GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Serial killers συνταξιούχων, μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών

«Η αλυσίδα της μιζέριας και της φτωχοποίησης δεν έχει τέλος. Έχει δέσει πια όλη την κοινωνία, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης» δή...


«Η αλυσίδα της μιζέριας και της φτωχοποίησης δεν έχει τέλος. Έχει δέσει πια όλη την κοινωνία, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης» δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την καταστροφική της πορεία με παρωπίδες εξουσίας στα μάτια και βουλοκέρι αλαζονείας στα αυτιά».
«Έχετε χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και αυτό είναι το τελευταίο στάδιο πριν την πολιτική σας κατάρρευση. Δύο χρόνια βυθίζετε τη χώρα. Και τώρα της δένετε στα πόδια έναν βράχο 5 δισ.. Για να πάει ακόμα πιο κάτω. Ακόμα πιο γρήγορα» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Αναφερόμενος στα αντίμετρα είπε ότι «είναι φανταστικά και δεν θα εφαρμοστούν» και πρόσθεσε: «Είπατε ότι θα αυξήσετε συντάξεις και αφορολόγητο. Τα κόψατε και τα ξανακόβετε. Serial killers συνταξιούχων, μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών».
Ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έβαλε 26 νέους φόρους και τώρα βάζει φόρο και «στον μεροκαματιάρη των 500 ευρώ τον μήνα». Επέρριψε ευθύνες στους εταίρους λέγοντας ότι είχαν υπερβολικές αξιώσεις και «δέχτηκαν την υπερφορολόγηση στους Έλληνες. Βρίσκουν, όμως, πάτημα στις καθυστερήσεις, τις αντιφάσεις, τη διγλωσσία και την ανικανότητα της κυβέρνησης» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Κουμουτσάκος κατέληξε τονίζοντας ότι «το σφαγιαστικό νομοσχέδιο δεν θα το ψηφίσουμε. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο σχέδιο φτωχοποίησης της κοινωνίας. Σε μία φτωχοποίηση που από αύριο θα έχει χαραγμένα τα 153 ονόματά σας».
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Κύριε Κασιμάτη με αγάπη... αλλά ...


    Είτε ΜΆΣ αρέσει Είτε ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΡΈΣΕΙ το ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ με τον Αμερικανόδουλο Μαριχουανάκια/Πειραγμένο Γιωργάκη ΕΊΣ ΓΝΏΣΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΥ Κωστάκη!!!! Η Ηχηρή Σιωπή ΤΩΝ Συνταγματολόγων/Πρωκτολόγων Έδωσε ΤΗΝ Συγκατάθεση Τους Με την Μαφιόζικη Σιωπή Τους!

    Και εάν η Αμερικανοκίνητη Φασιστοειδής Χούντα ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ Καταστρέφωντας Τόσο Την Ελλάδα/Ελληνική Κοινωνία ΌΣΟ και Την Κύπρο (Το Βλέπουμε και Σήμερα) Η Σημερινή Μοντέρνα (Moderne Times) Ανθελληνική Χούντα Του Εικονικού Διεθνές Ναζιστοφασιστικού Κεφαλαίου που ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΕΊΩΤΙΚΑ!
    Η Χ.Α. είναι του Συστήματος τσιπάκια/τσιράκια και όταν τελειώσουν την καταστροφή της Χώρας οι Αποικιοκράτες θα την εξαφανίσουν όπως ο Führer την SA! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ!!!

    Ο ρόλος της Εκκλησίας του Θεανθρώπου του ΙΧΘΥΣ ΕΊΝΑΙ Ύποπτος έως Σατανικός/Ανθελληνικός! Και ΆΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ Το Ίδιο Εκείνο που έδιωξε του έμπορους/τραπεζίτες Από Τον Οίκο/Εκκλησία/Ναό/Κοινωνία Του Πατέρα Του ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Και ξέρετε τι Σας περιμένει Εσάς!!! Και Δεν Σας βοηθούν Τίποτα ούτε Ιερά Λείψανα ούτε Λειτουργίες/Ευχέλαια Ούτε Λαμπάδες! Να είστε Σίγουροι γιαυτό Φαρισσαίοι!



    Ο Αρχηγός Ειμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση