GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H αδελφοποίηση του Στάλινγκραντ με το Χαλέπι... ενώ το Kuznetsov πλέει νότια της Κρήτης

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Ανακοινώθηκε επίσημα η αδελφοποίηση του Στάλινγκραντ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ανακοινώθηκε επίσημα η αδελφοποίηση του Στάλινγκραντ...
(σήμερα Βόλγκογκραντ) με το Χαλέπι!
Ο Δήμαρχος του Στάλινγκραντ ανακοίνωσε πως η πόλη του θα αδελφοποιηθεί με το Χαλέπι και παρομοίωσε τον μεγαλειώδη αγώνα των υπερασπιστών του Στάλινγκραντ εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας, με τον αγώνα των υπερασπιστών του Χαλεπιού εναντίον των τρομοκρατών.
Το Στάλινγκραντ ήταν η αρχή του τέλους του ναζισμού...
Το Χαλέπι θα είναι ο ενταφιασμός, το τέλος της "αραβικής άνοιξης made in usa". Το τέλος των "μετριοπαθών εξεγερμένων", όπως αποκαλεί η "πολιτισμένη" δύση τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους αποκεφαλιστές δολοφόνους, που για λογαριασμό των νεοαποικιοκρατών θέλησαν να "εκδημοκρατίσουν" το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ".
Στο Διεθνές Φόρουμ Δημόσιας Διπλωματίας (Volgograd as a Russian capital of people's diplomacy”) που ξεκίνησε στις 31 Οκτώβρη στο Στάλινγκραντ και θα ολοκληρωθεί στις 5 Νοέμβρη, οργανώσεις νεολαίας και άλλες κοινωνικές οργανώσεις, όπως αυτή των βετεράνων του Κόκκινου Στρατού, κατέθεσαν την πρόταση αδελφοποίησης των δύο πόλεων.
Στο Διεθνές Φόρουμ συμμετέχουν 200 διεθνείς αντιπροσωπείες, οι δήμαρχοι από όλες τις πόλεις του κόσμου που έχουν αδελφοποιηθεί με το Στάλινγραντ, διεθνείς οργανώσεις, προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού, όπως κι δήμαρχοι των αδελφοποιημένων ρωσικών δήμων με την πόλη σύμβολο εναντίον του ναζισμού.
Ο Andrey Kosolapov, Δήμαρχος του Στάλινγκραντ, επισήμανε πως "Η αδελφοποίηση θα ενισχύσει το ηθικό του λαού στο Χαλέπι, που τώρα πολεμάει έναν εχθρό δολοφόνων εγκληματιών, όπως έκανε το Στάλινγκραντ στη διάρκεια του του 2ου Παγκόσμιου πολέμου... Η αδελφοποίηση είναι μια μορφή ΄δημόσιας διπλωματίας΄, που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της κι επιτρέπει την ανάπτυξη ισχυρών κοινωνικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ αδελφοποιημένων πόλεων".

Τις ίδιες ώρες Ρωσικός στόλος με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Kuznetsov" πέρασε νότια της Κρήτης και πλέει προς τις ακτές της Λαοδικείας (Λαττάκια & Ταρτούς), που θα φθάσει σήμερα το μεσημέρι, την ώρα του φαγητού...
Κι αυτό το πλοίο που δεν μπορεί ν' ανταγωνιστεί κανένα αεροπλανοφόρο των δυτικών δυνάμεων, όπως διακρίνουμε στη φωτογραφία φέρει αναρτημένη και τη σημαία της Συρίας, συμβολίζοντας την ισχυρή συμμαχία Μόσχας-Δαμασκού.
Το γνωστό "Nimitz" του 6ου στόλου στη Μεσόγειο, δεν διαθέτει τις δυνατότητες του "Kuznetsov" που, μεταξύ άλλων, μπορεί να εξαπολύσει σε δευτερόλεπτα συστοιχία P-700 "Granit" και να βυθίσει κάθε είδους και διαστάσεων αντίπαλο πλοίο.
Το Sukhoi-33 πάνω στο "Ναύαρχος Kuznetsov" δεν αφήνει κανένα περιθώριο σκέψης, παρά μόνον σε ψυχοπαθείς, να επιχειρήσουν μια αναμέτρηση...
Η παρουσία αυτών των δυνάμεων και με αυτές τις δυνατότητες -μη ξεχνώντας τους S300 και S400 στη Συρία-, έχει σκοπό την υπεράσπιση της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κι αποτελεί "κίνηση πρόληψης" για τον εμποδισμό μιας απερισκεψίας των δυτικών δυνάμεων Ε.Ε.-ΗΠΑ να εκδηλώσουν πολεμικές διαθέσεις εναντίον της Δαμασκού και του προέδρου Άσαντ.
Όπως λένε κι οι αμερικανοί  Game Over! H Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου στάθηκε όρθια μετά από 6 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης, Αδέσποτη κι Αδούλωτη. Η δύση και πρωτίστως η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" (Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...), μεταξύ πολλών άλλων Αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!

Το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Kuznetsov" έχει το όνομα του Ναύαρχου Nikolaj Gerasimovič Kuznecov, του ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης που οδήγησε το σοβιετικό στόλο στη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου.

1 σχόλιο

  1. Τι στο καλό πόλεμος γίνεται και δεν το έχω πάρει [χαμπάρι] καταλάβει..

    Ξέρετε εγώ δεν έχω σαιτ, ούτε κινητό τηλέφωνο,ούτε Twitter,ούτε Facebook κ.τ.λ... όμως κατέχω καλά την πληροφορική ξέρω να γράφω δυο τρεις γλώσσες λογισμικού[λένε ότι είμαι καλός] άλλοι λένε ότι είμαι κάλος ποδιού.. Γράφω ΜΌΝΟ εδώ και όποιος τα πιάσει για να ξεκουραστώ μετά από 10-12 ώρες εργασίας ΕΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉ δεν πουλάω τίποτα έρχονται κάτι παιδιά και με μαθαίνουν και τα μαθαίνω ότι ξέρω [γιατί είμαι 66 ετών και σε αναπηρικό αμαξοειδεις καροτσάκι τέλος πάντων]...Τι είναι η ηλεκτρονική εποχή;;; Αισθητήρες συχνοτήτων παιδιά μου.. έτσι θα φτιαχτούν τα έξυπνα σπίτια, τα έξυπνα ψυγεία, οι έξυπνες τηλεόρασης, τα έξυπνα αυτοκίνητα,τα έξυπνα τηλεφώνα, έξυπνες κάμερες, έξυπνα ρομπότ ,έξυπνα όπλα, έξυπνα εργοστάσια ,ΌΛΑ ΈΞΥΠΝΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ...

    ΞΕΧΆΣΤΕ αυτή την μαλάκια περί προσωπικών δεδομένων. Ξέρουν πόσο νερό πίνει ο κάθε ένας μας και πόσο κατουράει.. Όλα αυτά και εκατομμύρια άλλα ΌΛΑ αυτά μπήκαν σε μικρό τσιπ και παντρεύτηκαν με νάνοτεχνολογία.. Βλέπεις έξυπνη τηλεόραση;; βλέπει όμως και αυτός το τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου, πιες είναι η συνήθειες σου ΤΌΣΑ ΆΠΛΑ.. Λέμε ότι έχουμε πολλούς πτυχιούχους άνεργους ΕΜΜΜ δεν έχουμε!!! σε λίγο ο γεωργός θα οδηγεί το έξυπνο τρακτέρ από το σπίτι του..η τσάντα του σχολείου θα γίνει τάμπλετ κ.τ.λ οι σημερινοί πτυχιούχοι έχουν της γνώσης να διδάξουν ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ;να τα κατευθύνουν;..Άρα έχουμε ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΥΣ με πτυχία του 2.000--2005.. είναι στην ουσία ΠΑΛΙΆ πτυχία ,άχρηστα στην πλειονότητα τους...Σας έχω γράψει εδώ ΌΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ που έβαλε αισθητήρες σε αεροπλάνο και έφτιαξε τον αυτόματο πιλότο σε επιβατικό σκάφος Μπόινγκ ήταν και είναι ο Ιωσήφ Σηφάκης από το Ηράκλειο Κρήτης γιος ενός εμπόρου ξηρών καρπών ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...

    Σήμερα γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε συσκευή είναι πομπός πληροφοριών, ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, φαξ, γραφομηχανή, ένας υπολογιστή, ένα καλώδιο, μια συσκευή ανάγνωσης καρτών πληρωμής, ένα κινητό εμπεριέχουν συστατικά που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ή ακουστική και συμπεριφέρονται σαν ένα μίνι ραδιοφωνικός σταθμός... Η περίπτωση των κινητών τηλεφώνων που έχουν μετατραπεί σε μηχανή για να κάνει τα πάντα....

    Όλα τα κύματα μπορούν ακόμη και αν έχουν κρυπτογράφησης να αντιστραφούν με μια εξελιγμένη τεχνική δ.λ να πάρει τη συχνότητα να την ανάλυση σε χρόνο -000 και να την κατευθύνει ακόμα και στον πομπό..

    ΑΥΤΆ είναι πολύ γνωστά από της αρχές του 1970, με επικεφαλής την NSA και του ΝΑΤΟ π.χ (οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεις), μέσω της χρήσης του εξοπλισμού η με το ραδιόφωνο ή την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ξεκίνησε το σχέδιο TEMPEST ΝΑΤΟ=-ΤΡΙΚΥΜΙΆ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση