GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγα στο Σύνταγμα αλλά...

Kyriakos Melas Athina Skania Πήγα στο Σύνταγμα. Τα πράγματα ήταν απαράδεκτα. Δεν θέλουμε χαλίφη στη θέση του χαλίφη. Συριζανέλ στη θέση τ...

Kyriakos Melas
Athina Skania
Πήγα στο Σύνταγμα. Τα πράγματα ήταν απαράδεκτα. Δεν θέλουμε χαλίφη στη θέση του χαλίφη. Συριζανέλ στη θέση των Συριζανέλ. Τραγικά συνθήματα, άθλιος λαϊκισμός, απόλυτη ανοργανωσιά. Αυτό το ανοργάνωτο έως μπάχαλο έπρεπε να το ανεχτούμε και να το κατανοήσουμε. "Είμαστε ακόμα ανοργάνωτοι..." Δεν ξέρω γιατί στην Ελλάδα αυτό το επιχείρημα υποτίθεται ότι πρέπει να προκαλέσει την επιείκεια και την κατανόηση. Στον ιδιωτικό τομέα και να είσαι ανοργάνωτος προσπαθείς να το καλύψεις. Αλλιώς χάθηκες.
Τι με καλείς καλέ μου; Γιατί κάνεις τη συγκέντρωση; Και αυτός ο άθλιος λαϊκισμός και η οργή. Παιδιά αν ήθελα αγαναχτισμένους, λαϊκισμό και μπάχαλο θα ψήφιζα Συριζανέλ.
( Έμεινα μέχρι τις 9.30 περίπου. Δεν ξέρω τι έγινε μετά...και δεν έχει καμία σημασία)

1 σχόλιο

  1. Συμφωνώ.
    Ήταν τόσο ανοργάνωτοι που εκφωνούσαν τα συνθήματα από στήθους, χωρίς να τα έχουν γραμμένα σε ένα χαρτάκι, ώστε να αποφύγουν τις ασυνταξίες και τα φραστικά λάθη.
    Άσε που κάποιος "αρμόδιος" έδωσε το λόγο σε ένα άσχετο 25χρονο γιατί του φάνηκε σοβαρός!!!
    Και ο "σοβαρός", εκτός από τον κώλο που είπε με ανοιχτά μεγάφωνα, διαμαρτυρόταν, με ανοιχτά επίσης μεγάφωνα, όταν του ζήτησαν να σταματήσει.
    Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση