GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χόρχε Μπεργκόλιο (πάπας Φραγκίσκος): "Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Ποιο σαφής δεν θα μπορούσε να είναι ο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ποιο σαφής δεν θα μπορούσε να είναι ο...
κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος.
Ίσως τώρα μπορούμε να εξηγήσουμε την επίσκεψή του στη Λέσβο... και το ενδιαφέρον του για τους "εξεγερμένους" φονιάδες αποκεφαλιστές, που μετά τις νίκες του Αραβικού στρατού της Συρίας, προσπαθούν να βρουν στέγη στη φιλόξενη δύση, την "πολιτισμένη" δύση που τους βοήθησε τόσο για πέντε ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν έγινε κατορθωτό να ανατρέψουν το "άπιστο και αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς" και να εγκαθιδρύσουν το "ισλαμικό κράτος" με τη σαρία.
Σύμφωνα με το ιταλικό κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο "ANSA", o πάπας της Ρώμης κάλεσε την ΜΚΟ του, την "Caritas" (η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα) να:
"συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλει για τους μετανάστες. Το φαινόμενο των μεταναστεύσεων παρουσιάζει σημεία κριτικής, που όμως διαχειρίζονται πολιτικές, αλλά παραμένει πάντα ένας πλούτος κι ένας πόρος, κάτω από διαφορετικές οπτικές γωνίες...".
(ANSA) - CITTA' DEL VATICANO, 21 ΑΠΡΙΛΗ
Γιατί άραγε το Βατικανό και τα ελεγχόμενα και διαχειριζόμενα από αυτό ΜΜΕ (όπως το Avvenire), αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο πάπας, εκφράζουν αυτό τον τεράστιο ενθουσιασμό για τα κύματα μεταναστών;
Το 50% των "προσφύγων-μεταναστών" στην Ιταλία, τους διαχειρίζεται το Βατικανό.
Αν προσθέσουμε τις χρηματοδοτήσεις που λαμβάνει η  "Caritas", η ΜΚΟ του Βατικανού, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΗΕ (χρήματα φορολογούμενων πολιτών) και που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία αντιστοιχούν σε 53 ευρώ το "κεφάλι" ημερησίως, 1.050 ευρώ τον μήνα για κάθε "πρόσφυγα-μετανάστη", αλλά και την καμπάνια -ανάλογη αυτή της Ελλάδας- που βάζει ζήτημα συλλογικής ενοχής στους πολίτες που δεν συνεισφέρουν για τους "μετανάστες", καλώντας τους πολίτες να προσφέρουν από το υστέρημά τους, ως "φιλάνθρωποι" και "θρησκευόμενοι"... έχουμε ασύλληπτα και αστρονομικά ποσά εκατομμυρίων ευρώ.
Συνεπώς, ως καλός πλασιέ  της ΜΚΟ του Βατικανού, γιατί να μην πλύνει και πόδια μεταναστών ο συνεργάτης του αιμοσταγούς δικτάτορα Βιντέλα, κ. Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο;
Ζούμε τον απόλυτο σουρεαλισμό, ένα μαζοχιστικό παραλήρημα, ή σημαντικά οικονομικά συμφέροντα;
Ας δούμε περιγραφικά την κατάσταση...
Επισήμως καταγεγραμμένοι και φιλοξενούμενοι -όπως ακριβώς ακολουθεί την ίδια πολιτική και η χώρα μας-, βρίσκονται σε δομές φιλοξενίας 22.000 "πρόσφυγες-μετανάστες", μέσω των κέντρων φιλοξενίας και το σύστημα καταγραφής “Sistema SPRAR”.

Εξ αυτών, 10.000, δηλαδή σχεδόν το 50%, είναι υπό την διαχείριση του "δικτύου Cas (Centri d’accoglienza straordinaria)", της ΜΚΟ του Βατικανού "Caritas".
Αυτό σημαίνει πως η μισή "τούρτα" της υποδοχής και φιλοξενίας καταβροχθίζεται από το Βατικανό κι άλλη μισή "τούρτα" από τις γνωστές ΜΚΟ με έδρα τις ΗΠΑ (όπως οι Γιατροί του Κόσμου ή Γιατροί χωρίς Σύνορα και σια), τους δήμους και ΜΚΟ που ελέγχει το "αριστερό" Δημοκρατικό κόμμα του Ρέντζι και οι ελεγχόμενες από το κόμμα οργανώσεις και αλληλέγγυοι.

Το οικονομικό-πολιτικό σκάνδαλο έσκασε την περασμένη χρονιά, μετά από κοινοβουλευτικές ερωτήσεις κι επερωτήσεις του Κινήματος 5 Αστέρων, του Μπέπε Γκρίλλο. Τέθηκε ζήτημα για το πως ζουν σε άθλιες συνθήκες οι "πρόσφυγες", όταν υπάρχουν συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις.
Συνοπτικά, η "χριστιανική" υποδοχή-φιλοξενία, εισφέρει στα ταμεία του Βατικανού: με βάση το επίσημο των 35 ευρώ ημερησίως για κάθε "πρόσφυγα-μετανάστη", 350.000 ευρώ την ημέρα, 127.750.000 ευρώ τον χρόνο. Λιγότερο κόστισε η αγορά (120 εκατομμύρια) του πολυεθνικού εκδοτικού οργανισμού RCS Libri, από τον οίκο Mondadori.
Αν προσθέσουμε και τα εκατομμύρια που συρρέουν στα ταμεία του Βατικανού από τους προσφέροντες μέσω της φορολογικής τους δήλωσης, τους ευαίσθητους πιστούς θρησκευόμενους, χάνουμε τους λογαριασμούς...
Κι όλα αυτά συμβαίνουν και συμβαδίζουν ενισχυτικά με τον νέο διεθνή καταμερισμό εργασίας από τη "νέα τάξη" και δεν έχουν καμία σχέση με αριστερή πολιτική αντίληψη: Oι κλασικοί του Mαρξισμού, εκτός από "ομοφοβικoί" ήταν και "ρατσιστές-ξενόφοβοι"...
Έχουμε Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων!
Ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ήρθε στη Λέσβο, αγαλλίασαν ο πρωθυπουργός μας, ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος και απήλθε.
Φυσικά, κανείς τους δεν μίλησε για ανθρωπιστική βοήθεια στον χειμαζόμενο λαό της Συρίας. Ούτε ένα κιλό μακαρόνια για το λαό της Συρίας... Εκεί, η τροφοδοσία γίνεται με αερογέφυρες της Ρωσίας, της Κίνας, αλλά και του ΟΗΕ. Μάλιστα η Ελλάδα, συνεχίζει και σήμερα, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και χωρίς καμία απόφαση του ΟΗΕ, δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας.
Τόσο ο Βαρθολομαίος, όσο κι ο Ιερώνυμος, δεν ένιωσαν χριστιανικό, ανθρωπιστικό, "φιλάνθρωπο" καθήκον να μιλήσουν ώστε να υπάρξει Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
Όμως, η σημαία των "εξεγερμένων", των φονιάδων μισθοφόρων, των αποκεφαλιστών στη Συρία, ανέμισε μπροστά του... και δεν αισθάνθηκαν ντροπή.
Η πολιτική της καθολικής εκκλησίας απέναντι στο μεταναστευτικό ζήτημα, ήταν σε πλήρη αντίθεση με τον προηγούμενο πάπα:
"Πριν από το δικαίωμα στη μετανάστευση,  πρέπει να...
ενισχυθεί το δικαίωμα να μην επιτρέπεται μετανάστευση,
δηλαδή η ενίσχυση των συνθηκών για παραμονή στη
δική σου πατρίδα"
Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', σήμερα «Επίτιμος Πάπας» (Pontifex emeritus)
Τελικώς ο Φραγκίσκος ήρθε να συζητήσει κάποιο μπάτζετ, να μας δώσει "τεχνογνωσία", ή επιζητεί κι από την Ελλάδα μέρος της "τούρτας";
Όλα αυτά σε κάνουν να πιστέψεις πως για μια ιατρική πνευμονολογική επίσκεψη, είναι σωστό, "αριστερό", χριστιανικό, φιλάνθρωπο, ιατρικώς ενδεδειγμένο... να πας σε μια κλινική της Marlboro.
Σχετικά:
- Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!
- Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!
- Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων!
- Oι κλασικοί του Mαρξισμού, εκτός από "ομοφοβικoί" ήταν και "ρατσιστές-ξενόφοβοι"...
- Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση