GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας Αμπαούντ: Έπρεπε να πιάσουν το γιο μου ζωντανό, να μάθουμε γιατί το έκανε

Τη λύπη του που ο γιος του "δεν συνελήφθη ζωντανός" εξέφρασε ο Όμαρ Αμπαούντ, πατέρας του Αμπντελχαμίντ. Όπως είπε η δικηγόρ...

Πατέρας Αμπαούντ: Έπρεπε να πιάσουν το γιο μου ζωντανό, να μάθουμε γιατί το έκανε
Τη λύπη του που ο γιος του "δεν συνελήφθη ζωντανός" εξέφρασε ο Όμαρ Αμπαούντ, πατέρας του Αμπντελχαμίντ. Όπως είπε η δικηγόρος του Ομαρ Αμπαούντ, ο πατέρας του ήθελε να ξέρει γιατί έκανε ο γιος του ό,τι έκανε. "Θα ήθελε να ανακριθεί ο Αμπντελχαμίντ ώστε να κατανοήσει για ποιον λόγο οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη", δήλωσε η Ναταλί Γκαλάν σε δημοσιογράφους.
Η δικηγόρος διευκρίνισε ότι ρώτησε τον πελάτη της αν επιθυμεί να παραλάβει τη σορό του γιου του, όμως εκείνος "δεν της ζήτησε να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση".
Ο Όμαρ Αμπαούντ, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Μαρόκο, "είναι σε βαθιά κατάθλιψη" και ζήτησε από τη Γκαλάν "να πλησιάσει τις γαλλικές αρχές" προκειμένου να μάθει νέα από τον άλλο του γιο, τον Γιούνες 15 ετών, τον οποίο ο Αμπντελχαμίντ οδήγησε στη Συρία στις αρχές του 2014, "για να μάθει αν είναι ακόμη ζωντανός".
"Ο πελάτης μου είναι εξαιρετικά ήρεμος, περίμενε ότι αυτό θα τελείωνε άσχημα. Δεν νιώθει παρά οργή και αποστροφή για τον γιο του, δεν ψάχνει και δεν έχει βρει καμία δικαιολογία για εκείνον", τόνισε η Γκαλάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση