GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

16χρονη Ασπροβάλτας: Έφυγα γιατί είχα προβλήματα με τον πατέρα μου

Αίσιο τέλος είχε το Σάββατο το βράδυ η περιπέτεια της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, η οποία α...


Αίσιο τέλος είχε το Σάββατο το βράδυ η περιπέτεια της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, η οποία αγνοούταν από τις 8 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, στην Αττική. Αμέσως κλήθηκε η μητέρα της, η οποία πήγε στο τμήμα και εν συνεχεία αποχώρησε.
Στη συνέχεια, η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να έρθει να την πάρει ο πατέρας της, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει την επιμέλεια της κόρης του.
Σύμφωνα με το seleo.gr, η 16χρονη μαθήτρια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πήρε συνειδητά την απόφαση να φύγει από το σπίτι που ζούσε με τον πατέρα της και αποφάσισε να εξαφανιστεί λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων. Τόνισε στους αστυνομικούς πως ζει με τον πατέρα της, επειδή κέρδισε την επιμέλειά της, όταν χώρισε με τη μητέρα της.
Η καθημερινότητα για την 16χρονη ήταν γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες που όπως είπε δεν μπορούσε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει στο σπίτι της.
Η Άννα ζούσε στη Γερμανία μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της επειδή οι γονείς της ήταν χωρισμένοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια όμως είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και έμενε μαζί με τον πατέρα της στο χωριό ενώ η μητέρα της επέστρεψε στην Αθήνα.
Ο χωρισμός των γονιών της, το ότι ο πατέρας και η μητέρα της έχουν να μιλήσουν αρκετά χρόνια αλλά και η απουσία της αδερφής της από το πλευρό της, την είχαν επηρεάσει αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση