόκι, η «ενσάκιση» δεν πήρε ακόμα άδεια, η «εξαγωγή» σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Ναυπάκτου τελειώνει πριν τα Χριστούγεννα και φως στο τούνελ δεν υπάρχει.

Και δεν έφθαναν όλα αυτά ξέμεινε απο καύσιμα!!!

Ναι είναι αλήθεια. Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

Τα απορριμματοφόρα δεν μαζεύουν τα σκουπίδια στον Πύργο γιατί δεν έχουν πετρέλαιο!!!

Αραγμένα είναι και όλα τα άλλα οχήματα του Δήμου (μηχανήματα, φορτηγά, jCB, φορτηγάκια κλπ).

Η σύμβαση με το/τα πρατήρια έληξε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου δεν φρόντισε να διεξάγη νέο διαγωνισμό για ανάδειξη αναδόχου προμήθειας καυσίμων.

Το έχουμε ξαναγράψει πάρα πολλές φορές. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ. Ήλπιζαν σε μιά παράταση της παλιάς σύμβασης απο τον επίτροπο. Γιατί να ελπίζουν και να μην κάνουν αυτό που έπρεπε δηλαδή να προκηρύξουν νέο διαγωνισμό;;;

Ούτε τους φταίει ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορούν να ασχολούνται με τέτοιας φύσεως πράγματα όπως είναι μιά απλή διαδικασία προμήθειας καυσίμων.

Ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για άλλο φταίνε. Γιατί δεν καταλογίζουν τις ευθύνες στους υπαίτιους και γιατί δεν οργανώνουν (επιτέλους) τις υπηρεσίες.

Το μπάχαλο κάπου πρέπει να τελειώσει.

Μετά το φιάσκο της έλλειψης καυσίμων, συγκροτήθηκαν τα αρμόδια όργανα του Δήμου, πάρθηκαν αποφάσεις, διεξάγεται διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων και μάλλον απο την άλλη βδομάδα θα μπουν καύσιμα στα απορριμματοφόρα και θα αρχίσει η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση