Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

  Πώς έγινε το τροχαίο με τη γυναίκα του Γ. Βαρουφάκη


  H παραβίαση ενός σήματος κυκλοφορίας σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας ήταν ο λόγος που έστειλε τη Δανάη Στράτου στο εδώλιο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ένα μηχανάκι έπεσε πάνω της και με τη σειρά του χτύπησε πάνω σε μια ακόμη διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε μία νεαρή γυναίκα η οποία τραυματίστηκε.
  Το περιστατικό συνέβη το 2012. Στη διάρκεια της δίκης η γυναίκα που τραυματίστηκε ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη δεν επέδειξε σωστή συμπεριφορά, παρά το γεγονός ότι υπήρξε τραυματισμός και επέμενε να μην κληθεί η Αστυνομία, ενώ, όπως είπε η μάρτυρας, ένιωθε εκνευρισμένη με την καθυστέρηση και του ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι βιάζεται καθώς ήθελε να πάει στο παιδί της.
  Η Δανάη Στράτου παραδέχθηκε ότι προκάλεσε το τροχαίο, ωστόσο όπως είπε το περιστατικό έγινε άθελά της καθώς δεν είχε καλή οπτική επαφή με τον δρόμο. Εάν, όπως είπε, υπήρχε πραγματική σύγκρουση θα είχε πέσει και η ίδια καθώς η μηχανή της έχει βάρος 250 κιλά και δεν θα μπορούσε να τη συγκρατήσει.
  Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του υποστήριξε για την κ. Στράτου ότι «από τη διαδικασία αποδείχθηκε ότι δεν ακινητοποίησε το όχημά της, όπως λέει ο ΚΟΚ, και κατά συνέπεια είναι αποκλειστικά υπαίτια για το τροχαίο».
  Επειδή η σωματική βλάβη της παθούσας ήταν ελαφρά, η κατηγορία άλλαξε με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε πταίσμα. Έτσι η ποινική δίωξη έπαυσε λόγω παραγραφής, αν και το δικαστήριο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έκρινε ότι η Δανάη Στράτου ήταν υπεύθυνη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Πώς έγινε το τροχαίο με τη γυναίκα του Γ. Βαρουφάκη Rating: 5 Reviewed By: Press- gr