GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν να μας πείσουν ότι η ψήφος στη Γερμανία είναι "ξενοφοβική κι ακροδεξιά"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Δεν πρόλαβαν να κλείσουν οι κάλπες που στήθηκαν στο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν οι κάλπες που στήθηκαν στο...
κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας και συντονισμένα όλα τα ΜΜΕ, αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα της ευρωπαϊκής "κεντροαριστεράς-κεντροδεξιάς", μαζί με τους "πολιτικούς αναλυτές", "πληροφορούν" τη διεθνή κοινή γνώμη: Η ξενοφοβική ακροδεξιά (AfD) αναδεικνύεται δεύτερη δύναμη στις κάλπες που στήθηκαν στο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας.
Ο πολίτης της Ευρώπης πρέπει άμεσα να λάβει το μήνυμα, να του γίνει κτήμα, να ενστερνιστεί τον "κίνδυνο" της ψήφου των Γερμανών πολιτών, που είναι ψήφος "ξενοφοβική κι ακροδεξιά".
Στην Ελλάδα αναλαμβάνει "εργασία" το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ), που πληρώνει αδρά το χειμαζόμενος Έλληνας πολίτης. Έτσι, έγκυρα και έγκαιρα μας ενημερώνει πως η γερμανική "DW" στην ηλεκτρονική της έκδοση, γράφει: «Το ξενοφοβικό AfD αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη με
 21%, αφήνοντας πίσω την CDU που έλαβε 19%.Πρώτη δύναμη παραμένουν οι
Σοσιαλδημοκράτες με 30,2% έως 30,4% των ψήφων, χάνοντας πέντε περίπου
ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2011».
Όμως, θα ήταν η ώρα να κατανοήσουν οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία, το διευθυντήριο της Ε.Ε., πως παρά την τεράστια δύναμη που εξακολουθούν διαθέτουν μέσω των πολυεθνικών και την αγαθή συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα, δεν είναι γοητευτική η εκδοχή τους... Καλό το παραμύθι, αλλά απουσιάζει ο δράκος...
Η κατασκευή ειδήσεων και σαθρών, δήθεν βαθυστόχαστων αναλύσεων, ο ψυχολογικός πόλεμος που διεξάγει το διευθυντήριο της γερμανικής Ευρώπης (αρκεί να σκεφτούμε πως συγκυβερνούν οι "κεντροαριστεροί" μαζί με τους "κετροδεξιούς" στη Γερμανία), έχουν να αντιμετωπίσουν την ωμή πραγματικότητα.
Σήμερα, δημοσιογράφοι και πολιτικοί εξακολουθούν να προβάλουν πως η παγκοσμιοποίηση, οι "κοινωνίες των πολιτών"  είναι η "ευκαιρία για την πολυπόθητη ανάπτυξη".
Βέβαια, δεν το πιστεύουν οι ίδιοι, αλλά οφείλουν να το διατυμπανίζουν από υποχρέωση, για λογαριασμό αυτών που τους μισθοδοτούν και τους διατηρούν στις θέσεις τους. Κανείς απ' όλους αυτούς δεν εξηγεί πως με την μείωση μισθών και συντάξεων, μείωση εργαζομένων-ανεργία (τώρα  τόσο η "κεντροαριστερά", όσο κι η "κεντροδεξιά" δεν μιλούν για εργαζόμενους κι εργασία, αλλά για απασχολούμενους κι απασχόληση), υπερφορολόγηση, θα αυξηθεί η εγχώρια ζήτηση και θα έρθει η "ανάπτυξη".
Κανείς δεν αναφέρει, έστω επιφανειακά, πως η Μέρκελ που αποποινικοποίησε την παράνομη μετανάστευση, δεν είναι "αριστερή" και φιλάνθρωπος (όπως φιλόζωος), αλλά υλοποιεί την πολιτική της παγκοσμιοποίησης, της "κοινωνίας των πολιτών", της "πολιτιστικής ανταλλαγής"... για την εκμετάλλευση του φθηνού εργατικού δυναμικού.
Κανείς δεν αναφέρει πως οι "πρόσφυγες" είναι αποτέλεσμα του πλουτισμού των πολεμικών βιομηχανιών και της νέο-αποικιοκρατικής πολιτικής της Ε.Ε. για να καταληστεύσει τον πλούτο των χωρών της Μέσης Ανατολής, που αντιστέκονται.
Κι ο χορός στον Τιτανικό καλά κρατεί και το "καμπανάκι" στο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας αντιμετωπίζεται με την "κακή ξενοφοβική ακροδεξιά", αλλά είναι το τελευταίο από μια σειρά "ευρωπαϊκών υποθέσεων"...
Φυσικά, δεν τους απασχολεί καθόλου η ευρωπαϊκή εξίσωση των κομμουνιστικών ιδεών με τον ναζισμό...
Μεταξύ άλλων, κανέναν δεν απασχολεί το γεγονός του ότι αυτό το 21% που έλαβε το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland, AfD), σε ένα ομοσπονδιακό κρατίδιο (Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας) όπου η ανεργία είναι μόλις στο 9%, οι ξένοι μόλις το 3% και συνεπώς καμία σχέση δεν έχει η ξενοφοβία κι η ακροδεξιά με τα πραγματικά στοιχεία.
Στην Ελλάδα -σύμφωνα με την αμαρτωλή ΕΛΣΤΑΤ-, το ποσοστό της ανεργίας το α΄ τρίμηνο του 2016 διαμορφώθηκε στο 24,9%, οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.195.084 άτομα, με ιδιαίτερα υψηλή ανεργία στους νέους έως 24 ετών στο 50,9% και ειδικά στις νέες γυναίκες στο 55,1%, τους μακροχρόνια άνεργους 70,3% του συνόλου των ανέργων και πάντα σύμφωνα με τα "επίσημα" στοιχεία που δεν περιλαμβάνουν όσους κάνουν μισό μεροκάματο το μήνα. Κι αν συμπεριλάβουμε τον άγνωστο αριθμό "παράνομων μεταναστών", προσφύγων και "νόμιμων μεταναστών", τι συμπεράσματα θα πρέπει να έχουμε;
Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός "επιστήμονας" για να διαπιστώσεις πως η παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας, δεν είναι αποτέλεσμα μιας «έκτακτης ανάγκης», ή "ξενοφοβίας κι ακροδεξιάς"... όπως θέλουν να μας τα εμφανίσουν τα ΜΜΕ και η πολιτική της "κεντροαριστεράς-κεντροδεξιάς".
Θέλουν να μας πείσουν ότι η ψήφος στη Γερμανία είναι "ξενοφοβική κι ακροδεξιά", ενώ είναι η ήττα της γερμανικής Ε.Ε., του "ευρώ" που ανήκει στους τραπεζίτες, της "κεντροαριστεράς" και "κεντροδεξιάς" που υπηρετούν τη "νέα εποχή", ως συστήματα εναλλαγής στην κυβερνητική εξουσία, στα αμερικάνικα πρότυπα "δημοκρατικών" και "ρεπουμπλικάνων"!
Πρόκειται για ΛΑΪΚΗ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟ, που σωρεύτηκε από την εργατική τάξη, τους σοσιαλδημοκράτες, τους Πράσινους, τη γερμανική "αριστερά" του Linke... όλων των συστημικών κομμάτων της νέας τάξης και του ευρώ.
Ο πανικός είναι εμφανής στους Γερμανούς "σοσιαλδημοκράτες", που έχασαν το 5% της εκλογικής τους δύναμης κι ενώ συγκυβερνούν με την Μέρκελ, έφθασαν στο σημείο να δηλώσουν σε όλους τους τόνους πως "Η Μέρκελ πρέπει να σταματήσει τη χρηματοδότηση των τραπεζών και των μεταναστών, γιατί οι γερμανικές οικογένειες έχουν μεγάλα προβλήματα".
Η επισήμανση των σοσιαλδημοκρατών δεν αναδείχτηκε και δεν χαρακτηρίστηκε "ξενοφοβική κι ακροδεξιά". Όμως, ούτε η Μέρκελ μπορεί να χαρακτηριστεί "αριστερή" για τη στάση της υπέρ των "προσφύγων-μεταναστών", μιας κι είναι η μεγάλη νέα μπίζνα του κεφαλαίου: με Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων! Έτσι, σωστά μας επισημαίνει ο Χόρχε Μπεργκόλιο (πάπας Φραγκίσκος): "Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!
Ήδη άρχισε η διακίνηση των σεναρίων για έναν επόμενο γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό σοσιαλδημοκρατών, Πρασίνων κι "αριστερού" Linke, ώστε να συνεχιστεί η κυριαρχία του διευθυντηρίου.
Το παιχνίδι της γερμανικής Ε.Ε. και των τραπεζιτών για την εξαθλίωση των εργαζομένων και την κερδοσκοπία του κεφαλαίου, πάντα ελέγχοντας το "πολιτικό" κυβερνητικό τοπίο και διατηρώντας ανέπαφο το "στρατόπεδο συγκέντρωσης" ΕΥΡΩ, που κυρίως ωφελεί τη Γερμανία: To Εργοστάσιο Παραγωγής Χρέους!
Ένα εκλογικό αποτέλεσμα προσφέρει πολλά οφέλη. Η επίκληση της "ξενοφοβίας και της ακροδεξιάς", ταυτόχρονα με την πρόταση εναλλαγής, εκτόνωσης, δηλαδή ένα νέο κυβερνητικό σχηματισμό από τους υποτιθέμενους "προοδευτικούς" φορείς. Το αδελφό κόμμα της νεοναζιστικής χρυσής αυγής καταποντίστηκε... Δεν συμφέρει, συνεπώς, να βάλει το σύστημα στο παιχνίδι τους νεοναζί κι έτσι βαπτίζουμε άλλους, όσους μιλούν εναντίον του ευρώ.
Άραγε ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, που ανήκει στην ίδια ευρωομάδα με το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland, AfD), είναι ξενόφοβος κι ακροδεξιός; Γιατί δεν τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι, ώστε να ενημερωθούμε όλοι μας;
Στο νέο διεθνή καταμερισμό εργασίας, στη νέα εποχή της "κοινωνίας των πολιτών" όλα είναι "χρήσιμα". Ακόμη κι Oι κλασικοί του Mαρξισμού, εκτός από "ομοφοβικoί" ήταν και "ρατσιστές-ξενόφοβοι"...
Για να επιβιώνει το σύστημα της Ευρώπης των τραπεζιτών, υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση: "κεντροαριστερά" και "κεντροδεξιά". Όποιος κι αν κυβερνάει, το καράβι είναι στα πλαίσια της νέας τάξης. Αν χρειαστεί ανασύρουμε το "κακό"... την ακροδεξιά, ώστε να οδηγούμε τους πολίτες σε μια επιλογή, που ουσιαστικά είναι το ίδιο νόμισμα με δύο όψεις.
Στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία. Όπως πολύ καλά επισημαίνει στο "Ρεσάλτο" ο Θύμιος Παπανικολάου: η Δημοσιογραφική πορνεία!
Γιατί ήταν ΛΑΪΚΗ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ, εναντίον του ΕΥΡΩ, η ΨΗΦΟΣ στο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας;
Το κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας, μια περιοχή στη βορειοανατολική Γερμανία και πριν την ένωση της χώρας το 1990, στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, υπέστη τις συνέπειες της "ένωσης" με την καταλήστευση των παραγωγικών δομών της. Είδε το ισχυρό της εθνικό νόμισμα, το μάρκο της Ανατολικής Γερμανίας, να γίνεται σκουπίδι... κι η ανεργία στα ύψη. Με την εσωτερική μετανάστευση μετά την "ένωση", έχει σήμερα την πιο χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού από όλες τις περιοχές της Γερμανίας. Η μικρός βιομηχανικός τομέας που απέμεινε, συνίσταται στην εξιδεικευμένη ναυπήγηση μικρών σκαφών, κυρίως στις πόλεις των ακτών της Βαλτικής Θάλασσας. Ουσιαστικά, οι κάτοικοι επιβιώνουν υποαπασχολούμενοι με την κτηνοτροφία, που ευνοείται από το μη μολυσμένο περιβάλλον και τελευταία την σχετική τουριστική ανάπτυξη.
Η μεσαία τάξη και τα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας πλήττονται άγρια από φτώχεια κι αναπολούν νοσταλγικά την "κομμουνιστική δικτατορία" πριν την ενοποίηση, αλλά έχουν στο DNA τους βαθιά ριζωμένο τον αντιναζισμό!...
Έτσι η επιλογή μονόδρομος: ένα κόμμα του ευρωσκεπτικισμού κι εναντίον του ευρώ. Λίγο επηρεάζουν τη ζωή τους τα ΜΜΕ, αφού ζουν στο πετσί τους τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια". Θα πείτε ότι ο ρόλος των ΜΜΕ δεν είναι σημαντικός; Εδώ, στην Ελλάδα, τα ΜΜΕ έβαλαν στο πολιτικό σκηνικό τον Λεβέντη, και δεν είναι σημαντικός; Όμως, εκεί ζουν τη δική τους πραγματικότητα.

Έχει απόλυτο δίκιο κι είναι ειλικρινής η νικητής των εκλογών Frauke Petry, ηγέτης του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία, όταν δηλώνει: «Η καγκελάριος ανατράπηκε από μόνη της».
Και συνεχίζει: «Αποτέλεσμα της καταστροφικής της πολιτικής στο προσφυγικό, ήταν η αδιαφορία όλων των άλλων τομέων της πολιτικής. Η Μέρκελ οφείλει να ξαναδεί την πολιτική της. Ναι στην ενσωμάτωση, αλλά και στις απελάσεις».
Η Frauke Petry, και το κόμμα της Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland - AfD) λένε ότι ακριβώς κι οι κομμουνιστές στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, αλλά φυσικά δεν έχει σχέση με ότι προωθεί η λεγόμενη "ανανεωτική αριστερά", αλλά κι η παραδοσιακή δεξιά, που ταυτίζονται με τις επιλογές του διευθυντηρίου.
Το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία, ανήκει στις τρεις μεγαλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά είναι λιγότερο ευρωσκεπτικιστικό από την ισχυρά ευρωσκεπτικιστική ομάδα της Ευρώπης της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας του Φάρατζ. Επίσης, περιλαμβάνει τον Έλληνα ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.
Η Frauke Petry, γεννήθηκε το 1975 κι είναι φαρμακοποιός. Απόκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στο Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν, στην Κάτω Σαξωνία: Charakterisierung eines neuen ATP-binding-cassette Transporters aus der ABCA-Subfamilie (PDF), University of Göttingen, 2004.
Παντρεμένη με τον Λουθηρανό ιερέα Sven Petry, απέκτησε τέσσερα (4) παιδιά και χώρισε το το 2015.
Σήμερα διατηρεί σχέση με τον Marcus Pretzell, σύντροφο της στο κόμμα.


Η Frauke Petry με τον κομματικό σύντροφό της Marcus Pretzell

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση