GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ προς τον Πούτιν στο (κορυφαίο) Rossiya 1!

Και ενώ το Άγιον Όρος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πρόεδρο Πούτιν, ο απόμαχος των μεγάλων πρωτοσέλιδων ρεπορτάζ Δημήτρης Λιμπερόπουλος (σ...

Και ενώ το Άγιον Όρος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πρόεδρο Πούτιν, ο απόμαχος των μεγάλων πρωτοσέλιδων ρεπορτάζ Δημήτρης Λιμπερόπουλος (στα 91 του!) βρίσκεται στη κορυφή της σελίδας της Marianna Manukyan διάσημης δημοσιογράφου του επισήμου πρακτορείου ειδήσεων Rossiya 1. Και αντιστέκεται στην πρόσκληση να μεταβεί στη Μόσχα για τηλεοπτικη συνέντευξη.


Ο παλαιός συνεργάτης του Press-gr , σε ερώτησή μας, απάντησε ότι, πρώτον εδώ και χρόνια αποφεύγει τα ταξίδια και δεύτερον, ότι του ζητάνε να μιλήσει και για τον γάμο της Χριστίνας Ωνάση με τον προλετάριο Σεργκέι Καούζοφ - θέμα ολίγον κουτσομπολίστικο. 

Όπως είδατε σε προηγούμενη ανάρτηση του Press-gr ο κ. Λιμπερόπουλος μέσω της Κυρίας Μανουκιάν, έστειλε ένα ερώτημα μπόμπα προς τον πρόεδρο Πούτιν. Μόλις λάβει την απάντηση (με προτροπή και του κ. Ιβάν Σαββίδη ) θα την αναρτήσουμε.

Dimitris Liberopoulos
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Μόλις έλαβα μήνυμα από στενό συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη, ότι θα μεταφέρει στον πρόεδρο Πούτιν την ερώτησή μου
Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιον Όρος

 Ηδη 70 Ρώσοι, ειδικοί ασφαλείας υψηλών προσώπων, έχουν φτάσει στην Ελλάδα. Η 27η και 28η Μαίου θα συγκεντρώσει στο Άγιον Όρος τα παγκόσμια ΜΜΕ και το θέμα της άφιξης του ΄Πούτιν θα κυριαρχεί σε διεθνή κλίμακα.

 ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΩΡΕΣ υπάρχει στη σελίδα της δημοσιογράφου Marianna Manukyan ( κορυφαίου στελέχους του πρακτορείου ειδήσεων Rossiya 1 ) η ερώτησή μου προς τον πρόεδρο Πούτιν, αλλά στα ελληνικά. Και ενώ λαμβάνω μηνύματα από Έλληνες της Ρωσίας που υποστηρίζουν την ερώτησή μου, οι εδώ αδιαφορούν.

κοινοποιειστε το ΠΑΝΤΟΥ

-----------------------------
Αξιότιμε Πρόεδρε Κύριε ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΟΥΤΙΝ
ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΥΛΑΒΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ( εν μέσω φλας φωτογράφων και φακών τηλεοράσεων ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ( ΕΥΡΩΠΗ - ελληνική ονομασία της Ευρώπης ) ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ?
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΩΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ? Και εάν δεν το γνωρίζετε ΕΙΣΤΕ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ - ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΟΤΟΥΣ - ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΠΟ ΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση