GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο κομμουνιστής μπορεί να είναι ο βουλευτής που δηλώνει: "Τι είμαστε, βιομηχανικοί εργάτες για να μειώσουμε τους μισθούς μας;"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Αυτή η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Αυτή η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή...
"ανανεωτική αριστερά", η "μεταρρυθμιστική αριστερά", η "ελευθεριακή αριστερά", η "εκσυγχρονισμένη αριστερά", η "αντιρατσιστική αριστερά"... μας εκπλήσσει καθημερινά σ' ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Ο αυτοχαρακτηριζόμενος "κομμουνιστής" Ιταλός κυβερνητικός βουλευτής Arcangelo Sannicandro, στη συζήτηση πρότασης νόμου του κόμματος του Beppe Grillo (Κίνημα 5 Αστέρων) για μείωση των βουλευτικών αποδοχών, ώστε να μην προκαλείται η κοινωνία με τα συνεχή αντιλαϊκά μέτρα της ιταλικής "αριστερής" κυβέρνησης, που στοχεύουν να σώσουν τη χώρα και το ευρώ, τόνισε ως εισηγητής από τα βουλευτικά έδρανα: "Τι είμαστε, βιομηχανικοί εργάτες και θα μειώσουμε τους μισθούς μας;"!

Ο Arcangelo Sannicandro έχει πράγματι μια κομματική πορεία με συμμετοχή στο πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας και κατόπιν στο αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την "Κομμουνιστική Επανίδρυση".

Στη σημερινή βουλή έχει διοριστεί βουλευτής (στην Ιταλία δεν εκλέγονται οι βουλευτές με σταυρό προτίμησης, αλλά με λίστα του αρχηγού κόμματος), από το κόμμα "Sinistra Ecologia Libertà-SEL" (Αριστερά Οικολογία Ελευθερία) του Nichi Vendola, εκπροσώπου του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία: (Έγινε "μαμά" κι εγκαταλείπει την "Λίστα Τσίπρα", ο εκπρόσωπος του Αλέξη στην Ιταλία;).

Ο Arcangelo Sannicandro, δικηγόρος στο επάγγελμα, έχει δώσει κι αυτός τη συνεισφορά του για την επικράτηση του ιταλικού πολιτικού σχηματισμού "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη", αλλά και υπέρμαχος της λιτότητας για να διασωθεί το ευρώ κι η "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια" (Τώρα 203 ιατρικές εξετάσεις με πληρωμή!). Να σημειωθεί πως ο βουλευτής είναι και μέλος της Επιτροπής Δικαιοσύνης της ιταλικής βουλής, αλλά και μέλος της Επιτροπής για την Εθνική Νομοθεσία.
μην παραλείψουμε πως είναι κι ερωτευμένος με την ένδυση Τσίπρα και δεν φορεί γραβάτα...

 Ο Nichi Vendola (φωτο: δεξιά του Τσίπρα), αρχηγός κόμματος SEL, του πολιτικού σχηματισμού "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη", παρουσίασε στην ιταλική κοινή γνώμη τον Αλέξη Τσίπρα και κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το φράγμα του 5%, ώστε να εισέλθουν στην ευρωβουλή...

Ας μην σταθούμε στην ουσία της πρότασης νόμου για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων, διότι θα μπορούσε να ειπωθεί πως πρόκειται για κίνηση "λαϊκισμού" (αν και πρέπει να επισημανθεί ότι οι βουλευτές του "Κινήματος 5 Αστέρων", το 50% της μηνιαίας αποδοχής τους το καταθέτουν στο δημόσιο υπέρ συγκεκριμένων κρατικών δομών που στενάζουν...). Όμως, κάποιος πρέπει να ερμηνεύσει τι σόι "κομμουνιστής" είναι ο συγκεκριμένος βουλευτής που θεωρεί τους εργάτες κατώτερους από τον ίδιο.

Να τον χαίρονται... ο "αριστερός" πρωθυπουργός Renzi [Habemus klone! To πρώην K.Κ.Ι. απέκτησε νεοφιλελεύθερο ηγέτη… κι επίσης Ποιοι κρύβονται στη σκιά του νεοφιλελεύθερου ηγέτη της πρώην “Ελιάς” και του πάλαι ποτέ Κομουνιστικού Κόμματος Ιταλίας;], αλλά κι ο δικός μας πρωθυπουργός, μιας και κοσμεί την λίστα του: "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη".

Μήπως αυτή η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή "ανανεωτική αριστερά", η "μεταρρυθμιστική αριστερά", η "ελευθεριακή αριστερά", η "εκσυγχρονισμένη αριστερά", η "αντιρατσιστική αριστερά"...είναι ο φερετζές του 4ου Ράιχ και την νέας τάξης;

Θαυμάστε τον... πως επιχειρηματολογεί "Τι είμαστε, βιομηχανικοί εργάτες και θα μειώσουμε τους μισθούς μας;", στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση