Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΗ μελαχρινή "τρέλανε" τον Ομπάμα...

  Ποια ήταν η μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη με τα καλλίγραμμα πόδια και τις γόβες που τρέλανε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ομπάμα;

  Ένα περίεργο περιστατικό και ρομαντικό, θα λέγαμε, έλαβε χώρα μεταξύ του προέδρου Ομπάμα και μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης η οποία βρισκόταν στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμή του Μπαράκ Ομπάμα.

  O πρόεδρος Ομπάμα τρελάθηκε από την ομορφιά των κοριτσιών του Λυκείου Ελληνίδων και είναι φυσικό, αφού η κορμοστασιά των κοριτσιών αναδεικνύονταν μέσα από τις παραδοσιακές φορεσιές.

  Αυτή όμως που τον εντυπωσίασε, ήταν η μυστηριώδης μελαχρινή γυναίκα που έκανε τον Μπάρακ Ομπάμα να χάσει την ψυχραιμία του.

  Αυτόπτης μάρτυρας που παραβρέθηκε στο δείπνο μας έλεγε ότι το βλέμμα του Αμερικανού Προέδρου, Ομπάμα το κέρδισε μια μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη με καλογυμνασμένο κορμί.

  Την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα του δείπνου το μάτι του Ομπάμα καρφώθηκε στην μια και μοναδική νεαρή κοπέλα που περίμενε στην είσοδο εξ αριστερών.

  Της χαμογέλασε και ενω την προσπέρασε γύρισε το βλέμμα του δυο φορές να την κοιτάξει.

  Κατά τη διάρκεια του δείπνου κι ενώ ήταν αρκετά σκεφτικός, πολλές φορές κάρφωσε το βλέμμα του και φαίνεται ότι μαγεύτηκε με την απίστευτα καυτή παρουσία και ισχυρή φυσιογνωμία της νεαρής μελαχρινής κοπέλας που πολλές φορές χρειάστηκε να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό η ίδια κι έτσι την πρόσεξε ιδιαίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

  Η μελαχρινή γυναίκα που μάλλον ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον των συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου, ήταν χαμογελαστή καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης, με στυλ ντυσίματος α λα Τζάκι Κένεντι το οποίο τόνιζε το αδύνατο σώμα της.

  Οι ψηλές γόβες και τα καλλίγραμμα πόδια της ήταν αρκετά για να συνεπάρουν τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ομπάμα ο οποίος δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, ενώ πολλές φορές φάνηκε να την αναζητά με το βλέμμα του στον χώρο του δείπνου.

  Άλλωστε στις συζητήσεις του την ώρα του φαγητού έδινε συγχαρητήρια στην ελληνική γυναικεία ομορφιά, ενώ ζήτησε να συγχαρεί προσωπικά και τις γραμματείς του πρωθυπουργού γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος γοητεύτηκε ιδιαιτέρως.

  Πηγή: fimes.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2016, 12:17:00 π.μ.

  Σώστε την ανθρωπότητα ΤΏΡΑ....

  Τι λέει η Δημόσια προβλέψεις για το μέλλον Αυτοματισμού Εργατικού Δυναμικού...

  Η πλειοψηφία των επιστημόνων [θέλω να πιστεύω ότι κάτι γνωρίζω επ' αυτού] προβλέπουν ότι μέσα σε 30 χρόνια, τα ρομπότ και οι υπολογιστές θα κάνουν ένα μεγάλο μέρος της εργασίας που γίνεται σήμερα από τους ανθρώπους - ΜΕΡΙΚΟΊ εργαζόμενοι νομίζουν ότι τη δική τους εργασία ή επάγγελμα δεν να βιώσουν ΠΌΤΕ αυτές επιπτώσεις ΚΑΙ ΕΔΏ είναι το μέγα ΛΑΘΟΣ διότι δεν μιλά κανείς στην ΕΛΛΆΔΑ ...

  Στο Πανεπιστήμιου της Οξφόρδης το θέμα τέθηκε ευθέως... ότι όσο το 47% του συνόλου των θέσεων εργασίας όπως της γνωρίζουμε ΣΉΜΕΡΑ βρίσκονται σε κίνδυνο από την πρόοδος της ρομποτικής μαζί με της πληροφορικές εφαρμογές που θα οδηγήσει σε μια καθαρή μετατόπιση των θέσεων εργασίας κατά στις επόμενες δεκαετίες, με δυνητικά σοβαρές συνέπειες τόσο για τους εργαζόμενους όσο και την παγκόσμια στο κοινωνία στο σύνολό της...

  Ο βαθμός στον οποίο τα ρομπότ και οι αλγόριθμοι εισβάλλουν στο εργατικό ανθρώπινο δυναμικό θα είναι καταιγιστικός.. Όλοι αναμένουν ότι αυτή η αλλαγή να γίνει πραγματικότητα στον επόμενο μισό αιώνα το πολύ.. [γαμώτο είμαι 66 ετών και βλέπω και ακούω ΑΚΌΜΑ για την δικτατορία του προλεταριάτου αλλά και φασιστικά τέρατα λόγους και συνθήματα ΚΕΝΆ]...

  Παρά όλα αυτά ΜΕΡΙΚΏΝ οι προσδοκίες είναι ότι η τεχνολογία θα αποτύχει ,οι περισσότεροι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι η δική τους εργασίες ή επάγγελμα θα εξακολουθούν να υπάρχουν σε 50 χρόνια!!!!!ΛΑΘΟΣ..ΛΑΘΟΣ...Οι εργαζόμενοι των οποίων οι θέσεις εργασίας αφορούν κυρίως από ΤΗΝ σωματική εργασία είναι ΑΥΤΟΊ που θαπρεπε να έχουν αυξημένη ανησυχία σχετικά με όλες αυτές τις πιθανές απειλές για την εργασία τους , ειδικά όταν πρόκειται για την αντικατάσταση τους από ρομπότ ή άλλα μηχανήματα...

  Η παιδεία, η εκπαίδευση θα πρέπει να αλλάξει ριζικά..Άνθρωποι με ανησυχίες πρέπει να ψάξουν να βρουν το ταλέντο τους, δεν είμαστε όλοι για να γίνουμε γιατροί, η δικηγόροι ,η Καθηγητάδες.. Αν και εγώ από ΑΥΤΟΥΣ τους θα τους ζητούσα να περνάνε να μας δείξουν δημοσία τι έργο παράγουν; τι έχουν δημιουργήσει;....[ένας καταρτισμένος γεωργός θα καθοδηγεί το ρομποτικό του τρακτέρ από ένα σημείο, η από το σπίτι του για να φυτεύει, να ποτίζει, να μαζεύει η και να προφυλάξει την σοδειά του, να μάθουμε τους ανθρώπους να κάνουν συστάδες κ.τ.λ κ.τ.λ]...Η Εργασία όλων μας θα φέρει την δίκαιη ανάπτυξη και αν χρειαστεί ακόμα και με ρίξει στον Γερμανικό ζυγό...

  Στην Γερμανική πρεσβεία θα έπρεπε να κάνουν πορείες Η στην Ελβετική ΜΑΦΊΑ τον τραπεζιτών..

  ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ: Ρroton Technologies AG[CH] https://protonmail.com/ γελούν διότι κάτω από ένα βράχο 1000 μέτρον έχουν τους υπέρ υπολογιστές τους ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΥΝ με ειδικό πρόγραμμα κάθε αποδεικτικό στοιχείο...

  Uros

  Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΗ μελαχρινή "τρέλανε" τον Ομπάμα... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr