GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την τραγωδία της Αίγινας! Δεν βρέθηκε DNA του 77χρονου...

Δεν βρέθηκε τελικά DNA του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του μοιραίου ταχύπλοου «Duente», που προκάλεσε την τραγωδία στην Α...

Δεν βρέθηκε τελικά DNA του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του μοιραίου ταχύπλοου «Duente», που προκάλεσε την τραγωδία στην Αίγινα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Realnews.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το συμβάν, καθώς έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είχαν πει τόσο ο ίδιος (που είναι ήδη προφυλακισμένος) όσο και συνεπιβαίνοντές του: Πάνω στα χειριστήρια δεν βρέθηκε βιολογικό υλικό του 77χρονου, αλλά τουλάχιστον άλλων δύο ατόμων.

Σημειώνεται πως ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Αλέξης Κούγιας, έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων, ενώ στα επόμενα βήματά του είναι η υποβολή αιτήματος για εξέταση DNA σε όσους όλοι επέβαιναν στο ταχύπλοο.

Υπενθυμίζεται πως, παρά τις καταθέσεις των επιβαινόντων στο ταχύπλοο ότι τη στιγμή του συμβάντος κυβερνούσε ο Λυκουρέζος, ο αδελφός του καπετάνιου της λάντζας που χτυπήθηκε (ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που έχασαν τη ζωή τους) είχε πει εξαρχής ότι δεν μπορούσε να είναι κυβερνήτης ο Λυκουρέζος λόγω της φυσικής του κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση