Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ σε 40 μέρες φυλάκιση επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια!


  Σε 42 ημέρες φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 47χρονος, επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια. «Αρνούμαι να εξαγοράσω την ποινή μου. Θα πάω φυλακή» δηλώνει ο άνδρας από την Καλαμάτα.
  Συγκεκριμένα, ο 47χρονος δήλωσε ότι «πριν από 2 – 3 χρόνια χρειάστηκε να ανεβώ Αθήνα με το αμάξι μου και δεν πλήρωσα τα διόδια. Πριν λίγους μήνες μου έστειλαν 7 κλείσεις των 200 ευρώ η κάθε μια. Εγώ δεν δέχτηκα να τις παραλάβω και τώρα μου ζητούν άδεια πινακίδες και με πάνε δικαστικώς στις 27 Σεπτεμβρίου», σύμφωνα με την ιστοσελίδα messiniapress.gr.
  «Θα κάνω το καθήκον μου»
  Ο 47χρονος, λίγο πριν καταδικαστεί από το Πταισματοδικείο της Καλαμάτας καλούσε σε συμπαράσταση και δήλωνε ότι θα πράξει το καθήκον του. “Δεν μπορώ να περιγράψω σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν .Εγώ προσωπικά το βλέπω ως μια μάχη που πρέπει να δοθεί και δεν πρέπει να είμαι μόνος μου. Χρειάζομαι την βοήθεια σου χρειάζομαι την παρουσία σου στον δικαστήριο να πάρω δύναμη να δείξουμε ότι δεν είμαστε μονάδες .Εσείς που με γνωρίζετε ξέρετε ότι θα κάνω το καθήκον μου κάντε και εσείς το δικό σας”.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Δημήτρης Κλ. είπε... 29 Σεπ 2017, 10:46:00 π.μ.

  Αγαπητέ μου ΔΕΝ θα έχεις την βοήθειά μου που χρειάζεσαι, ούτε την παρουσία μου στο δικαστήριο για να πάρεις δύναμη!
  Και ξέρεις γιατί;
  Διότι άλλο πράγμα είναι το «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» και άλλο το δεν θέλω να πληρώνω τόσο ακριβά διόδια.
  Διότι το δεν πληρώνω τίποτα, είναι εγκληματικό! Ο δρόμος θα παραμείνει ασυντήρητος, θα γεμίσει επικίνδυνες λακκούβες και σίγουρα θα θρηνήσουμε θύματα φίλων και συγγενών!
  Αφού λοιπόν πείστηκες τόσο εύκολα και τόσο άκριτα και εφάρμοσες στην πράξη το ολέθριο «κίνημα» του Αλέξη Τσίπρα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», πήγαινε τώρα στον κ. Τσίπρα να σου συμπαρασταθεί και να σου πληρώσει όσα εξ αιτίας του χρωστάς!...

  Item Reviewed: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ σε 40 μέρες φυλάκιση επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr