GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Press-Gr: Στη ΝΔ και επίσημα ο Καλλιάνος...

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος, επιβεβαιώνοντας   τις αποκλειστικές πληροφο...

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος, επιβεβαιώνοντας  τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχε γράψει το Press-Gr από τις 30 Αυγούστου για το σχετικό παρασκήνιο και παρά τις διαψεύσεις...


Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι έλαβε υπόψη του, τη γνώμη των πολιτών και σημειώνει ότι πρυτάνευσε η βούληση να αγωνιστεί για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δηλώνει δε την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πίστη του στην ανανέωση της πολιτικής ζωής και στην αξιοκρατία.

Η πλήρης δήλωση του κ. Καλλιάνου έχει ως εξής: «Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.
Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Καλλιάνος πριν δέκα μέρες συναντήθηκε με τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πολιτικό αναλυτή, Τάκη Θεοδωρικάκο. Μάλιστα, ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων επρόκειτο να παραστεί και στα χτεσινά εγκαίνια της ΝΔ. Σημειώνεται ότι ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος κατάγεται από την Αργολίδα, ήταν στη ΔΑΠ όταν σπούδαζε στο Μαθηματικό της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Αυγούστου ο Καλλιάνος με επιστολή προς τον Βασίλη Λεβέντη, είχε δηλώσει την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων.
Στην επιστολή του κατηγορούσε το -πρώην- κόμμα του για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ και έμμεση υποστήριξη στον «πρωθυπουργό. Υπενθυμίζεται επίσης ότι τότε η Ένωση Κεντρώων τον είχε με τη σειρά της κατηγορήσει ότι αποχωρούσε επειδή φλέρταρε ήδη με τη ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση