GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς", διδάσκει Δημοκρατία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ H Δρ. Hadiyeh Khalaf Abbas, εξελέγη σήμερα Πρόεδρος του...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

H Δρ. Hadiyeh Khalaf Abbas, εξελέγη σήμερα Πρόεδρος του...
Κοινοβουλίου της Συρίας, που συγκλήθηκε σε σώμα στην πρώτη συνεδρίαση του μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Συρία [σχετ: Σήμερα οι εθνικές εκλογές στη Συρία, τα ΜΜΕ κι η Δύση, που τις απαιτούσε, σιωπούν κι επίσης Γιορτή Δημοκρατίας στη Συρία... νέα ήττα της δύσης κι αυτοκτονία της "δημοσιογραφίας"!]
Μια γυναίκα πρόεδρος της Βουλής στη μαρτυρική Συρία, που δέχεται εδώ και πέντε χρόνια τη χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση από την δύση του "φωτός και του πολιτισμού", τη δύση του σκοταδισμού και της νέας τάξης. Στην πρώτη γραμμή αυτής της επίθεσης και η Ευρωπαϊκή Ένωση, που μόλις πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωσε πως κινείται με βάση τα συμφέροντα των ηγετών της εμπόρων όπλων: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
Κι αυτό, όταν η Σαουδική Αραβία, ο βασικός σύμμαχος και μοντέλο δημοκρατίας για τη δύση στη Μέση Ανατολή, είναι ένα μοναρχικό δικτατορικό καθεστώς που η βουλή διορίζεται από τον μονάρχη, κατόπιν υποδείξεων του Αλλάχ (Θεός, στην αραβική) στον μονάρχη Σαούδ κι οι γυναίκες δεν έχουν καν το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο, ή να κυκλοφορούν ασυνόδευτες από το σύζυγο ή πρώτου βαθμού συγγενή, με σκεπασμένο ολόκληρο το πρόσωπο και γι αυτό τον λόγο υπάρχει "θεσμοθετημένη" από τον μονάρχη "θρησκευτική αστυνομία" (Ο λόγος που πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ για τη συμμετοχή γυναικών στις δημοτικές εκλογές στη Σαουδική Αραβία;).
Η εκλογή γυναίκας στο ανώτατο αξίωμα μια δημοκρατίας δεν αποτελεί μια απλή κι επιπρόσθετη επιβεβαίωση της κοσμικής Συρίας, αλλά μάθημα δημοκρατίας κι ανατροπής στα αραβικά μοναρχικά-δικτατορικά καθεστώτα της περιοχής, που για αυτά τα συμμαχικά της δύσης καθεστώτα η γυναίκα είναι αντικείμενο αναπαραγωγής.
Η Hadiyeh Khalaf Abbas, γεννήθηκε το 1958 στην Deir Ezzor. Είναι κάτοχος διδακτορικού στη Μηχανική γεωπονίας του Πανεπιστημίου στο Χαλέπι. Φοιτήτρια ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συριακής ΕΦΕΕ κι αργότερα στα ανώτατα καθοδηγητικά όργανα του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπάαθ (7 Απρίλη 1947... η επέτειος που στην Ελλάδα τιμούσε μόνον ο Ανδρέας Παπανδρέου), τη δεκαετία 1988-1998.
Κι επειδή κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφος της σημερινής Ελλάδας δεν έγραψε μια φράση για τις εκλογές στη Συρία και τα εκλογικά αποτελέσματα -λες και αυτές οι ειδήσεις αποτελούν δολοφονική εγκληματική πράξη-, ας δούμε τη σύνθεση της σημερινής Βουλής στη Συρία:
Συνασπισμός National Progressive Front 168 έδρες (κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων)
- Arab Socialist Ba'ath Party 134 έδρες
Socialist Unionists 18 έδρες
- Communist Party of Syria (Wissal Farha Bakdash faction -το αδελφό κομμουνιστικό κόμμα του ΚΚΕ) 8 έδρες
- Communist Party of Syria (Yusuf Faisal faction -Κομμουνιστικό κόμμα από διάσπαση) 3 έδρες
- National Vow Movement 3 έδρες
- Arab Socialist Union 2 έδρες
Συνασπισμός Popular Front for Change and Liberation 5 έδρες (δεξιά αντιπολίτευση)
- Syrian Social Nationalist Party 4 έδρες
- People's Will Party 1 έδρα
Ανεξάρτητοι βουλευτές 77 (Αρμένιοι, Κούρδοι, μειονότητες θρησκευτικές κ.α.)

Σύνολο εδρών Λαϊκής Συνέλευσης (Βουλής) της Συρίας: 250
Αυτή είναι η Συρία των Σελευκιδών, του Μ. Αλεξάνδρου!  κι εμείς οι Έλληνες κι Ελληνίδες έχουμε ηθικό χρέος για τη στάση των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στη φίλη Συρία: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! 
Γι' αυτό: Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση