GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα στον Αστέρα και στα προβλήματά του

Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων και κατ’ επέκταση των πολλών αλλαγών υποδέχεται στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πάουλο Μπέντο δεν έ...


Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων και κατ’ επέκταση των πολλών αλλαγών υποδέχεται στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει στη διάθεσή του σημαντικούς ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, ο Μιλιβόγιεβιτς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής. Επίσης, οι Νορβηγοί Ελαμπντελαουί και Ελιονούσι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Εκτός πλάνων παραμένουν οι διεθνείς Ντα Κόστα και Ρομαό που έχουν κληθεί στις Εθνικές Μαρόκου και Τόγκο αντίστοιχα εν όψει Κόπα Άφρικα. Επίσης, οι Φορτούνης, Μποτία (εξέτισε), Ιντέγιε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα με τον Έλληνα διεθνή άσο να ξεκινά πιθανότατα από τον πάγκο, όντας ενδεχομένως εξαντλημένος από την γαστρεντερίδα που τον ταλαιπώρησε λίγες ημέρες νωρίτερα.

Φανέλα βασικού διεκδικούν οι νεαροί Μανθάτης, Ανδρούτσος, ενώ υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Καπίνο και Λεάλι. Εκτός πλάνων για τεχνικούς λόγους τέθηκαν οι Ντομίνγκεζ και Πάρντο σε αντίθεση με τον Μάριν που επανέρχεται μετά από καιρό σε αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος. Παρελθόν αποτελούν οι Σιόβας (στόπερ), Τσιμίκας (αριστερός μπακ) που παραχωρήθηκαν δανεικοί, όπως ακόμη ο επιθετικός, Πασιένσια.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης που αγνοεί τη νίκη για περίπου δύο μήνες, θα έχει και αυτός αλλαγές. Ο Κουρμπέλης και ο Νίκο Φερνάντες παραχωρήθηκαν σε Παναθηναϊκό και Ντοχόρ αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ζήτησε ν’ αποκτηθούν άμεσα δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό, Γεβγέν Σελίν που επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από λίγους μήνες μιας και πέρυσι είχε παραχωρηθεί στον Πλατανιά ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου. Επίσης, ο Μιχάλης Μανιάς ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τους Αρκάδες μετά τη σύντομη θητεία με τη βελγική Βέστερλο. Ο επιτελικός μέσος, Πότσι Τσάβες αποδεσμεύτηκε, ενώ παραμένει εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας, Τριανταφυλλόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκορ, Ντούντου, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνα, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Μάσα, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις του αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση