GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εκτονώνεται γράφοντας σε εφημερίδα

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για αρκετά χρόνια παρουσίαζε ενημερωτικές εκπομπές, ενώ από πέρυσι αποφάσισε να κάνει το «Όλοι οι καλοί χωράνε...


Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εκτονώνεται γράφοντας σε εφημερίδα

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για αρκετά χρόνια παρουσίαζε ενημερωτικές εκπομπές, ενώ από πέρυσι αποφάσισε να κάνει το «Όλοι οι καλοί χωράνε» που είναι καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή.
«Κάποια στιγμή ένιωσα και εγώ την ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό για όλους εκείνους που με παρακολουθούν εδώ 37 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Θέλησα να τους δώσω μια εκπομπή η οποία δεν θα είναι μόνο μαυρίλα, δεν θα είναι γκρίζα, σκοτεινή και παρουσιάζοντας οδυνηρές αλήθειες και να τους κάνω λιγάκι να χαλαρώσουν, σε μια εποχή που είναι πάρα πολύ δύσκολη για όλους. Εξάλλου, όταν άρχισα να κάνω τηλεόραση, το 1977-μιλάμε για 34 χρόνια πριν-, ξεκίνησα παρουσιάζοντας ψυχαγωγική εκπομπή. Τότε έκανα με τη Φωτεινή Πιπιλή την εκπομπή «Πρόσκληση στο στούντιο», στην ΕΡΤ, της οποίας το κόνσεπτ ήταν ακριβώς το ίδιο με το «Όλοι οι καλοί χωράνε», που κάνω τώρα στο Etv. Άρα δεν είναι ένα αντικείμενο άγνωστο σε μένα», εξήγησε ο δημοσιογράφος στο Mytv.
Και συνέχισε:
«Δημοσιογραφικά πλέον εκτονώνομαι γράφοντας στην εφημερίδα «Real News», όπου κάθε Κυριακή έχω ένα δικό μου δισέλιδο, στην ιστοσελίδα Newsbomb.gr, όπου καθημερινά γράφω πολιτικά άρθρα, αλλά και στο ραδιόφωνο στον Real Fm όπου κάθε Σάββατο και Κυριακή έχω μια δίωρη εκπομπή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση